9 job matcher din søgning 9 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

HMF Group A/S
Automatiktekniker/industrielektriker til vedligehold af produktionsudstyr (daghold/nathold)

HMF Group A/S, Højbjerg

Kunne du tænke dig at blive fortrolig med en lang række maskiner – fra automatiske maleranlæg til svejsemaskiner?

Her får du:

 • grundig oplæring i en bred produktion.
 • altid vagter sammen med en anden vedligeholdskollega.
 • mulighed for at nørde ned i spritny robotteknologi, når vi om 2 år flytter over på vores topmoderne fabrik i Stilling.

”Vi træffer selv beslutningerne, hvis der skal købes nyt udstyr, og hvis du er i tvivl om noget, kan du altid ringe til mig,” siger vedligeholdelsesleder Simon Pedersen.

Læs mere om jobbet og ansøg her.

HMF Group A/S
HMF Group A/S
Lastbilopbyggere

HMF Group A/S, Galten

Brænder du for at leveret et godt stykke håndværk? Er du en medspiller og løsningsorienteret? Så har vi en spændende stilling til dig!

Til vores Opbygningsværksted i Galten søger vi dygtige folk med en baggrund som enten lastbilmekaniker, landbrugsmaskinmekaniker, opbygger/smed eller tilsvarende.

Følgende hovedopgaver knytter sig til jobbet:

 • De primære opgaver er montering af kran, tippelad og wirehejs på lastbiler
 • Opbygningerne bygges konstruktionsmæssigt efter de tegninger, der er lavet af HMF’s tekniske afdeling
 • Som opbygger har du dermed meget stor indflydelse på det endelige resultat
HMF Group A/S
HMF Group A/S
Indkøbselev

HMF Group A/S, Højbjerg

Vil du med på en forandringsrejse hos en virksomhed, der tilrettelægger dit elevforløb ud fra dine ønsker og kompetencer? Så grib denne mulighed!

Du bliver en del af en international virksomhed, hvor du er med til at forbedre vores processer og arbejdsgange, så vi gør tingene smartere i fremtiden.

Du vil indgå i en afdeling med et højt fagligt niveau, hvor vi samtidig vægter det sociale højt. Her vil du få dyb indsigt i strategisk indkøb og lære at arbejde bredt og selvstændigt.

Vi har stor fokus på din udvikling og dine ideer bliver både efterspurgt og hørt. Under dit elevforløb vil du få mulighed for at deltage i leverandør- og messebesøg.

Som indkøbselev vil du blive en del af både indkøbs- og planlægningsteamet, hvor hvert team består af 10 dygtige kollegaer.

HMF Group A/S
HMF Group A/S
HMF Søger servicetekniker/kranreparatør

HMF Group A/S, Roskilde

I forbindelse med øget aktivitet på vores serviceværksted i Roskilde, søger HMF en dygtig servicetekniker/kranreparatør til servicering og reparation af kundernes kran- og hydraulikudstyr.

Faglige kvalifikationer:

 • Uddannet som landbrugsmaskinmekaniker, smed, lastbilmekaniker eller lignende.
 • Erfaring med hydraulik er et krav.
 • Erfaring med transportmateriel er en fordel.

HMF Group A/S tilbyder et spændende og udfordrende job med frie rammer, hvor personlig og faglig udvikling prioriteres højt. Du kommer til at arbejde i et uformelt miljø med gode kolleger, der forstår, hvad teamspirit er, og hvor to dage ikke er ens.

HMF Group A/S
HMF Group A/S
Senior konstruktionsingeniør og beregningsspecialist

HMF Group A/S, Højbjerg

Motiveres du af at udvikle og anvende beregnings- og simuleringsmodeller? Har du lyst til at blive en del af et specialistteam i en dynamisk virksomhed?

Så er du måske den kandidat, vi er på udkig efter til at varetage stillingen som senior konstruktionsingeniør og beregningsspecialist. Vi er på udkig efter en erfaren kollega til Research & Development, hvor du vil indgå i et team af dygtige specialister, der arbejder med optimering og udvikling af kraner til lastbiler.

Som senior konstruktionsingeniør inden for mekanik vil du:

 • være ansvarlig for udviklingen af beregnings- og simuleringsmetoder med henblik på kontinuerlig optimering af mekanisk design
 • være ansvarlig for beregningsværktøjer
 • med et innovativ mindset bidrage med nye og optimerede løsninger
HMF Group A/S
HR Navigator Produktionsleder til montageafdeling

HR Navigator søger for HMF Group A/S i Højbjerg

Trives du i en aktiv rolle i produktionen med fokus på forbedringer? Er du en handlekraftig leder, som skaber resultater gennem dine medarbejdere? Så er du måske vores nye produktionsleder.

Du bliver en del af et produktionsleder-team på 5 produktionsledere og får reference til APU manager. I rollen får du ansvaret for ca. 40 timelønnede medarbejdere på daghold. For at få succes i jobbet skal du være en erfaren og initiativrig leder med en gode menneskelige egenskaber og teknisk forståelse.

Derudover vil du få tæt samarbejde med produktionsplanlægningsfunktionen omkring produktionstakten og styringsprincipperne, samt PT-afdeling med henblik på optimering og løbende forbedringer af montageområdet.

Talent for People ApS
Senior Softwareudvikler - .NET, #C

Talent for People ApS søger for HMF Group A/S i Højbjerg

Central rolle – avanceret teknologi – kunde- og tværorganisatorisk samarbejde

Besidder du et godt overblik, er du analytisk stærk, og har du en stærk værdikædeforståelse? Værdsætter du en relativt struktureret hverdag – men også en hverdag, der kan byde på dynamik, puls og god energi? Trives du med en høj grad af frihed under ansvar – og med mulighed for stor indflydelse på teknologiudviklingen? Så er denne stilling som seniorsoftwareudvikler hos vores kunde måske den helt rigtige for dig.

HMF Group A/S
Marketing Assistant

HMF Group A/S, Højbjerg

Drømmer du om at arbejde i en branche, hvor det, vi laver, påvirker hverdagen for mange hårdtarbejdende mennesker rundt om i verden?

Vi søger en marketingassistent, som er klar til at hjælpe os med at løfte HMF’s digitale tilstedeværelse til nye højder. I samarbejde med teamet kommer du til at arbejde med sociale medier, digital marketing, tekster og indhold, samt rapportering, så vi kan følge vores udvikling og mål.

Hos os vil du komme til at arbejde med:

 • SoMe-planlægning, opdateringer og evaluering – Facebook, LinkedIn og Instagram
 • Digital marketing og nyhedsbreve
 • Tekstforfatning af salgsmateriale, webindhold, osv.
HMF Group A/S
Gem
Montagemedarbejder til HMF i Højbjerg
Moment Er du på udkig efter et dynamisk fuldtidsjob?
HMF, Højbjerg
Moment
Indrykket: