3 jobannoncer matcher din søgning 3 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Uddannelsescenter Holstebro

Fremsynet uddannelsesleder til STEP 10 på UCH

Holstebro

Har du en grundlæggende interesse for unges læring og udvikling, og er du en inspirerende leder med stærke samarbejdsevner, så er det måske dig, vi leder efter.

På STEP10 bliver du leder for 10 engagerede medarbejdere, som alle har en pædagogisk baggrund og et stort engagement i de ca. 120 elevers læring og udvikling. Medarbejderne på STEP10 udgør et velfungerende team, som i det daglige forsøger at spille hinanden gode i et uformelt og humørfyldt samarbejde, hvor eleverne er i centrum.

Uddannelsescenter Holstebro
Uddannelsescenter Holstebro

Serviceorienteret afdelingsleder til Studieadministration på UCH

Holstebro

Er du en stærk kommunikator med administrativ uddannelse og erfaring, som kan se muligheder frem for begrænsninger – især i forhold til digitalisering?

Vi tilbyder et spændende og inspirerende job, som leder for studieadministrationen med 12 dygtige medarbejdere fordelt på to adresser. Der er tale om et job, der både indeholder ledelsesmæssige og faglige udfordringer med gode muligheder for personlig udvikling.

Da der er tale om en nyoprettet stilling vil den nye afdelingsleder får indflydelse på stillingens præcise indhold.

Uddannelsescenter Holstebro

UCH søger en ernæringsassistentelev

Holstebro

Vil du være med på køkken og kantineholdet på UCH, så har vi en ledig elevplads i hovedkøkkenet med start den 12. august 2024.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV