2 job matcher din søgning 2 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Jobindex A/S
IT Compliance Officer med specialist-potentiale

Jobindex A/S søger for Dansk Sundhedssikring A/S i Herlev

  • Vil du være med til at sikre forankringen af IT Compliance i en vækstvirksomhed i forsikringssektoren? Og vil du have stor indflydelse i en nyoprettet stilling, hvor du sætter dit præg på Danmarks største udbyder af sundhedsforsikringer?

Vi er i fuld gang med at etablere Dansk Sundhedssikrings fremtidige IT-Compliance setup og arbejder på, at vi kommer helt i top på sikkerheds- og compliance-området. I vores IT Operations-afdeling får du en håndfuld gode og åbne kolleger, som står klar til at tage godt imod dig.

Dansk Sundhedssikring A/S

Som IT Compliance Officer får du ansvar for at drive, koordinere, rapportere og udvikle IT compliance-området. Du skal i samarbejde med resten af IT-teamet, forretningen samt legal sikre, at vi opfylder kravene til compliance i forsikrings- og sundhedssektoren samt i forhold til GDPR.

Jobindex A/S
Dansk Sundhedssikring A/S
Sundhedsfaglige rådgivere som brænder for at yde service med høj faglighed og kvalitet

Dansk Sundhedssikring A/S, Herlev

Motiveres du af at gøre en forskel for den enkelte, og sætter du en ære i at yde sundhedsfaglig rådgivning og vejledning med høj kvalitet? Kunne du tænke dig at blive en del af et dedikeret og fagligt stærkt sundhedsteam, som hver dag hjælper vores kunder videre til den rette behandling? Så er det netop dig, som vi søger.

Dansk Sundhedssikring A/S

I tæt samarbejde med andre erfarne sygeplejersker får du anvaret for at rådgive og vejlede vores kunder videre til den rigtige behandling. Du bliver det første bindeled i den telefoniske kontakt med kunder, som ønsker sundhedsfaglig rådgivning og vejledning i fobindelse med brugen af deres sundhedsforsikring.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Daglig kundekontakt via telefon og mail
  • Koordinere forløb på såvel offentlige som private hospitaler og klinikker
Dansk Sundhedssikring A/S