51 job matcher din søgning 51 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Normal A/S Butikschef

Normal A/S, Lemvig

Hvis du kan genkende dig selv i, at du er en person, der elsker at arbejde med varerne sammen med kollegerne, og elsker at konkurrere for altid at have den bedste butik. Så er det muligvis dig vi mangler, så skynd dig at læse videre her!

Som ny Butikschef hos Normal klæder vi dig på til at blive succesfuld, og du vil ved din ansættelse blive tilknyttet en erfaren Butikschef, der skal være med til at lære dig op i Normals dagligdag og værdier. Som ny i Normal vil du også have mulighed for at komme med på vores interne Butikschefsuddannelse!

Normal A/S Team leader, Reworks Department, Day shift - Normal Warehouse

Normal A/S, Horsens

As a team leader in the Reworks department you have the responsibility for a team of 25-35 employees that you have to lead and motivate to perform their best every day.

You and your colleagues in the Reworks department will be responsible for relabeling goods, that are later sold in NORMAL stores in Denmark and other countries abroad. Our goal is to keep this process as efficient as possible, while keeping a high-quality standard. At the same time, we want to make sure that we have a healthy work environment where all employees feel supported.

Gem
Normal A/S Cafémedarbejder

Normal A/S, Silkeborg

Vi søger nu medarbejdere til caféen der åbner i Silkeborg i løbet af foråret og vi søger dig der er over 18 år og meget gerne har erfaring fra restaurationsbranchen. Vi søger både fuldtids- og deltidsmedarbejdere og der vil være muligheder for vagter i både dagtimer, aftentimer samt weekender.

Den nye café skal ose af den uformelle stemning som du kender det fra vores mange butikker, så du må gerne være indstillet på at vi ikke nødvendigvis gør alting som man kender fra andre steder.

Normal A/S Team leaders – NORMAL Warehouse

Normal A/S, Horsens

Our warehouse operation is growing and therefore we are continuously looking for more team leaders to support our employees on both day, evening and night shift.

As a team leader you will be responsible for leading and motivating up to 30 employees in one of our departments. We believe in visible leadership, where you have time to get to know the people in your team.

Normal A/S Horsens, NORMAL Warehouse - Lagermedarbejdere med gaffeltruck-certifikat

Normal A/S

Vores lager vokser hurtigt, og derfor har vi brug for nogle nye kollegaer på fuld tid til vores transportafdeling på både vores dag-, aften- og nathold. Hvis du kan se dig selv som en vigtig del af en virksomhed med store ambitioner og en spændende rejse forude, så er det måske dig, vi leder efter!

Dine kollegaers hovedopgave i transportafdelingen er at flytte de varer, der behandles i vores varemodtagelse, for at levere dem til vores pluk- og pakafdeling. Vores mål er at denne proces er så effektiv som muligt, mens vi samtidig opretholder en høj kvalitetsstandard.

Normal A/S Horsens, NORMAL Warehouse - Reach Truck drivers

Normal A/S

Our warehouse operation is growing fast, and therefore we need some new colleagues on fulltime to our transport department on both day shift, evening shift and night shift.

Our goal is to keep this process as efficient as possible while keeping a high quality standard. At the same time we want to make sure that we have a healthy work environment where all employees feel supported.

Gem
Normal A/S Chef/cater

Normal A/S, Hedensted

Vil du gerne arbejde i en kantine, hvor kvalitet og gode madoplevelser er i fokus? Så er det måske dig vi mangler!

Hos Normal udvider vi i 2023 vores forretning, med et nyt, stort logistikcenter i Hedensted. I den forbindelse, mangler vi en chef/cater, som er dygtig indenfor sit felt og nysgerrig på mad.

Vi har en klart defineret gastronomisk profil, hvor vi aldrig går på kompromis med kvalitet og service. Vi laver mad fra bunden, med råvarer fra lokale leverandører og med fokus på dyrevelfærd. Barren er sat højt og vi arbejder hele tiden på, at udvikle og højne vores gastronomiske niveau.

Normal A/S Horsens - Souschef

Normal A/S

Som Souschef i NORMAL får du mulighed for at komme med på en fantastisk rejse i en kæde, hvor der er højt til loftet og godt humør.

Vi har travlt, så du skal være indstillet på at tage ansvar og være parat til at yde en ekstra indsats. Du skal kunne arbejde målrettet med vores mange spændende varer, da vi lægger stor vægt på altid at kunne præsentere en velopfyldt og veltrimmet butik.

Derudover er venlig og imødekommende kundebetjening og almindelige rutinemæssige opgaver også en naturlig del af dagligdagen.

Normal A/S Team Leaders, Picking Department - Normal Warehouse

Normal A/S, Horsens

Our warehouse operation is growing fast and therefore we want to strengthen our picking department on both day shift and evening shift by adding additional team leaders.

At Normal we base our culture on trust and dialogue, and we expect you to be a role model who leads by example of being inclusive, trustworthy and cooperative. As a person you thrive in having responsibilities and have a positive mindset. You encourage and listen to suggestions and alternative ideas, and are able to make tough calls.

Normal A/S Butikschef - Hillerød

Normal A/S

Som butikschef får du en nøglerolle i arbejdet med at give kunderne en unik indkøbsoplevelse, skabe solid udvikling og indtjening i butikken samt sikre engagerede medarbejdere.

Virksomheden tilbyder dig:

  • Et spændende og udfordrende job i en virksomhed i rivende udvikling præget af iværksætterånd, høje ambitioner og en evig lyst til at gøre NORMAL til det bedste sted for kunderne at handle deres basisvarer og samtidig sikre en attraktiv arbejdsplads for medarbejderne.
  • Et selvstændigt job, hvor du sammen med sine kolleger i virksomheden bidrager til at skabe succes i et nyt koncept.
  • En gagepakke, der modsvarer dine kvalifikationer.
Normal A/S Establishment Project Coordinator

Normal A/S, Skanderborg

Kan du holde mange bolde i luften og skabe overblik over flere igangværende projekter? Og vil du være med til at skabe fundamentet for fremtidig vækst i Danmarks sjoveste og mest nytænkende detailhandelskæde?

Opgaver og ansvar:

  • Oprettelse og modtagelse af projekter
  • Indhentning og styring af tidsplaner
  • Koordinering på tværs af afdelinger

Vi tilbyder dig et spændende og udfordrende job i en virksomhed i rivende udvikling, præget af iværksætterånd, høje ambitioner og en evig lyst til at gøre NORMAL til det bedste sted for kunderne at handle deres basisvarer og samtidig en attraktiv arbejdsplads for medarbejderne.

Normal A/S Talent Acquistion specialist – Normal Warehouse

Normal A/S, Horsens

Vil du være med til at drive rekrutteringen af medarbejdere til vores logistikcenter?

I løbet af de sidste 10 år har Normal åbnet over 460 butikker. De varer, som senere sælges i vores butikker, håndteres først på vores centrale lager i Horsens og snart på vores nye lager i Hedensted. I takt med væksten af butikker, stiger mængden af varer, der skal håndteres på vores lager, og vi har derfor brug for flere medarbejdere.

Et vigtigt element i vores arbejde er at støtte op om rekrutterings- og onboardingsprocesser. Vi forventer de kommende år at ansætte mange nye medarbejdere, og derfor har vi brug for dig til at være samlingspunkt i arbejdet med at finde og ansætte vores nye gode kolleger og bidrage til, at de falder til.

Normal A/S Odense City - Souschef

Normal A/S

Som Souschef i NORMAL får du mulighed for at komme med på en fantastisk rejse i en kæde, hvor der er højt til loftet og godt humør.

Vi har travlt, så du skal være indstillet på at tage ansvar og være parat til at yde en ekstra indsats. Du skal kunne arbejde målrettet med vores mange spændende varer, da vi lægger stor vægt på altid at kunne præsentere en velopfyldt og veltrimmet butik.

Derudover er venlig og imødekommende kundebetjening og almindelige rutinemæssige opgaver også en naturlig del af dagligdagen.

Normal A/S Souschef - Fisketorvet

Normal A/S, København

Vi søger en dygtig og erfaren medarbejder med detailerfaring, der skal fungere som Assistant Store Manager i vores spændende store forretning på Fisketorvet

Som Assistant Store Manager i NORMAL får du mulighed for at komme med på en fantastisk rejse i en kæde, hvor der er højt til loftet og godt humør.

Normal A/S Strategic Project Developer, HR People & Culture

Normal A/S, Skanderborg

Har du lyst til at arbejde i krydsfeltet mellem strategi, udvikling og eksekvering i en virksomhed i høj fart?

Som Strategic Project Developer, HRP&C, får du en hverdag med stor variation i opgaverne, som bevæger sig i spændingsfeltet mellem projektstyring og support, strategi og drift, HR-koordinering og organisationsudvikling.

Du vil primært få ansvaret for at planlægge og implementere aktiviteter, der udspringer fra vores HR-direktør (CHRO), ligesom du vil være afdelingens tovholder på strategiske projekter og planer. Alle er projekter, der er designet til at opbygge vores HR People & Culture-funktion og understøtte forretningen.

Normal A/S Technical Facility Manager

Normal A/S, Horsens

Hvis du kan se dig selv være en vigtig del af en ambitiøs virksomhed med en spændende rejse forude, så er dette måske stillingen for dig.

Som Technical Facility Manager vil du være en del af Facility and Maintenance afdelingen, som har det overordnede ansvar for at sikre, at bygninger, tekniske installation samt teknisk udstyr er serviceret, vedligeholdt og klar til brug.

I denne stilling vil du have ansvaret for:

  • Bygningsdrift og vedligehold, herunder lovpligtige servicer og vedligehold af tekniske installationer
  • Sikringsinstallationer
  • Optimal drift af bygninger via CTS

Opgaven vil primært være en ledelsesopgave, men vi forventer, at du selv kan være med på en mindre grad af hands-on, fx i forhold til anlægsjusteringer.

Actief Hartmanns Warehouse employees for a long-term position

Actief Hartmanns recruiting on behalf of Normal A/S in Horsens

We are looking for experienced warehouse employees for Normal in Horsens. This is a long-term temporary position with the possibility of permanent employment.

Things are going fast at Normal, and therefore we are looking for new warehouse employees on their behalf, as they are constantly expanding. The work tasks are pick / pack on an electric pallet jack. Therefore, it is a great advantage if you have experience with similar work. So if you have experience with pick lists and can deliver a high pace with quality, then read on.

Normal has a team of about 25 nationalities, and therefore the common language is English. Community is a key word at Normal, and they want to create a work environment where there is room for everyone. Normal strives to be a good employer, but also expects everyone to do their best to be a good employee.

Gem
Gentofte - Butiksmedarbejder UNDER 18 år til dagtimer (25 timer)
Vi har hele tiden travlt og stiller derfor krav om, at du indgår i vores team med samme flid og engagement som vores øvrige medarbejdere.
Normal A/S, Gentofte
Ungarbejde.dk
Indrykket:
Gem
Greve Midtby Center - Studiemedarbejder UNDER 18 år
Vi har travlt i vores butik i Greve Midtby Center Midtby Center og søger derfor en studiemedarbejder UNDER 18 år, der har lyst til at arbejde...
Normal A/S, Greve
Ungarbejde.dk
Indrykket:
Gem
Sønderborg, Borgen - Studiemedarbejder OVER 18 år
Vi har travlt i vores butik i Sønderborg, Borgen Shopping, Borgen Shopping og søger derfor en studiemedarbejder OVER 18 år, der har...
Normal A/S, Sønderborg
Ungarbejde.dk
Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV