4 jobannoncer matcher din søgning 4 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

ARC – Amager Ressourcecenter

Servicemindede ferieafløsere til affaldsindsamling

Tårnby og Dragør

Er du frisk på et ferieafløserjob og har du erfaring med affaldsindsamling og kan yde service ud over det sædvanlige?

Som ferieafløser kommer du til at indgå i et team bestående af omkring 35 professionelle kollegaer, som i sommer skal sikre en stabil drift overfor vores kunder i samarbejde med kørselslederen.

Du vil med al sandsynlighed komme rundt i hele driften og beskæftige dig både med dagrenovation og de øvrige affaldsordninger. Som ferieafløser skal du forvente, at du deltager i tilhørende forefaldende opgaver fx omkring løbende vedligehold af biler.

ARC – Amager Ressourcecenter
Gem
SMOKA

Chauffør

København

Hos os er kunden og kvaliteten af vores arbejde det vigtigste, ligesom arbejdsmiljø og trivsel skal være i orden. Du bliver en del af et engageret team, som afhenter olie- og kemikalieaffald hos vores kunder. Den 1. maj 2024 overtager SMOKA afhentning af farligt affald i Københavns Kommune, og du bliver en del af den opgave

Der vil være for mulighed for at tilegne sig nye kompetencer og færdigheder, så du på sigt kan udføre flere af teamets opgaver.

SMOKA
Gem
SMOKA

Kunderådgiver

København

Vil du være en del af en dynamisk virksomhed, der modtager farligt affald indsamlet hos borgerne, fra genbrugspladser, kommunale og private virksomheder?

Vi tilbyder et alsidigt job, hvor arbejdstiden er 37 timer i tidsrummet 06.00-18.00 med betalt frokost.

Arbejdsopgaverne er blandt andet at betjene kunder via telefonen og mails, oprette debitorer og klargøre ordre til fakturering. Du vil på sigt blive oplært i vores forskellige ordninger. Det forventes, at du med tiden vil kunne overlappe på teamets samlede opgaver og varetage dine egne indsamlingsordninger.

SMOKA
ARC – Amager Ressourcecenter

Renovationsmedarbejdere

København S, København SV eller Hvidovre

Har du erfaring med affaldsindsamling og kan yde service ud over det sædvanlige?

Vi søger renovationsmedarbejdere på 37 timer pr. uge, som har lyst til at være med på holdet som indsamler affaldet i København. Du skal være med til at servicere gældende affaldsordninger.

Du vil med al sandsynlighed komme rundt i hele driften og beskæftige dig med alle affaldsordninger. Det forventes også, at du deltager i tilhørende opgaver som vedligehold og rengøring af biler.

ARC – Amager Ressourcecenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV