5 job matcher din søgning 5 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Kyocera Unimerco Tooling A/S
Intern salgstekniker med fokus på træindustrien

Kyocera Unimerco Tooling A/S, Sunds

Teknisk salg og rådgivning af spåntagende special- og standardværktøjer til træindustrien

Har du en solid faglig baggrund fra træindustrien, evt. kombineret med en uddannelse som produktionsteknolog? Har du lyst til at rådgive ud fra din faglighed og have en bred kontaktflade til kunder, produktion og kolleger? Og vil du samtidig udforme spændende tekniske løsningsvalg, som optimerer vores kunders produktion? Så er dette muligvis stillingen for dig…

Du får arbejdsplads på vores hovedkontor i Sunds med fokus på vores kunder i den danske træindustri. Du får samtidig en bred international kontaktflade og tæt kontakt til dine salgskolleger i vores udenlandske selskaber, mens du også servicerer vores eksportkunder.

Dine arbejdsopgaver bliver:

 • Backup for eksterne salgsteknikere.
 • Udarbejde værktøjsløsningsvalg.
 • Skitse- og tegningsoplæg til dine kolleger i konstruktionsafdelingen.
Kyocera Unimerco Tooling A/S
Kyocera Unimerco Tooling A/S
Teknisk Salgskoordinator

Kyocera Unimerco Tooling A/S, Sunds

Da vores gode kollega har fået spændende nye udfordringer internt i organisationen, søger vi nu en ny kollega til teamet, som får en spændende og central rolle i at sikre, at salget af vores værktøjsløsninger forløber gnidningsfrit.

Når den eksterne sælger modtager en salgsordre fra en af vores kunder, overtager du opgaven og sikrer, at alt fra tilbudsgivning til ordrebehandling og forsendelse sker til aftalt tid og i rette kvalitet.

Kyocera Unimerco Tooling A/S
Kyocera Unimerco Tooling A/S
Er du industritekniker, CNC-specialist eller lign.?

Kyocera Unimerco Tooling A/S, Sunds

Vi har rigtigt travlt, og søger derfor lige nu nye kolleger til vores produktion.

Lige nu kan du søge en af de ledige stillinger inden for:

 • Drejning og fræsning på multitasking maskiner, som er første fase i værktøjets produktionsproces, hvor stålkroppe til alle værktøjer bearbejdes. Her står du både for at programmere i Edgecam, og dernæst afvikle primært på CNC-styrede maskiner.

 • Gnistbearbejdning med og uden robotlader, hvor du nyproducerer kunstigt diamantbestykket skærende værktøjer. Kombineret med Manuel rundslibning, som forudsætter, du har et godt håndelag, er detaljeorienteret og tålmodig, da denne bearbejdningsproces er sidste fase, inden værktøjet er færdigt.
Kyocera Unimerco Tooling A/S
Kyocera Unimerco Tooling A/S
Technical Support Engineer

Kyocera Unimerco Tooling A/S, Sunds

Vil du sætte dit præg på udviklingen af skærende værktøjer til vindindustrien? Og brænder du for at bruge din gode tekniske viden i en spændende global rolle, hvor du bliver kontaktperson og teknisk ansvarlig for vores kunder og med din viden, inputs og ideer bidrager til at udvikle vores værktøjsløsninger yderligere? Så er dette måske jobbet for dig...

Dine arbejdsopgaver er meget varierende. Bl.a. opstiller du vores værktøjer på kundernes maskiner og er med ved tests og indkøring af nye emner. Du giver også inputs og rådgiver ud fra dit bearbejdningskendskab og viden om mekanik og materialer, herunder glasfiber og metal.

Dine øvrige arbejdsopgaver omfatter:

 • Teknisk support og sparring til kunden – onsite såvel som remote.
 • Bidrage med tekniske inputs til udviklingsteamet ift. kundernes behov og udvikling af nye værktøjer.
 • Løbende dialog med kunderne, deres maskinbyggere og interne kolleger, bl.a. i produktion og indkøb.
Kyocera Unimerco Tooling A/S
PRO&COStrategisk indkøber

PRO&CO søger for Kyocera Unimerco A/S i Sunds

KYOCERA UNIMERCO producerer og sælger skærende værktøjer, måleværktøjer og værktøjer til befæstelse. Dygtige, interesserede, ansvarlige og humørfyldte medarbejdere er det vigtigste for den fortsatte fremgang og trivsel. Vil du være med?

Indkøbsfunktionen er i stigende grad omdrejningspunktet for en profitabel forretning, og der stilles derfor til stadighed større krav til eksekvering og optimering af vilkår, leadtime og lagerbinding.

Du vil få ansvar for hele indkøbsprocessen fra forhandling med leverandøren til vareoprettelse og disponering, og skal sikre, at varen er på hylden til rette pris, i de rette mængder og på det rette tidspunkt.

Dine opgaver vil blandt andet være:

 • Disponering af varer
 • Vedligehold af stamdata
 • Forhandle og sikre de bedste samhandelsvilkår
 • Source nye varer og produktudvikle med leverandørerne i tæt samarbejde med Product Management, Marketing og Sales Management
PRO&CO