3 job matcher din søgning 3 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
MV Polering ApS
Vinduespudser, Sjælland

MV Polering ApS

Skal du have det eftertragtede job som vinduespudser hos MV Polering? 

Fri som fuglen, masser af frisk luft, solen skinner fra en  skyfri himmel, fuglene kvidrer friskt fra morgenstunden, og du kan være tidligt hjemme og nyde resten af dagen med familien.   

MV Polering ApS

Når vi samtidig giver rigtig god løn, nogle fede rammer, når  der skal hentes arbejde, samt masser af dejlige kolleger i et godt og stabilt firma med over 35 år på bagen, så kan der vel ikke være den store betænkningstid? 

Hvad enten du er erfaren vinduespudser, eller aldrig før har prøvet det, så er der et job til dig med en god løn – på Sjælland.

MV Polering ApS
MV Polering ApS
Medarbejdere til salg af serviceydelser i Køge

MV Polering ApS

Vi søger til tiltrædelse hurtigst muligt to kundeservicemedarbejdere til servicering af vores kunder og ansatte.

Vi er et ungt team med forskellige baggrunde – vi har travlt i kampagneperioder, og vi har et fantastisk arbejdsmiljø, hvor der er godt med humor og plads til individet – og vigtigst af alt – så hygger vi os med at have travlt, når det går løs.

Arbejdet består i at servicere kunder via telefon og mail, at være vores pudsere i marken behjælpelige i tvivlsspørgsmål, udadgående kontakt til kunder forud for opgaver og fastholdelse af eksisterende kunder samt salg af serviceydelser til nye kunder.

MV Polering ApS
MV Polering ApS
Svensktalende kundeservicemedarbejder

MV Polering ApS, Køge

Vi søger nu en ny kollega til vores svenske og danske kundeservice med tiltrædelse hurtigst muligt.

Vi er et ungt team med forskellige baggrunde, hvor der er godt med humor og plads til individet – og vigtigst af alt – så hygger vi os med at have travlt, når det går løs.

Arbejdet består i at servicere vores svenske og danske kunder via telefon og mail, at være vores pudsere i marken behjælpelige i tvivlsspørgsmål, udadgående kontakt til kunder forud for opgaver og fastholdelse af eksisterende kunder samt salg af serviceydelser til nye kunder.

MV Polering ApS

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV