3 job matcher din søgning 3 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 3 af 3 resultater.
TEC – Technical Education CopenhagenPersonalejurist - barselsvikariat

TEC – Technical Education Copenhagen, Frederiksberg

Kan du understøtte ledere med en stærk faglig bistand inden for juridiske og arbejdsretlige forhold? Og trives du i en omskiftelig hverdag med en høj grad af selvstændighed i opgaveløsningen? Så kan du blive barselsvikar for vores personalejurist i HR på TEC.

TEC – Technical Education Copenhagen søger en barselsvikar til HR-afdelingen. HR har ansvar for personalejuridisk- og administrativ sagsbehandling, GDPR, personalepolitikker, lønforhandling, ansættelser, ledelsesudvikling, rekruttering m.v. Vi er en mindre afdeling med mange bolde i luften. Det kræver, at vi er gode til at hjælpe hinanden og kan arbejde ud fra et helhedssyn, der rækker ud over egne opgaver.

TEC – Technical Education CopenhagenElektrikere til undervisning på Grundforløb 2

TEC – Technical Education Copenhagen, Frederiksberg

Søger du nye udfordringer og udvikling i et stærkt fagligt fællesskab? Er det vigtigt for dig at være en del af et team med tæt kollegaskab og sammenhold? Så skal du blive vores nye underviser og kollega på elektrikeruddannelsen på TEC.

TEC- Technical Education Copenhagen søger elektrikere eller installatører med lyst til at undervise fremtidens elektrikere og evnen til at fange og engagere vores elever og kursister.

Du skal sammen med dine kolleger planlægge, gennemføre, evaluere og udvikle undervisningen på uddannelserne. Din primære opgave bliver at undervise elever på uddannelsens grundforløb 2.

Du bliver en del af en moderne skole, der imødekommer de ønsker og behov, som vi ser på arbejdsmarkedet og blandt dem, der søger uddannelse.

Vil du uddanne branchens bedste lærlinge inden for data og kommunikation?
Vil du uddanne branchens bedste lærlinge inden for data og kommunikation?
TEC – Technical Education Copenhagen, Ballerup
Computerworld it-jobbank
Indrykket: