12 job matcher din søgning 12 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Sparekassen Danmark
Investeringssupporter til produktstyring

Sparekassen Danmark, Aars

I Sparekassen Danmarks investeringscenter rådgiver vi både kollegaer og formuende kunder om investering, handler med aktier og obligationer i stort set hele verden og står for kapitalforvaltning af blandt andet investeringsforeningen SparDanmark Invest.

Du bliver en del af investeringscentret med base i Aars, hvor du bl.a. kommer til at varetage følgende opgaver:

  • udarbejde risikoanalyser for nye investeringsprodukter
  • udarbejde indstillinger på produktgodkendelser til sparekassens direktion og bestyrelse
  • opbygge processer for løbende opfølgning på eksisterende investeringsprodukter

Du får mulighed for at komme tæt på investeringsmarkedet og på specialister, som har en unik viden på området. Et investeringsmarked, der aldrig ligger stille og er præget af hændelser og den økonomiske situation på de globale markeder.

Sparekassen Danmark
Gem
Sparekassen Danmark
Erhvervssupporter til Erhverv Skive

Sparekassen Danmark

Er du detaljeorienteret og kan arbejde struktureret og selvstændigt? Elsker du at hjælpe dine kollegaer med kundesager og supportopgaver? Så er her jobbet for dig!

Du bliver en del af vores team af erhvervssupportere på ni medarbejdere. Du får til opgave at hjælpe vores erhvervskundechefer med løbende opfølgning på kundeengagementer på nye og eksisterende erhvervskunder. Dette indebærer blandt andet indhentning af regnskabsmateriale, opdatering i kreditsystem, overførsel og forankring af nye erhvervskunder, produktion af udlåns- og sikkerhedsdokumenter, ekspedition af kreditforeningssager og ajourføring af byggesager.

Sparekassen Danmark
Sparekassen Danmark
Kreditspecialist til Kreditstyring

Sparekassen Danmark, Vrå

I forbindelse med en organisationsændring på kreditområdet søger vi en ny kreditspecialist til Kreditstyring.

Kreditstyring er en selvstændig afdeling, der varetager en lang række opgaver på kreditområdet. Indledningsvist vil dine opgaver som ny kreditspecialist bestå af særligt tværgående kontroller/undersøgelser og nedskrivningsberegninger. Henad vejen vil der også blive tale om afdelingsbesøg (krediteftersyn) og øvrige opgaver, alt efter hvilke kompetencer du kommer med, og hvilke kompetencer du ønsker skal styrkeS.

Sparekassen Danmark
Sparekassen Danmark
Erhvervssupporter til Erhverv Mariagerfjord

Sparekassen Danmark, Hobro

Vi søger nu en kompetent erhvervssupporter, der kan hjælpe erhvervsrådgiverne med løbende opfølgning på kundeengagementer på nye og eksisterende erhvervskunder.

Opgaven med at hjælpe erhvervsrådgiverne med løbende opfølgning på kundeengagementer på nye og eksisterende erhvervskunder indebærer en lang række opgaver, som eksempel overførsel og forankring af nye erhvervskunder, opstart af kreditforeningssager, assistance omkring det kreditmæssige arbejde, ajourføring af byggesager og dokumentproduktion.

Du vil opleve en arbejdsplads med fokus på nærvær, arbejdsglæde og motivation, hvor du har stor frihed og handlekraft i dagligdagen samt gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Vi skaber sammen en arbejdsdag for den enkelte, hvor der er balance mellem arbejds- og familielivet.

Sparekassen Danmark
Sparekassen Danmark
Investeringssupporter til Backoffice Investering

Sparekassen Danmark, Aars

I Sparekassen Danmarks investeringscenter rådgiver vi både kollegaer og formuende kunder om investering, handler med aktier og obligationer i stort set hele verden og står for kapitalforvaltning af blandt andet Investeringsforeningen SparDanmark Invest. Investeringscentret er et dynamisk team med 24 medarbejdere, der er fordelt mellem hovedkontoret i Vrå og hovedcentret i Aars.

Du bliver en del af Backoffice-teamet, med base i Aars, hvor du bl.a. kan komme til at arbejde med:

  • afstemnings- og kontrolopgaver
  • afvikling af værdipapirer og finansielle instrumenter
  • corporate actions
  • pantebreve
Sparekassen Danmark
Sparekassen Danmark
Afdelingsdirektør Erhverv Vejle-Fredericia

Sparekassen Danmark, Vejle

Vi investerer i det sydjyske og etablerer derfor et slagkraftigt erhvervscenter, der med udgangspunkt fra Vejle og Fredericia skal styrke og øge samarbejdet med erhvervskunder i området.

Er du en udadvendt og målrettet person, der brænder for ledelse, elsker at lave forretninger, give kompetent rådgivning og yde fremragende service til erhvervskunder? Er du til sund fornuft, handlekraft og korte beslutningsgange? Så er du måske den afdelingsdirektør, vi søger.

Du kommer med på en udviklingsrejse, hvor du får ansvar for etablering af erhvervscenteret, som har til huse centralt i Vejle i samme bygning som vores privatkundeafdeling i Vejle. Desuden vil der være et tæt samarbejde med vores afdeling i Fredericia.

