3 job matcher din søgning 3 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 3 af 3 resultater.
Cibicom A/S
Lagermedarbejder/vicevært

Cibicom A/S, Glostrup

Vi har stor aktivitet og skal snart flytte til en større lokation og søger derfor endnu en lagermedarbejder med viceværtfunktion.

Vi har travlt og vores lager har brug for ekstra hænder til den daglige drift. Desuden står vi overfor en flytning af vores hovedkontor, der skal flytte til en større lokation sidst på året, hvor vi får brug for en vicevært.

Som vores nye lagermedarbejder/vicevært, får du bl.a. ansvaret for, i samarbejde med vores nuværende lagermand, at styre vores lager og logistik på vores nuværende lager i Glostrup.

Udover lageropgaverne, får du samtidig ansvaret for at sikre, at bygningerne og faciliteterne fremstår pæne, ordentlige og tiltalende for vores kunder og medarbejdere i huset.

Cibicom A/S
Cibicom A/S
Product Manager med kommercielt mindset

Cibicom A/S, Taastrup

Trives du i en kommerciel verden? Trives du i en dynamisk og spændende hverdag? Vil du være med til at videreudvikle og understøtte den danske infrastruktur? Så er det måske dig vi mangler til vores Product Management team!

Til vores Product Management team søger vi endnu en erfaren Product Manager der kan favne den kommercielle og tekniske verden, og samtidig kan tage ansvar for opbygning, udvikling og produktivisering af vores eksisterende og kommende produkter/services. Rollen som Produkt Manager bliver en central rolle i vores Product Management team med reference til vores COO.

Vi har stor fokus på samarbejde og kommunikation på tværs af organisationen, og som Product Manager får du til opgave at etablere de nødvendige processer og forankre rollen i hele organisationen, hvorfor det er vigtigt at du trives en udadvendt rolle og formår at samle høj som lav.

Cibicom A/S
Cibicom A/S
Ingeniør med kendskab til LTE

Cibicom A/S, Taastrup

NYOPRETTET stilling! Brænder du også for design, udvikling, implementering og drift af trådløs infrastruktur? Så er her en enestående mulighed for at blive en del af en afdeling, der kan tilbyde høj faglighed med mange spændende og udfordrende projekter inden for trådløs kommunikation.

Som vores nye kollega bliver du en del af en afdeling som har en høj faglighed og mange års erfaring med opbygning af nationale infrastrukturløsninger. I vores Engineering-afdeling designer, udvikler og drifter vi Broadcast- og telekommunikationsløsninger dækkende i hele Danmark.

Som vores nye ingeniør, er det vigtigt at du kan favne den kommercielle og tekniske verden, samtidig med har du en central rolle i afdelingen. I vores Engineering er der mange forskellige opgaver, ad hoc-opgaver vil være en del af hverdagen, det er derfor vigtigt at du kan favne bredt og trives med en omskiftelig hverdag.

Cibicom A/S