2 job matcher din søgning 2 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Stena Recycling A/S
Pladsmedarbejder til lille og godt team

Stena Recycling A/S, Bagsværd

Din nye arbejdsplads bliver vores minigenbrugsstation hos vores kunde Novozymes i Bagsværd. Her har du og din kollega eget kontor, frokoststue, lager og forskelligt maskineri, som du lærer mere om.

Sammen med din kollega har du ansvar for at håndtere al Novozymes’ miljøfarlige affald. Det er både på sitet i Bagsværd, men også via faste besøg i Kalundborg, Lyngby og Nordvest. Dine opgaver er at:

  • Planlægge arbejdet i dialog med din kollega og den faste kontakt hos kunden
  • Indsamle affald fra forskellige steder på sitet i Bagsværd
  • Indsamle og pakke miljøfarligt kemiaffald – på ture i kassevogn til Kalundborg, Lyngby og Kbh. Nordvest
Stena Recycling A/S
Stena Recycling A/S
PA & Business Analyst - bæredygtig genanvendelse

Stena Recycling A/S, Vissenbjerg

Vil du give din karriere den bedste start i succesrig vækstvirksomhed?

Har du en cand.merc. eller lignende i bagagen, og leder du nu efter det helt rigtige sted at sætte din karriere på skinner, så skal du læse videre nu. I Stena Recycling får du mulighed for at blive del af Nordens førende virksomhed inden for bæredygtig genanvendelse. Samtidig kommer du ind i et job, hvor du får alle muligheder for at bruge dine evner og lære en masse nyt, så du i løbet af 2-3 år forventeligt er klar til en ny/justeret rolle med endnu større ansvar.

På helt overordnet niveau handler dit job om at hjælpe os med at gøre de rigtige ting ud fra et kommercielt perspektiv – optimere forretningen. Du analyserer og beregner i tæt dialog med bl.a. de ansvarlige for produktion og logistik. Du laver business cases. Du finder årsagen, når der er noget, der ser underligt ud i månedsrapporterne.

Stena Recycling A/S