2 job matcher din søgning 2 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 2 af 2 resultater.
Pronor Industriteknik A/SServiceteknikere – Industritekniske anlæg – Aarhus og Herning

Pronor Industriteknik A/S

PRONOR IndustriTeknik as søger engagerede serviceteknikere til fastansættelse i vores Aarhus- og Herning-afdelinger. Du kommer både til at arbejde på vores værksteder og køre ud og løse opgaver hos vores kunder. Opgaverne vil spænde bredt inden for industritekniske reparationsopgaver som: elmotorer, pumper, gear og ventilation. Du får reference til afdelingernes ledere.

Du skal være en dygtig fleksibel servicetekniker som kan arbejde selvstændigt og er løsningsorienteret. Du er elektromekaniker, elektrofagtekniker, automatiktekniker, traktormekaniker, hydraulikmekaniker, automekaniker eller lignende.

Du bliver en nøglemedarbejder i vores afdelinger. Du bliver en del af en åben og fleksibel organisation med korte beslutningsveje. Løn og ansættelsesforhold vil være på et konkurrencedygtigt niveau.

Indrykket: 
Pronor Industriteknik A/SSalgskonsulent – butik, internsalg og eksternsalg – Hydraulik

Pronor Industriteknik A/S, Aalborg

PRONOR IndustriTeknik as søger en engageret og kundeorienteret salgskonsulent til vores afdeling i Aalborg. Du bliver en del af et team på 2 medarbejdere, som yder teknisk rådgivning og ekspedition af PRONORs kunder i Aalborg-området.

  • Hovedopgaverne vil være følgende:
  • Teknisk rådgivning – hydraulik og tekniske komponenter.
  • Ekspedition af kunder i butikken og via telefonen.
  • Besøge eksterne kunder og opsøgende salg
  • Presning af hydraulikslanger.

Du får reference til afdelingens leder. Dine primære succeskriterier bliver at skabe et højt serviceniveau, som sikrer fastholdelse af eksisterende kunder og tilgang af nye.

Indrykket: