6 job matcher din søgning 6 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 6 af 6 resultater.
Topdanmark
Compliance specialist til Kundeservice

Topdanmark Forsikring og Pension, Ballerup

Vær med til at udvikle og implementere et nyt kvalitetskoncept med fokus på læring i Kundeservice. Vi er i fuld gang, og vil gerne have din hjælp.

Du vil blive en vigtig del i arbejdet med at sikre et højt fagligt niveau for den fortsatte udvikling af konceptet. Ligeledes vil du sammen med dine kolleger sørger for et kompetent og positivt samarbejde, med resten af forretningen, med henblik på den samlede værdiskabelse.

Du vil får en udfordrende og travl arbejdsdag, hvor opgaverne er mangeartede, og dagene ofte ikke er ens. Du vil fra starten få egne selvstændige opgaver og med tiden vil de blive flere og meget bredere.

Topdanmark Forsikring og Pension
Topdanmark
Digital forretningsarkitekt til Landbrug og Erhverv

Topdanmark Forsikring og Pension, Ballerup

Brænder du for, at digitale løsninger bliver implementeret i forretningen, så de skaber mest mulig værdi for både kunder, medarbejdere og bundlinje?

Du bliver en del af Kommerciel Strategi og Implementering i division Landbrug & Erhverv. Vi er et velfungerende team af 5 ledere/specialister, og vi håndterer en bred vifte af opgaver. Vores helt centrale opgave er at understøtte og sikre en effektiv implementering af vores strategi.

Du kommer til at spille en central rolle i implementeringen af divisionens strategi med særligt fokus på vores digitale ambitioner. Du vil få indflydelse på og medvirke til, at vi får udviklet de helt rigtige løsninger både proces-, datamæssigt og funktionelt, samt at vi bygger på et stærkt fundament af digital parathed og datakvalitet.

Topdanmark Forsikring og Pension
Topdanmark
Aktuar til modellering af stokastiske hensættelser til Solvens II og IFRS17

Topdanmark Forsikring og Pension, Ballerup

Er du motiveret af at designe og bygge hensættelsesmodeller i et af de mest moderne og hurtige modelleringsværktøjer på markedet? Så har vi brug for dig til vores team, der fokuserer på implementering af stokastiske hensættelser til Solvens II og IFRS 17.

Du bliver en del af et team på 5-6 personer med ansvaret for at inddrage økonomiske scenarier i modelleringen af hensættelser til solvens og IFRS 17. Som en del af teamet vil du være involveret i en bred række opgaver såsom:

  • Designe og implementere en stokastisk fremregningsmodel
  • Opsætte modellering for bedste skøn af hensættelser
  • Definere fremregningsmetode
Topdanmark Forsikring og Pension
Topdanmark
Forretningsorienteret SAP BW Udvikler

Topdanmark Forsikring og Pension, Ballerup

Vil du være med til at sikre at Topdanmark får mest mulig værdi ud af sine mange data? Er Data Warehousing, datamodellering og ETL-processer lige dig, og har du lyst til at være en del af vores Koncern Data Warehouse?

Du bliver en del af et vigtigt område i udvikling, som derfor skal opnormeres. Du kommer til at arbejde med en god blanding af udvikling og drift i velfungerende og stabile rammer, hvor forretningen til stadighed efterspørger nye eller forbedrede løsninger. Du kommer til at arbejde med dine opgaver i hele livscyklussen fra idé-fasen til udvikling og den efterfølgende drift og support.

Topdanmark Forsikring og Pension
Topdanmark
"Vi bekæmper forsikringssvindel - vil du med på holdet?'

Topdanmark Forsikring og Pension, Ballerup

Vil du være med til at begrænse forsikringssvindel, så vores mange ærlige kunder ikke bidrager til at betale uberettigede erstatninger til de få, der begår forsikringssvindel?

Topdanmark Forsikrings afdeling for efterforskning af forsikringssvindel søger netop nu nye kollegaer til vores Back Office.

Vi tilbyder

  • Et job hvor vi sørger for, at kunderne får den erstatning, de har krav på – hverken mere eller mindre
  • Et spændende, afvekslende og meget selvstændigt job
  • Et job, hvor der altid er mange bolde i luften
Topdanmark Forsikring og Pension
Topdanmark
Data Warehouse-udvikler – til etablering af Cloud Enterprise Data Warehouse

Topdanmark Forsikring og Pension, Ballerup

Vil du være med til at udvikle effektive løsninger, som skaber høj forretningsværdi, og arbejde med cloud-baserede udviklingsværktøjer? Vil du være en del af en datadrevet virksomhed, hvor vi har sat data på den strategisk dagsorden? Vil du arbejde med de nyeste teknologier inden for Data Warehouse-udvikling?

Dine arbejdsopgaver vil være alsidige, og der vil være fokus på at udvikle og implementere løsninger baseret på teknologistakken: Matillion som ETL-platform (SQL, Phyton og JavaScript) og med Snowflake som database.

Topdanmark Forsikring og Pension