3 jobannoncer matcher din søgning 3 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Mændenes Hjem

Mændenes Hjem søger kommunikationspraktikant

København

Vil du prøve kræfter med kommunikationsopgaver i en NGO, og via kommunikation gøre en reel forskel for samfundets mest udsatte?

Mændenes Hjem søger til efterårssemesteret en kommunikationspraktikant, der gerne vil bidrage til at udbrede kendskabet til vores organisation, vores arbejde og vores målgruppe, sådan at vi kan engagere endnu flere i vores arbejde med at skabe en tryg og værdig hverdag for vores brugere og beboere.

Mændenes Hjem

Café Klare – Natcaféen for hjemløse kvinder søger en socialrådgiver på fuldtid

København

Kan du sørge for rolige og trygge rammer for en gruppe kvinder, som lever kaotiske liv? Kan du arbejde handlingsfokuseret med afsæt i empowerment, for at styrke og fremme kvindernes livssituation?

Som socialrådgiver eller pædagog på Cafe Klare arbejder du i direkte kontakt med vores målgruppe. I løbet af en arbejdsdag kan det ske, at der er behov for at du skal konfliktmægle eller –nedtrappe, hjælpe med et akut behov, sagsbehandle eller skabe kontakt til en af vores mange samarbejdspartnere. Der vil også være lavpraktiske opgaver såsom at vaske tøj, rydde op og handle ind, ligesom du vil få ansvarsområder som ikke er direkte knyttet til din faglighed.

Mændenes Hjem

Socialfaglig koordinator

København

Vil du hjælpe Mændenes Hjem med at udvikle kvaliteten af det socialfaglige arbejde og udvide kompetencer hos vores dygtige medarbejdere?

Mændenes Hjem ønsker at skabe endnu bedre forudsætninger for, at vores beboere og brugere får mulighed for at arbejde med egne livserfaringer med henblik på at styrke det enkelte menneskes muligheder for at leve et værdigt liv.

Som socialfaglig koordinator skal du understøtte medarbejderne fagligt i et komplekst felt af livserfaringer, fagligheder, værdier og politiske beslutninger.

Du får til opgave i første omgang at kortlægge og formalisere uformelle metoder og viden igennem observation og tilstedeværelse i huset i det daglige arbejde.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV