8 job matcher din søgning 8 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
FTZ Autodele & Værktøj A/S Ekspedient til FTZ Skanderborg

FTZ Autodele & Værktøj A/S

Hos FTZ er vi altid i bevægelse. Vi brænder for at udfordre, tænke nyt og gøre en forskel for vores kunder. Vores passion er vores brændstof og er afgørende for, at vi kan holde Danmark kørende. Det kræver værkstedskendskab og fremsynethed ned i mindste detalje. Det holder os i bevægelse. Hver dag.

Som ekspedient har du til opgave at servicere kunderne både pr. telefon og web, samt ved personlig ekspedition i butikken. Du sikrer kunderne tilbydes de rigtige løsninger indenfor reservedele, værktøj og værkstedsudstyr. Derudover, er der indkøb af haste- eller skaffevarer hos eksterne leverandører, samt andre forefaldende opgaver, der er med til at sikre, at den daglige service er i top. Et job med stor frihed under ansvar. Ekspedienten har reference til den stedfortrædende afdelingsleder og kommer til at indgå i et team af dedikerede kolleger.

FTZ Autodele & Værktøj A/S Project manager til B2B virksomhed

FTZ Autodele & Værktøj A/S, Odense

Vi leder efter en kollega til at styrke vores PMO, så er du klar til at udfylde en rolle, hvor du, med udgangspunkt i strategisk prioriterede indsatser, kan facilitere, lytte og forstå omgivelserne? Hertil omsætter kompleksitet til konkrete handlinger, så er det dig, vi leder efter.

Projekterne kan være vidtfavnende. Nogle projekter involverer et begrænset antal interessenter, mens andre projekter involverer og påvirker flere hundrede kollegaer. Indenfor dit felt løses opgaverne i en rolle som forlænget arm for direktionsmedlemmer. Du kommer således til at varetage projekter i hele FTZ's forretning. Hvert af de projekter du driver, ejes af et direktionsmedlem og er således forankret og prioriteret i øverste ledelseslag af organisationen.

Gem
FTZ Autodele & Værktøj A/S Forhandlerkonsulent til Fyn & Sjælland – 100% Autotjek

FTZ Autodele & Værktøj A/S

Vil du være med til at udvikle og styrke Danmarks kvalitetskoncept for salg af brugte biler?

100% Autotjek er et stærkt koncept, der samler det bedste af brugtbilsbranchen på tværs. Som forhandlerkonsulent for Fyn & Sjælland er din opgave at understøtte og udvikle de nuværende forhandlere samt indtegne nye forhandlere i konceptet.

Du vil få et spændende og udfordrende job med mulighed for at sætte dit eget præg på konceptet. I det daglige vil du derfor det meste af tiden være ude hos bilforhandlerne og sikre samarbejdet imellem bilforhandlerne, leverandører og forskellige interessenter. Ved at gøre en forskel for deres forretning er du med til at styrke branchen og skabe tryghed for forbrugerne i at købe brugt bil.

FTZ Autodele & Værktøj A/S Procurement Specialist til FTZ Indkøb

FTZ Autodele & Værktøj A/S, Odense

Vi søger en struktureret Procurement Specialist, der brænder for indkøb, og som vil være den skarpeste til at indkøbe varer. Du har den teoretiske værktøjskasse i orden og har ambitioner om at udvikle dig, både i rollen og personligt.

Du kommer til at indgå i et indkøbsteam, hvor du vil få ansvaret for at sikre, at alle varer købes rettidigt og i den rigtige mængde. Du vil arbejde tæt med teamets Product Managers, der har ansvaret for den strategiske udvælgelse af produkterne, og du vil blive teamets ekspert inden for indkøb, lageranalyser, supply planning. Du vil have en tæt relation til indkøbsansvarlige i de 3 resterende teams samt kollegaer fra vores Supply Chain Development-afdeling.

Tonen er uformel, og teamet vægter humor og fællesskab højt. Sammen sikrer I succes for jeres team, hvor I bidrager med hver jeres speciale.

FTZ Autodele & Værktøj A/S Ekspedient til FTZ Kastrup

FTZ Autodele & Værktøj A/S

Hos FTZ er vi altid i bevægelse. Vi brænder for at udfordre, tænke nyt og gøre en forskel for vores kunder. Vores passion er vores brændstof og er afgørende for, at vi kan holde Danmark kørende. Det kræver værkstedskendskab og fremsynethed ned i mindste detalje. Det holder os i bevægelse. Hver dag.

Vi hører gerne fra ekspedienten, som brænder for at gøre en forskel og forstår at sætte kunden i centrum og ikke mindst har erfaring fra autobranchen!

Som ekspedient har du til opgave at servicere kunderne både pr. telefon og web samt ved personlig ekspedition i butikken. Du sikrer, at kunderne tilbydes de rigtige løsninger indenfor reservedele, værktøj og værkstedsudstyr. Derudover er der indkøb af haste- eller skaffevarer hos eksterne leverandører samt andre forefaldende opgaver, der er med til at sikre, at den daglige service er i top.

Gem
FTZ Autodele & Værktøj A/S Forbrugskonsulent til Indkøb - Midtjylland

FTZ Autodele & Værktøj A/S

Vi søger en serviceminded og struktureret forbrugskonsulent til at varetage kundebesøg, salg og produktopsætning hos autobranchens værksteder.

Er du en dygtig forbrugskonsulent/sælger, der drives af at give kunderne den bedste løsning, så har vi det perfekte job til dig.

Du vil skulle besøge og varetage vores kunder i det midtjyske. Du kommer til at vejlede, sparre og finde løsninger for værkstederne - samt sørge for, at deres behov for forbrugsprodukter bliver dækket. Som konsulent skal du hjælpe vores kunder/værksteder med at optimere forbrugsprodukter i deres værksted, heriblandt sanering, produkt-konvertering, opmærkning og opstilling af sortimenter.

FTZ Autodele & Værktøj A/S Softwareudvikler til FTZ+

FTZ Autodele & Værktøj A/S, Odense eller Glostrup

I FTZ har vi fuld gang i digitalisering på alle niveauer i forretningen, og vi har derfor brug for nye kollegaer til vores IT-afdeling. Der er mange spændende opgaver/projekter på vores roadmap, som omfatter FTZ+/Digitale Løsninger, og der kommer kun flere til. Så kom og vær med på rejsen.

Til vores FTZ+ team søger vi en softwareudvikler – en person, som brænder for at gøre en forskel, og som har lyst til at bidrage med nye, spændende digitale kundeløsninger.

FTZ+ er FTZ’s kundestyringssystem, som bliver brugt af en stor del af landets autoværksteder. FTZ+ er en væsentlig del af værkstedernes dagligdag, og der bliver årligt faktureret for flere mia. kroner via systemet.

Du bliver en del af et team, som består af 10 udviklere, 1 scrum master og 1 product owner.

FTZ Autodele & Værktøj A/S Afdelingsleder til FTZ Aalborg

FTZ Autodele & Værktøj A/S

Hos FTZ er vi altid i bevægelse. Vi brænder for at udfordre, tænke nyt og gøre en forskel for vores kunder. Vores passion er vores brændstof og er afgørende for at vi kan holde Danmark kørende. Det kræver værkstedskendskab og fremsynethed ned i mindste detalje. Det holder os i bevægelse. Hver dag.

Vil du være en del af den bevægelse? Har du flair for ledelse af medarbejdere, og har du mod på et udfordrende lederjob? Brænder du for salg, og har du et kommercielt mindset? Så lad os høre fra dig!

FTZ søger en visionær afdelingsleder, der kan styrke og videreudvikle vores Aalborg-afdeling. Med reference til distriktschefen får du det overordnede budget- og resultatansvar, og du bliver et vigtigt bindeled mellem salg og logistik.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV