6 jobannoncer matcher din søgning 6 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Stena Recycling A/S

Produktionsleder FA-FYN

Vissenbjerg

Har du en baggrund som fx P-ingeniør eller maskinmester, og kunne du tænke dig et meget alsidigt job, hvor du både arbejder med din kernefaglighed og ledelse?

Betyder det også noget for dig, at du bidrager til at løse nogle af klodens store udfordringer, og at du kan se din personlige indsats skabe markante og målbare resultater?

Din nye arbejdsplads er vores største anlæg for håndtering af miljøfarligt affald i Danmark placeret i Vissenbjerg på Fyn. Det er et ældre anlæg, så kan du spotte optimeringsmulighederne, kan du virkelig rykke ved tingene på en positiv måde.

Stena Recycling A/S
Stena Recycling A/S

Logistikkoordinator til succesrig genanvendelsesvirksomhed

Tilst

Ønsker du at blive en del af en spændende arbejdsplads, hvor vi arbejdere for at gøre en mærkbar forskel for miljø og klima. Synes du også, at logistik er spændende, og vil du et job, der er lidt mere komplekst og udfordrende end mange andre?

Nu er affald ikke bare affald. Der er mange forskellige typer af plastic, metal, papir, miljøfarlige produkter etc. Det betyder, at vi opererer med fire forskellige biltyper. De skal matches op med kundernes varer og vores forskellige filialer, der kan håndtere de forskellige affaldstyper.

Det er her, du kommer ind i billedet. Du planlægger de optimale ruter, håndterer papirarbejdet og den tilhørende dialog med kunder, vognmænd og kolleger.

Stena Recycling A/S
Stena Recycling A/S

Care for Potential - Trainee Program - Denmark

Brøndby

The Care for Potential Trainee Program, starting September 2nd, 2024, is a unique opportunity to use your potential and build your career while contributing to something of real value.

We offer you a 10-month training program with a fixed market-based salary and a permanent employment, within a group consisting of companies that are leading in their fields. We challenge and push you to unleash your full potential, all while providing a safe and innovative environment to practice in.

Stena Recycling A/S
Stena Recycling A/S

Gummigedsfører til Grenaa

I Stena arbejder vi med genvinding. Vi håndterer det, andre kalder affald, så det kan blive genbrugt. Det er bl.a. jern og metaller.

Varerne kommer primært i lastbiler med flere ton blandet gods/skrot på ladet eller med skib. Og så er det, at du kommer på banen. Du skal bl.a.:

  • Køre Gummiged og evt gaffeltruck.
  • Opdele varer i det, vi kalder fraktioner – metaller i en bunke, jern i en anden etc.
  • Være klar med en hjælpende hånd, når der skal læsses/aflæsses, sammen med dine kollegaer

Du kan glæde dig til at blive en del af det bedste team, og vi lover dig, at når du først er kommet ombord, så vil du ikke væk igen.

Stena Recycling A/S
Landau Headhunting søger for Stena Recycling A/S
Gem
Landau Headhunting

Driftsleder til Nordens førende genvindingsvirksomhed - Stena Recycling!

Brøndby

Har du erfaring med logistik og disponering kombineret med stærke samarbejds- og kommunikationsevner og sans for forretningen?

Så har vi jobbet til dig hos Stena Recycling - en succesrig virksomhed, der arbejder med tidens hotteste agenda: affaldshåndtering, genanvendelse og bæredygtighed.

Du vil blive en del af afdelingen for Kundesupport og Logistik med ca. 24 gode kolleger, hvoraf du vil få det daglige driftsansvar for logistikdelen, herunder otte engagerede disponenter.

Stena Recycling A/S

Chauffør til Farligt Affald

Brøndby

Er du på hjemmebane, når det handler om at køre lastbil og give kunderne en god oplevelse? Kunne du samtidig tænke dig et godt job i en ordentlig virksomhed, hvor du aldrig skal bekymre dig om, at lønnen kommer ind på kontoen? Vil du også gerne have, at der er stor fokus på din sikkerhed, og du i øvrigt har sundhedsforsikring og andre goder? Så er Stena det helt rigtige sted for dig.

I Stena har vi faste aftaler med bl.a. genbrugsstationer, værksteder og større erhvervskunder. Som chauffør henter du deres miljøfarlige affald, så det kan blive genbrugt eller destrueret på den rigtige måde. Det er fx malingrester, batterier, spraydåser og lignende.

Stena Recycling A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV