8 job matcher din søgning 8 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Velliv Struktureret og selvstændig studentermedhjælper med interesse for pensionsområdet

Velliv, Ballerup

Vil du være vores nye studentermedhjælper i et Rådgivningscenter, hvor kundekontakt, faglighed og godt humør er i højsædet?

Som studentermedhjælper i Kundeteam får du ansvar for vores fuldmagtsbesvarelser og sidder derfor helt tæt med det pensionsfaglige område. Det er en opgave, der i udgangspunktet løses selvstændigt, hvorfor du skal arbejde struktureret og være god til at disponere din tid, i det du også får ansvaret for at overholde de udmeldte deadlines.

Velliv Investment Analyst - bidrag til optimering af Vellivs ejendomsportefølje

Velliv, Ballerup

Vil du stå for at analysere og rapportere på den eksisterende ejendomsportefølje for årets pensionsselskab 2022? Og vil du være en del af et nyt team, hvor den høje motivation smitter?

”Du kommer aldrig til at kede dig. Du får masser af spændende analyse- og rapporteringsopgaver indenfor ejendomsinvesteringer og projekter, mens du følger op på eksisterende investeringer, hvor du får stor indsigt i, hvordan vi kører den interne forvaltning i fremtiden.” Head of Real Estate Solveig Rannje

Dine hovedopgaver bliver at bistå med rapportering og analyser af ejendomsporteføljen og sideløbende bistå i købs- og salgsprocesser for ejendomme. Det gør du især i tæt samarbejde med vores Senior Investment Officer.

Velliv Stærk Scrum Master med teknisk flair

Velliv, Ballerup

Er du en stærk Scrum Master med teknisk flair og gerne med erfaring indenfor udvikling af systemer til livsforsikring og pensionsbranchen?

Som Scrum Master i Velliv vil du typisk skulle varetage ansvaret for 1-2 teams. Dit første team i Velliv bliver Team Integration, som har ansvaret for udvikling og vedligehold af det forretningskritiske integrationsdomæne. Integrationsdomænet understøtter Vellivs ambitiøse strategiske mål inkl. anvendelse af data, digital kommunikation og automatisering.

I tæt samspil med teamets Product Owner og Applikationsarkitekt er du ansvarlig for at sikre, at den agile arbejdsform er forstået og forankret i Team Integration, og at der arbejdes optimalt gennem støtte og coaching.

Velliv Kunderådgiver - giv en tryg start på pensionstiden

Velliv, Ballerup

Vi søger en erfaren kunderådgiver, som har arbejdet med udbetaling, og som sætter en ære i at levere gode kundeoplevelser.

”Vores kunder har sparet op gennem mange år, og du får en helt central rolle i at give dem en god og tryg start på deres pensionisttilværelse. Vi sørger for, at du lander godt og sikkert i din nye rolle, og dine kolleger står klar til at sparre med dig løbende. Faktisk er dine kolleger og fællesskabet i afdelingen nok det mest unikke ved jobbet. For dine kolleger er ikke bare fagligt stærke. De sørger også for den gode stemning med småsnak og jokes over skærmen, ligesom de er omsorgsfulde og interesserer sig oprigtigt for hinanden,” siger Anja Torlyk, der bliver din nærmeste leder.

Velliv Skattemedarbejder

Velliv, Ballerup

Vil du tage ansvaret for selskabsskat, moms og skatteprocesser i et pensionsselskab? Eller måske for skattemæssig vurdering af nye investeringer, udbytteskatter og tilbagesøgning?

”Vi skal have sat det nye skatteteam hos Velliv. Til det får vi brug for to personer, der er klar på at samarbejde om ansvaret for alle selskabsskatterelaterede spørgsmål og opgaver. Teamet bliver det centrale omdrejningspunkt for opgaver og projekter om selskabsskat, moms og PAL, og de vil få fingrene i alt fra skat i årsrapporten til rådgivning, projekter, udbytteskatter og tilbagesøgning heraf,” siger Anne-Mette Jensen, der bliver din nærmeste leder

Velliv Data Engineer

Velliv, Ballerup

Brænder du for at arbejde med datamodellering indenfor moderne cloud teknologier, som fx Snowflake, og vil du være med til at bygge morgendagens moderne data platform?

”Dette er en unik mulighed for at komme med på holdet og være med til at skabe indsigt og fundament for, at Velliv kan blive et endnu bedre pensionsselskab for vores kunder. Vi står midt i en transformeringsfase, hvor vi er i gang med at bygge en helt ny data-platform op på moderne cloud teknologi baseret på AWS og Snowflake/DBT”, fortæller Heidi Vest, som bliver din daglige leder

Senior Developer

Moment søger for Velliv Pension i Ballerup

Vil du arbejde i et cloud only-miljø og hjælpe os med at hjemtage et domæne, der tidligere har været fuldt outsourcet til vores offshore-partner? Og vil du arbejde et sted, hvor vi løfter i flok og er stolte af vores tillidsbaserede kultur?

Vores API-baserede målarkitektur bliver din tekniske legeplads, når du optimerer vores designs og løsninger.

Du bliver også involveret i vores proces med at inddele integrationsdomænet i subdomæner og udvikle roadmaps for, hvordan vi opnår den modenhed, der skal til inden for domænet.

Du bruger hverdagen på at:

  • deltage i de klassiske agile ceremonier over Teams
  • arbejde med alle led i udviklingsprocessen, når du kører proof of concepts samt designer, udvikler, tester og deployer dine løsninger
  • deltage i håndtering af incidents og andre aktiviteter relateret til support og vedligehold af løsningerne.
Gem
Stærk Scrum Master med teknisk flair
Er du en stærk Scrum Master med teknisk flair og gerne med erfaring indenfor udvikling af systemer til livsforsikring og pensionsbranchen?
Velliv, Brasilien
Velliv
Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV