3 jobannoncer matcher din søgning 3 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
SMOKA

Driftsleder som kan drifte og vedligeholde modtagestation for farligt affald

København S

Er du resultatorienteret og praktisk anlagt, og kan du effektivt lede et driftsteam på 12-15 3F’ere, som er specialiserede i at håndtere farligt affald? Er du samtidig god til at skabe et godt arbejdsmiljø, så er det dig, vi søger som vores nye driftsleder i SMOKA.

Hos os får du spændende arbejdsopgaver som løbende udvikles til vores kunders behov i en travl og udviklende arbejdsdag.

SMOKA
ARC – Amager Ressourcecenter

Renovationsmedarbejdere

København S, København SV eller Hvidovre

Har du erfaring med affaldsindsamling og kan yde service ud over det sædvanlige?

Vi søger renovationsmedarbejdere på 37 timer pr. uge, som har lyst til at være med på holdet som indsamler affaldet i København. Du skal være med til at servicere gældende affaldsordninger.

Du vil med al sandsynlighed komme rundt i hele driften og beskæftige dig med alle affaldsordninger. Det forventes også, at du deltager i tilhørende opgaver som vedligehold og rengøring af biler.

ARC – Amager Ressourcecenter
ARC – Amager Ressourcecenter

Servicemindede ferieafløsere til affaldsindsamling

Tårnby og Dragør

Er du frisk på et ferieafløserjob og har du erfaring med affaldsindsamling og kan yde service ud over det sædvanlige?

Som ferieafløser kommer du til at indgå i et team bestående af omkring 35 professionelle kollegaer, som i sommer skal sikre en stabil drift overfor vores kunder i samarbejde med kørselslederen.

Du vil med al sandsynlighed komme rundt i hele driften og beskæftige dig både med dagrenovation og de øvrige affaldsordninger. Som ferieafløser skal du forvente, at du deltager i tilhørende forefaldende opgaver fx omkring løbende vedligehold af biler.

ARC – Amager Ressourcecenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV