3 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

3 jobannoncer

Gem
Behandlingsskolerne ApS

Behandlingsansvarlig psykolog søges til Polaris Vanløse - en dagbehandlingsskole for unge

Vanløse

Se video om Behandlingsskolerne ApS som arbejdsplads

Vil du hjælpe unge med særlige udfordringer godt på vej, så de kan leve op til deres fulde potentiale? Kunne du tænke dig at arbejde på en dagbehandlingsskole i et miljø med høj professionalisme, bred faglighed og gode forhold?

Du vil komme helt tæt på elevens hverdag og tilegne dig en bred og rig viden om komplekse psykiske udfordringer og opnå en masse erfaring med klinisk terapi med børn og unge.

Behandlingsskolerne ApS
Gem
Behandlingsskolerne ApS

Lærer med et positiv mindset søges til dagbehandlingsskole med stærkt kollegialt fællesskab

København S

Ønsker du at hjælpe børn med særlige udfordringer godt på vej, så de kan leve op til deres fulde potentiale? Så kom og bliv en del af Behandlingsskolerne Barometeret – Danmarks største special- og dagbehandlingsskole.

Se video om Behandlingsskolerne ApS som arbejdsplads

På Barometeret tilbyder vi individuel undervisning i små klasser, hvor vores dedikerede lærere og psykologer tilpasser undervisningen efter hver elevs behov.

Dine opgaver som lærer vil blandt andet bestå af undervisning i dansk og engelsk, med mulighed for andre fagområder (samfundsfag og kr. dom).

Behandlingsskolerne ApS
Gem
Behandlingsskolerne ApS

Leder du efter et job med substans og høj faglighed? Vi søger en pædagog der ønsker at hjælpe udfordrede børn

København Ø

Se video om Behandlingsskolerne ApS som arbejdspladsMange børn og unge kommer til os, når folkeskolen eller specialskolen ikke længere kan hjælpe dem. Vi tror på, at eleverne kan udvikle sig på trods af de udfordringer, de måtte stå overfor. Og det er her, at du kommer ind i billedet. Som vores nye kollega vil du være med til at målrette behandling og undervisning, men lige så vigtigt give vores elever håb, skabe tillid og nye venskaber.

Vi kan tilbyde en spændende arbejdsplads med masser af mulighed for at vokse både personligt og fagligt. Sammen med skoleledelsen vil du få mulighed for at præge din arbejdsplads og elevernes hverdag på skolen.

Behandlingsskolerne ApS

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV