4 job matcher din søgning 4 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
JS Danmark A/S Account Manager søges til hjemmekontor

JS Danmark A/S

Er du en go-getter? Og drømmer du om at opbygge din egen B2B-pipeline og skabe værdifulde resultater? Så tag et kig her, hvor vi tilbyder alt dette kombineret med muligheden for en stærk løn og fleksibilitet i form af hjemmearbejde.

Som Account Manager har du ansvar for at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen over for alle kunder er altid baseret på egen research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen på en sådan måde, at det skaber interesse og nysgerrighed hos kunden om konceptet.

Du får til ansvar at screene og opbygge din egen B2B-pipeline og vil være i daglig dialog med beslutningstagere i det danske erhvervsliv. På sigt får du mulighed for at tage næste skridt og afholde dine egne møder via telefon eller Microsoft Teams.

JS Danmark A/S Sales & Business Controller

JS Danmark A/S, Aarhus

Ønsker du et analytisk og udfordrende job? Nyder du at arbejde med tal? Motiveres du af forretningsudvikling, optimering og rapportering?

Grundet vækst gennem de seneste par år og et ønske om fortsat at ekspandere søger JS Danmark A/S en disciplineret Sales & Business Controller.

Dine primære arbejdsopgaver:

  • Support af alt salg og kvalitet i vores virksomhed
  • Analyse af og forbedringsforslag til vores performance
  • Sikring af kvalitet og overholdelse af deadlines i hele vores værdikæde

Vi tilbyder et spændende job med mange forskelligartede arbejdsopgaver hos en virksomhed i vækst. Du bliver en del af en topmoderne virksomhed, som værdsætter teamwork, og vores virtuelle univers gør det muligt at have hjemmearbejdsdage og stor fleksibilitet.

Hjemmearbejdsplads
Gem
JS Danmark A/S Annoncesælger søges til hjemmekontor

JS Danmark A/S

Drømmer du om at få en skarp uddannelse i salg og blive en professionel sælger? Har du samtidig lyst til at skabe synlige resultater og en stærk løn til dig selv? Og ønsker du muligheden for at gøre det hele hjemmefra, så du får mere fritid?

Som annoncesælger er din primære opgave at skabe kontakt til vores kunder via telefonen med det formål at sælge den bedst mulige annonceløsning. Du bliver ansvarlig for egen B2B-pipeline og vil være i daglig dialog med beslutningstagere i det danske erhvervsliv.

På sigt får du mulighed for at udvikle dig til at blive projektansvarlig, hvor du vil have kontakten til vores mediekunde og afslutte projektet succesfuldt, så det kan videregives til produktion.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
JS Danmark A/S Vi søger stærke, resultatorienterede salgskonsulenter

JS Danmark A/S, Aarhus

Er du sælger med stort S, og finder du det naturligt at gribe telefonen og opsøge nye potentielle kunder? Ønsker du samtidig et arbejde med højt til loftet, både hvad angår løn og fleksibilitet i form af hjemmearbejde?

Vi er på udkig efter salgsprofiler til både JS Danmark og vores nyopstartede afdeling JS ProFilm, og derfor er mulighederne mange. Vi har en plads til dig, uanset om du ønsker at arbejde fra eget hjemmekontor eller fra vores kontor i Aarhus – eller måske endda en blanding.

Du kommer til at arbejde med et unikt forretningskoncept på en arbejdsplads med 30 års erfaring i salg og uddannelse af dygtige sælgere. Samtidig får du mulighed for at udvikle dine lederegenskaber, da vi udelukkende rekrutterer ledere internt.