3 job matcher din søgning 3 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Stena Recycling A/S
Account Manager (Sønderjylland)

Stena Recycling A/S

Vi søger en energisk, vedholdende og resultatorienteret kollega til vores salgsteam. En person som brænder for opsøgende salg og kundepleje – både på telefonen og hos kunderne. Du får dit eget distrikt og vil indgå i vores stærke Account Manager team sammen med 9 andre sælgere.

Du trives med nysalg i en tempofyldt hverdag, har vindermentalitet, og ved at indsats er vejen til succes. I hverdagen får du en stor kontaktflade internt som eksternt. Du arbejder selvstændigt og målrettet i løbende samspil med vores filialchefer og de ansvarlige for produktområderne. Vi sørger naturligvis for en god og solid oplæring i vores materialer.

Vi forestiller os, at du:

  • Har erfaring fra branchen – alternativt fra f.eks. emballage- eller maskinbranchen, dog ikke noget krav
  • Er teknisk kyndig med et kommercielt indblik
  • Har gode dokumenterede resultater med salg til b-to-b
Stena Recycling A/S
Stena Recycling A/S
Produktionsleder til grøn affaldshåndtering

Stena Recycling A/S, Grenaa

Stena Recycling er Nordens største genvindingsvirksomhed, som går forrest i indsatsen med bæredygtighed, grøn omstilling og genanvendelse af affald.

Til vores produktionsanlæg i Grenå søger vi en erfaring og imødekommende produktionsleder, der vil være leder for både vores dag- og nathold. Stillingen er fuldtid og du vil indgå i Grenås øverste ledelse.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Ansvarlig for den samlede drift af SLF-anlægget, herunder sikre et godt og stabilt vareflow ind- og ud af anlægget
  • Personaleansvarlig for ca. 10 medarbejdere
  • Ansvarlig for at anlægget bliver virksomhedens førende kompetencecenter inden for metaller, herunder forædlingen af produkterne
Stena Recycling A/S
Stena Recycling A/S
2 nysgerrige kontorelever til kundeservice & økonomi

Stena Recycling A/S, Brøndby

Vores vigtigste ressource er engagerede og ambitiøse medarbejdere.
Derfor tilbyder vi også vores medarbejdere et godt arbejdsmiljø og udvikling af såvel personlige samt faglige kompetencer. Vi tager din uddannelse alvorligt og sørger for en grundig oplæring. Vi har et skræddersyet elevforløb til at give dig de nødvendige kompetencer – dog har du selv mulighed for, at få indflydelse på dit forløb - jo mere ansvar og initiativ du viser, jo flere selvstændige opgaver vil du tilbydes.

Din fremtid – Dine muligheder
Vi skal nok sørge for, at oplære dig inden for det nødvendige, men ønsker du at gå lidt længere er der masser af muligheder. Viser du initiativ til opgaver og ansvarsområder – er vi ikke bange for at give dig det. Som elev i Stena Recycling A/S er du på lige fod med dine kollegaer, det forventes dog ikke at du kan alt fra dag 1. Du vil derfor altid kunne hente hjælp fra en kollega.

Stena Recycling A/S