3 jobannoncer matcher din søgning 3 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Velliv

Product Owner med erfaring fra integrationsområdet

Ballerup

Er du en teknisk dygtig Senior Product Owner, med stor erfaring indenfor integrationsområdet og måske også med indsigt i pensionsområdet? Så sæt kurs mod Velliv.

Som Product Owner for det nuværende Team Integration vil du have ansvaret for at sikre, at der fortsat er styr på opgaveflowet og interessenthåndteringen på den nuværende integrationsplatform, ligesom du får en rolle i at forme udviklingen af forretningsfeatures i realiseringen af den nye integrationsstrategi.

Velliv
Gem
Velliv

Erfaren HR Business Partner med godt øje for mangfoldighed og inklusion

Ballerup

Får du et kick ud af at spille ledere gode? Nyder du at bidrage til, at andre vokser og lykkes? Så grib chancen for at komme ombord hos Velliv og få en nøglerolle som vores nye HR Business Partner.

Du får en central rolle i at påvirke både ledelsesudviklingen og understøtte lederne i at nå forretningens mål. Vores HR-strategi understøtter i høj grad forretningens strategi – her investerer vi i mennesker og vi mangler dig på holdet!

HR-direktør Janne Bjaaland
Velliv
Gem
Velliv

Jurist med interesse for investeringsområdet

Ballerup

Kom helt tæt på de juridiske beslutninger i et af Danmarks største livs- og pensionsforsikringsselskaber i et job placeret i spændfeltet mellem jura og investering.

Du får en central rolle i Vellivs investeringsarbejde, herunder ved forhandling og indgåelse af investeringskontrakter, primært i forbindelse med alternative investeringsaftaler, kreditaftaler, derivathandelsaftaler og øvrige aftaler knyttet til kapitalforvaltning i Velliv.

Velliv

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV