3 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

3 jobannoncer

Gem
Behandlingsskolerne ApS

Kvalitetsbevidst regnskabsmedarbejder

Frederiksberg

Se video om Behandlingsskolerne ApS som arbejdspladsTrives du med en alsidig arbejdsdag og har du øje for detaljen? Og er du vild med tal samtidig med at du ønsker at arbejde i en organisation der giver mening for samfundet? Så læs videre!

Du vil få en central rolle i regnskabsteamet med mulighed for aktivt at påvirke og forme arbejdsgange og opgaver.

Din dag vil være fyldt med opgaver fra A-Z vedrørende bogholderiet, da regnskabsteamet udarbejder og afstemmer grundlaget til månedsrapportering og årsregnskaber.

Behandlingsskolerne ApS
Gem
Behandlingsskolerne ApS

Vil du have et meningsfyldt job? Vi søger en børnelæge for skolebørn med særlige udfordringer - deltid 2 dage om måneden

Frederiksberg

Se video om Behandlingsskolerne ApS som arbejdspladsHar du lyst til at arbejde i frie og fleksible rammer? Vil du gerne arbejde som en del af et mindre fasttømret, tværfagligt team og vil du hjælpe børn og unge med særlige udfordringer til at passe på deres helbred?

Hos os får du mulighed for at arbejde i et inspirerende miljø, hvor vi vægter både faglig og social trivsel højt. Du vil blive en del af et team af erfarne, dygtige og ambitiøse kollegaer.

Behandlingsskolerne ApS
Gem
Behandlingsskolerne ApS

Pædagog søges til Dagbehandlingsskolen Fyrtårnet

Vanløse

Vil du hjælpe børn med særlige udfordringer godt på vej, så de kan leve op til deres fulde potentiale? Og kunne du tænke dig at gøre en mærkbar forskel i et ungt menneskes liv i et arbejdsmiljø drevet af høj professionalisme og faglighed? Så har vi det helt rigtige job for dig.

Se video om Behandlingsskolerne ApS som arbejdsplads

På Fyrtårnet er der stor fokus på fagligheden, og dermed undervisningen. Som pædagog vil en af dine opgaver være at støtte op om den undervisning som læreren har planlagt. Desuden har vi i skemaet daglige miljøterapeutiske aktiviteter, hvor vi arbejder intensivt med elevernes konkrete problemstillinger.

Behandlingsskolerne ApS

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV