9 job matcher din søgning 9 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

DI Dansk Industri Initiativrig konsulent med globalt udsyn og stærke formidlingsevner

DI Dansk Industri, København

Interesserer du dig for international politik, og kan du målrettet skubbe komplekse, politiske budskaber ud over rampen? Så kan vi tilbyde dig et af de vel nok mest attraktive job, du kan få på den internationale scene i Danmark.

Dine arbejdsopgaver vil være udfordrende og meget alsidige. Du skal blandt andet selvstændigt drive interessevaretagelse både nationalt og internationalt, samt hjælpe Dansk Industris medlemmer med at navigere internationale markeder.

DI Dansk Industri Stud.jur eller Stud.merc.jur til juridisk rådgivning

DI Dansk Industri, København

Vil du have et af Danmarks bedste og mest udviklende juridiske studiejobs?

Så har du nu mulighed for at blive juridisk rådgiver i DI Personalejura. Som juridisk rådgiver er du med helt i front, når danske virksomheder har brug for ansættelses- og arbejdsretlig rådgivning.

Som student i DI Personalejura får du de bedste muligheder for at udvikle dine kompetencer som juridisk rådgiver. Du yder selvstændig juridisk rådgivning direkte til DI’s medlemsvirksomheder, og får derfor en masse praktisk erfaring som supplement til studierne.

DI Dansk Industri Kom helt tæt på DI's ledelse som vores nye kollega i Ledelsessekretariatet

DI Dansk Industri, København

Vi er på udkig efter en stærk og engageret administrativ kollega til Ledelsessekretariatet i Dansk Industri. Din primære opgave er at skabe en velfungerende hverdag med mange forskelligartede aktiviteter for to af DI’s direktører – vores medlemsdirektør og vores direktør for PA, Kommunikation, Brand & Marketing – i tæt samarbejde med dem, deres ledere og medarbejdere og eksterne samarbejdspartnere.

Vores hverdag er præget af mange varierende opgaver i både kompleksitet og omfang på tværs af organisationen og i et højt tempo. Derfor er det nødvendigt med en stærk holdånd, gåpåmod og en positiv og uformel omgangstone.

DI Dansk Industri Business Controller til Økonomi og Finans i DI - mini-CFO for DI's Medlemsforeninger

DI Dansk Industri, København

I DI hjælper vi vores medlemmer med at vinde. For når virksomhederne i Danmark vinder, vinder hele Danmark. Som Business Controller bliver du et vigtigt tandhjul i denne mission.

Du vil få selvstændigt ansvar for en række af medlemsforeningerne i DI, hvilket omfatter foreninger, selskaber, fonde og erhvervsdrivende fonde.

I jobbet vil du få en chef, hvis ledelsesgrundlag bygger på uddelegering, tage ansvar og sparring.

DI Dansk Industri Kreativ grafisk designer med drive

DI Dansk Industri, København

I DI har vi store ambitioner om at gøre en forskel - for erhvervslivet og samfundet. Vi gør en dyd ud af at udvikle målrettet kommunikation til vores medlemsvirksomheder og brede landsdækkende kampagner, der er relevante, tydelige og kreative, på alle platforme.

Dit arbejde består af:

  • Udvikling af visuelt indhold til hele DI, bl.a. layout, kampagne idéer, grafik, billeder og videoer.
  • Skabe indhold til digitale platforme, sociale medier og printmaterialer.
  • Samarbejde med kollegaer i både hele DI og Brand & Design teamet omkring kreative idéer og koncepter.

Vi tilbyder en spændende stilling med masser af udfordringer og muligheder for personlig og faglig udvikling i et dynamisk arbejdsmiljø.

Copenhagen Search Partners P/S Ambitiøs Lead Data Engineer

Copenhagen Search Partners P/S søger for DI Dansk Industri i København

Er du ambitiøs og motiveres af at levere resultater, samt har du en passion inden for data og automatisering? Så er Dansk Industri måske det helt rigtige sted for dig. Et sted, hvor du kan løfte din karriere og bidrage med dine erfaringer inden for Data Engineering. Du vil blive en del af et dynamisk team og indtage en nøgleposition i deres strategi.

Som Lead Data Engineer vil du være med til at opbygge en ny, moderne dataplatform i DI. Du får mulighed for at være med i alle faser – fra analyse, design og udvikling til test, implementering og den måske vigtigste fase, forankringen i hverdagen.

Du sætter den faglige retning ift. data engineering/ dimensionel modellering og viser, at teori kan omsættes til praksis.

DI Dansk Industri Politisk og analytisk konsulent til Dansk Industris personalejuridiske rådgivingsområde

DI Dansk Industri, København

Vil du være med til at påvirke arbejdsmarkedet og samfundsudviklingen fra Danmarks største erhvervs- og arbejdsgiverorganisation?

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

  • Bidrage til analyser af udfordringer i regulering af ansættelsesvilkår fra EU og Folketinget.
  • Bidrage til analyser af, hvordan virksomhedernes rammevilkår for medarbejdere kan styrkes.
  • Rådgive DI’s medlemsvirksomheder om ansættelsesretlige spørgsmål inden for såvel individuel ansættelsesret som kollektive overenskomster.
Gem
Stud.jur eller Stud.merc.jur til juridisk rådgivning
Vil du have et af Danmarks bedste og mest udviklende juridiske studiejobs?
DI, København V
DI
Indrykket:
Gem
Kreativ grafisk designer med drive
I DI har vi store ambitioner om at gøre en forskel - for erhvervslivet og samfundet.
DI, Lynge
DI
Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV