4 job matcher din søgning 4 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

JKS Indkøbsassistent til Kohberg Bakery Group i Bolderslev

JKS søger for Kohberg Bakery Group A/S

Som indkøbsassistent vil din hverdag være en kombination af faste opgaver, udviklingsopgaver, optimeringsprojekter, involvering og fantastisk teamspirit. Lyder det som en arbejdsplads du gerne vil være en del af? Så læs endelig videre.

I samarbejde med dine kollegaer i indkøbsafdelingen får du ansvar for egne indkøbsrelaterede drifts- og disponeringsopgaver, primært inden for råvarer og, emballage. Derudover vil du helt naturligt deltage i optimeringsprojekter i indkøb og være med til at få dem i mål.

Der er tale om en rolle med opgaver, hvor du vil få et tæt samarbejde med de strategiske indkøbere, de øvrige afdelinger i Kohberg og selvfølgelig med eksisterende og nye leverandører og samarbejdspartnere.

JKS
Kohberg Bakery Group A/S
H.C. Andersen Bagergården A/S i Haderslev søger bagere

Kohberg Bakery Group A/S

Vi er Kohberg – og vi er bagere! Nogle af os af uddannelse og baggrund, andre ikke, men vi har alle et hjerte, der brænder for brød og fødevarer. Nu søger vi nye kollegaer.

Vi er et team med et stærkt og unikt sammenhold, der performer i fællesskab og leverer de bedste produkter hver eneste dag.

For at blive en del af holdet skal du mestre bagerhåndværket med passion for at levere den ypperste kvalitet hver gang samt have erfaring med fremstilling og produktion af især rullede deje, gærdeje og rugbrød – og gerne erfaring fra industriel fremstilling og produktion. Det kan også være, at du endnu ikke er uddannet bager, men har erfaring fra branchen. Så hører vi stadig gerne fra dig.

Kohberg Bakery Group A/S
Kohberg Bakery Group A/S
Dygtig tekniker til vedligehold i Taastrup

Kohberg Bakery Group A/S

Vi er Kohberg – og vi er bagere! Nogle af os af uddannelse og baggrund, andre ikke, men vi har alle et hjerte, der brænder for brød og fødevarer. Nu søger vi en kollega til vedligehold, der brænder for at arbejde med automatik og maskiner

Brænder du for at arbejde med automatik og maskiner - så er du måske vores nye kollega i vedligehold?

Til Kohberg Bakery Groups vedligeholdsafdeling i Taastrup søger vi en dygtig tekniker; gerne med erfaring fra fødevarebranchen.

Tiltrædelse gerne hurtigst muligt, eller efter aftale.

Dine arbejdsopgaver:

  • Dit primære ansvar vil være at sikre en stabil drift af produktionsudstyr, samt vedligeholdelse og optimering
  • Fejlfinding i forbindelse med driftsforstyrrelser, mekanisk, el- og styringsmæssigt
  • Vedligehold og reparationer af produktionsudstyr og styringer (luft, el, hydraulik)
Kohberg Bakery Group A/S
JKS Financial Controller

JKS søger for Kohberg Bakery Group A/S i Bolderslev

Er du en erfaren controller eller revisor med god økonomisk sans og forretningsmæssig forståelse, gerne fra en produktionsvirksomhed? Har du en systematisk tilgang og er stærk analytisk i din måde at arbejde på? Er du en dygtig kommunikator på tværs af alle niveauer, der evner at formidle økonomiske problemstillinger på en enkel og forståelig måde? Så er det dig vi mangler i vores team.

Der er tale om en relativ bred generalistrolle med opgaver på tværs af virksomhedens afdelinger og af funktionen.

Med reference til CFO, Thorbjørn Bruhn, og i samarbejde med de øvrige controllere, vil dine primære opgaver indbefatte følgende:

  • CaPex controlling og rapportering
  • Bidrage til udarbejdelse af måneds-, kvartals- og årsrapportering
  • Definere, beskrive og håndtere processer og procedurer
JKS