3 job matcher din søgning 3 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 3 af 3 resultater.
Birn & Partners ApSProduktionsleder

Birn & Partners ApS søger for Kyocera Unimerco i Sunds

I tæt samspil med den øvrige produktionsledelse bliver din opgave at gennemføre løbende produktivitetsforbedringer i egen afdeling samt understøtte afdelingens udvikling hen mod procesoptimeringer, øget produktivitet og automatiserede produktionsløsninger.

Sammen med den øvrige produktionsledelse skal du også optimere på den samlede leveringstid på tværs af produktionen. Du skal derfor motiveres af at skabe forandringer og resultater sammen med og gennem andre.

Du bliver samtidig meget operationelt involveret i de faglige processer og trives derfor med at få dyb indsigt i de daglige driftsopgaver, hvor du sammen med dine medarbejdere sikrer, at de producerede kvalitetsværktøjer leveres til rette tid – uanset om det er til næste produktionsled internt eller hos vores kunder eksternt.

Kyocera Unimerco Tooling A/S
Intern salgstekniker med fokus på metalindustrien

Kyocera Unimerco Tooling A/S, Sunds

Vil du anvende din solide faglighed indenfor bearbejdningsmetoder og tilbyde kunderne god teknisk sparring og rådgivning vedr. kundetilpassede værktøjsløsninger, som optimerer deres produktion? Og er du dygtig til at skabe og vedligeholde gode relationer og vant til at yde en ekstra indsats overfor kunderne, så de kommer igen? Så er dette muligvis stillingen for dig…

Når du selv eller dine eksterne eller interne kolleger har fået salget i hus hos kunden, har du ansvaret for, at de udarbejdede løsningsvalg stemmer overens med kundens ønsker gennem hele processen, bl.a. ved løbende og tæt kontakt til kunden samt tværfagligt samarbejde med vores konstruktions-, indkøbsafdeling og produktion.

Dine øvrige arbejdsopgaver bliver:

  • Kontaktperson og ansvar for nogle af vores største kunder indenfor metalindustrien.
  • Udarbejdelse af tilbud, prisberegninger og daglig ordreadministration.
Kyocera Unimerco Tooling A/S
Kyocera Unimerco Tooling A/S
Lagerchef

Kyocera Unimerco Tooling A/S, Sunds

Har du relevant erfaring med at drive og lede den daglige drift i en intern logistik- og lagerfunktion? Er du vant til at optimere og automatisere arbejdsgange og -processer som en naturlig del af din arbejdsdag? Og er du en dygtig, vellidt og motiverende leder, der viser retningen og går forrest?

Du bliver teamleder for 13 dygtige, selvstændige og erfarne logistik- og lagermedarbejdere, der er ansvarlige for ekspeditionen af skærende værktøjer til vores kunder og leverandører i Danmark og i udlandet.

Herunder bliver dine arbejdsopgaver:

  • At råvarer og værktøj til brug i vores produktion leveres til rette tid.
  • Konsolidering og prioritering af kundeordrer ift. faste deadlines fra vores transportører.
  • Løbende implementering af forbedringstiltag i samarbejde med vores indkøbsafdeling på vores leverandører for at imødekomme kundeønsker og krav til miljø og sikkerhed.
Kyocera Unimerco Tooling A/S