5 job matcher din søgning 5 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

ARC – Amager Ressourcecenter Medarbejdere på deltid og fuld tid

ARC – Amager Ressourcecenter, København

Vi har sommerens bedste job og mangler dig til at gøre sorteringen af affald i København endnu bedre.

I ARC's affaldsindsamling har vi travlt med et projekt for Københavns Kommune, og vi har derfor brug for din hjælp.

Vi søger medarbejdere på fuld tid og deltid i august og september 2022 til at sætte nye piktogramklistermærker på affaldsbeholdere i København.

Klistermærkerne viser, hvilke affaldstyper der skal i hvilke affaldsbeholdere. Det gør vi, for at sorteringen bliver nemmere og mere overskuelig for borgerne i København.

Du vil blive en del af et hold, der systematisk påsætter nye klistermærker på affaldsbeholdere ved villaer og etageejendomme i Københavns Kommune. Du vil få grundig instruktion i opgaven og dagligt have kontakt til opgavens koordinator. Efter dagens arbejde cykler du retur til lokationen, hvor du afleverer en udfyldt opgaveliste med fotodokumentation.

ARC – Amager Ressourcecenter Produktionsleder

ARC – Amager Ressourcecenter

Vil du være med til at omdanne affald til strøm og varme på et anlæg, som tiltrækker interesse fra hele verden?

Produktionen på ARC er ansvarlig for, at affald og biomasse bliver omdannet optimalt til den energi, som er planlagt, på den mest sikre, miljørigtige og økonomiske måde. Vi driver det nye energianlæg, som gik i drift i 2017 og vi er nu gået ind i fasen med at optimere på anlægget. Det er produktionen, der har ansvaret for processen fra affaldet bliver vejet ind, til det forlader ARC som slagge og aske og energien er omdannet til fjernvarme og el.

Som produktionsleder har du følgende opgaver:

  • Ansvar for den tekniske gennemførelse af produktionen på vagten og for at sikre, at overdragelse til næste vagthold sker optimalt
  • Ansvar for, at den ønskede produktion gennemføres optimalt og under de mest miljørigtige forhold og til tiden
  • Sikring af anlægget for dagligt vedligehold
ARC – Amager Ressourcecenter ARC søger kranchauffør

ARC – Amager Ressourcecenter, København

Har du erfaring med affaldsindsamling og kan yde service ud over det sædvanlige?

Vi søger en kranchauffør til vores nyindkøbte kranbil, som har lyst til at være med på holdet, som indsamler affaldet i Københavns Kommune. Du skal være med til at servicere gældende affaldsordninger.

Du skal indsamle haveaffald og storskrald primært med grab/kran, men der vil også kunne forekomme afløsning/omrokering ved sygdom, ferie m.m. på vores andre biltyper, så det er vigtigt at du er omstillingsparat og fleksibel. På sigt vil der kunne forekomme tømning af kuber. Det forventes også, at du deltager i tilhørende opgaver som vedligehold og rengøring af biler.

ARC – Amager Ressourcecenter Driftsleder til Modtagelse & Support på Amager Bakke

ARC – Amager Ressourcecenter, København

Vil du være med til at lede afdelingen Modtagelse & Support og hjælpe med at driftsoptimere, koordinere større opgaver, driftsstop og revisioner på ARC?

Du bliver en del af Produktionen på ARC. Produktionen er ansvarlig for, at affald og affaldsbiomasse bliver omdannet til energi, og at det sker på den mest sikre, miljørigtige og økonomiske optimale måde.

Som Driftsleder har du ansvaret for afdelingen Modtagelse & Supports 7 medarbejdere, der står for modtagelse af affald herunder klinisk risikoaffald og affaldsbiomasse.

Som driftsleder har du følgende opgaver:

  • Ledelse af afdelingen Modtagelse & Support
  • Ansvarlig for bestilling og håndtering af forbrugsstoffer og restprodukter, herunder ansvarlig for økonomien for området
  • Tovholder/Styringsansvarlig for hændelser og observationer registreret på/omkring energianlæggene
ARC – Amager Ressourcecenter Brændselstrader

ARC – Amager Ressourcecenter, København

ARC sourcer ca. 250.000 ton brændsel årligt, som øges til ca. 560.000 ton i løbet af de kommende år. Hvis du har forretningssans og brænder for logistik, indkøb/salg, er det måske noget for dig at blive en del af ARC's Brændselsteam?

Du har ansvar for planlægning og sourcing af brændsler samt udvikling af samarbejder og logistikløsninger på det danske og europæiske marked. Overordnet har du sammen med en kollega i Brændselsteamet ansvaret for viden om markeder og aktører, brændselsplanlægning, logistik, udbud og kontrakter for tilførsel af brændsel. Det kan være erhvervsaffald, biomasseaffald, træaffald samt importaffald fra udlandet.