Sparekassen Danmark
Sparekassen Danmark
Erhvervstrainee til Erhverv Aars

Sparekassen Danmark

Til en opskalering af vores aktiviteter i Erhverv Aars søger vi en erhvervstrainee med ambitioner om at gøre karriere i rollen som erhvervskunderådgiver.

Med udgangspunkt i din nuværende erfaring og nuværende uddannelsesniveau gennemgår du et individuelt tilpasset udviklingsforløb. I forløbet bliver du klædt fagligt på til, på sigt, at kunne udfylde rollen som erhvervskunderådgiver.

Det helt centrale i stillingen er, at du har lyst til og ønske om at rådgive og sparre med vores erhvervskunder som det primære i din dagligdag. Vi har mulighed for at sammensætte en portefølje af spændende erhvervskunder til dig, som matcher din erfaring, dine kompetencer og dine ønsker.

Sparekassen Danmark
Gem
Sparekassen Danmark
Privatkunderådgiver til Dronninglund

Sparekassen Danmark

Er du en tillidsvækkende person, der elsker at lave forretninger, rådgive og servicere privatkunder? Er loyale og tilfredse kunder dit varemærke? Så er du måske den privatkunderådgiver, vi mangler i Dronninglund.

Du bliver en del af et team på syv medarbejdere, som sammen med vores specialister og supportgruppe sørger for at klare alt lige fra rådgivning til ekspedition og produktion - tæt på kunderne.

Du får ansvaret for en kundeportefølje, som du skal udbygge, servicere og rådgive inden for alle forretningsområder. Sammen med dine kollegaer skal du bidrage til afdelingens fortsatte vækst og udvikling.

Sparekassen Danmark
Sparekassen Danmark
Forsikringsrådgiver til Region Østjylland

Sparekassen Danmark

Er du en tillidsvækkende person, der elsker at lave forretninger, servicere og rådgive privatkunder om forsikringer? Er glade og tilfredse kunder dit varemærke? Så er du måske den forsikringsrådgiver, vi mangler i Region Østjylland.

Som forsikringsrådgiver får du ansvar for at rådgive om og sælge skadesforsikringer til nye og eksisterende kunder i hele Region Østjylland, der omfatter syv afdelinger i Aarhus, Fredericia, Vejle, Galten og Odder. Du bliver en del af Kompetencecenter Østjylland, der skal hjælpe og styrke regionen med ressourcer og kompetencer indenfor de forskellige faglige områder.

Sparekassen Danmark
Gem
Sparekassen Danmark
Forsikringsrådgiver til Region Vesthimmerland

Sparekassen Danmark

Er du en tillidsvækkende person, der elsker at lave forretninger, servicere og rådgive privatkunder om forsikringer? Er glade og tilfredse kunder dit varemærke? Så er du måske den forsikringsrådgiver, vi mangler i Region Vesthimmerland.

Som forsikringsrådgiver får du ansvar for at rådgive om og sælge skadesforsikringer til nye og eksisterende kunder i hele Region Vesthimmerland, der omfatter seks afdelinger i Aars, Løgstør, Aalestrup og Viborg.

Vi forventer, at du har erfaring med forsikringsrådgivning og salg til privatkunder. Du er handlekraftig og kan udvise fleksibilitet i kundedialogen, og du har dømmekraft til at træffe beslutninger.

Sparekassen Danmark
Sparekassen Danmark
Privatkunderådgiver til Aabybro

Sparekassen Danmark

Er du til fart over feltet? Motiveres du af glade kunder og salg? Og trives du med positive friske kolleger, der formår at gøre hverdagen til en fest? Så er det måske dig, der skal være med på holdet i Aabybro.

Du får ansvaret for en eksisterende kundeportefølje med masser af muligheder samt ansvar for at opsøge nye kunder i et område med stort potentiale. Kunderne skal mærke din interesse for deres liv og deres økonomi. Via uopfordret kontakt skal du rådgive dem indenfor alle forretningsområder.

Til at hjælpe dig har du dygtige kundemedarbejdere, der klarer en lang række ad hoc-opgaver. Vi forventer, at du bidrager med initiativ, gåpåmod og gode idéer. Afdelingens succes afhænger af, at vi i fællesskab lykkes med en opsøgende tilgang til nye og egne kunder.

Sparekassen Danmark
Sparekassen Danmark
Privatkunderådgiver til Erhverv Aarhus

Sparekassen Danmark

Er du en erfaren privatkunderådgiver, og overvejer du at skifte til en erhvervsafdeling?

Vi søger en ny kollega, der kan være med til at styrke privatkunderådgivningen af vores erhvervskunder.

Du bliver en del af et rådgiverteam med erhvervskundechefer i Aarhus. Du vil arbejde på tværs af porteføljerne, alt efter hvor der er behov for din ekspertise.

Du får en bred berøringsflade både blandt kunder og kolleger.

Kunderne vil være bredt repræsenteret inden for forskellige brancher og forretningsområder. Du får kompetent support og sparring fra kolleger både lokalt, regionalt og fra hovedkontoret i Vrå.

Sparekassen Danmark

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV