3 job matcher din søgning 3 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

PRONOR IndustriTeknik asServicetekniker – Industritekniske anlæg – Aarhus

PRONOR IndustriTeknik as

PRONOR IndustriTeknik as søger en engageret servicetekniker til fastansættelse i vores Aarhus afdeling. Du kommer både til at arbejde på vores værksted og køre ud og løse opgaver hos vores kunder. Opgaverne vil spænde bredt indenfor industritekniske reparationsopgaver som: elmotorer, pumper, gear og ventilation. Du får reference til afdelingens leder.

Du er elektromekaniker, elektrofagtekniker, automatiktekniker, traktormekaniker, hydraulikmekaniker, automekaniker, eller lignende.

  • Har erfaring med service/reparation og fejlsøgning i industritekniske anlæg.
  • Har erfaring med reparation af elmotorer, pumper, gear og ventilation.
  • Er selvstændig og løsningsorienteret.
PRONOR IndustriTeknik asServicetekniker – Pumpeservice – Århus

PRONOR IndustriTeknik as

Servicetekniker indenfor pumpeservice og elektromekaniske opgaver til PRONORs afdeling i Århus.

PRONOR IndustriTeknik as søger en engageret servicetekniker til fastansættelse i vores Århus-afdeling. Du kommer både til at arbejde på vores værksted i Århus og køre ud og løse opgaver hos vores kunder. Opgaverne vil være inden for pumpeservice samt andre reparationsopgaver som elmotorer og gear. Du får reference til afdelingens serviceleder.

Du bliver en nøglemedarbejder i PRONORs Århus-afdeling. Du bliver en del af en åben og fleksibel organisation med korte beslutningsveje. Løn og ansættelsesforhold vil være på et konkurrencedygtigt niveau.

Pronor Industriteknik A/SServiceleder/Servicetekniker – Industriteknik

Pronor Industriteknik A/S, Haslev

PRONOR IndustriTeknik as søger en engageret Serviceleder/Servicetekniker til vores afdeling i Haslev. Haslev-afdelingen har i alt 3 medarbejdere, og lederen skal selv tage del i arbejdet på det elektromekaniske værksted.

Opgaverne spænder bredt inden for reparationsopgaver som: elmotorer, gear, pumper og styringer. Opgaverne løses både på værkstedet og ude hos vores kunder.

Du skal varetage koordineringen af det elektromekaniske værksted. Du vil få tæt kontakt til afdelingens kunder, herunder teknisk rådgivning, udarbejdelse af tilbud, gennemførelsen af projekter og den efterfølgende fakturering. Du får reference til PRONORs adm. direktør.