7 job matcher din søgning 7 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Syddansk Erhvervsskole
Underviser til mekanikeruddannelsen – lastvogn

Syddansk Erhvervsskole, Vejle

Er du en dygtig, erfaren mekaniker inden for lastvognsområdet med styr på teknikker, teknologier, udstyr og et sikkert blik på den teori, der ligger bag? Og kan du begejstre andre for dit fag?

Så er jobbet som underviser på Syddansk Erhvervsskole sikkert interessant for dig!

Autovidencenter Vejle på Syddansk Erhvervsskole søger inspirerende og fagligt erfaren lastvognsmekaniker til et job som underviser ved Danmarks største uddannelsessted for nye lastvogns- og personvognsmekanikere. Vi er en afdeling i vækst med attraktive rammer både hvad angår teknologi, værksteder og plads til det sociale.

Syddansk Erhvervsskole
Kollega til personaleafdeling

Syddansk Erhvervsskole, Odense'

Kerneopgaven på Syddansk Erhvervsskole er uddannelse af unge og voksne. Vores bidrag i HR og Personale er at administrere og hjælpe organisationen med løn, ansættelser og vejledning i forhold til gældende regler og politikker. Vi lægger vægt på korrekt sagsbehandling og sætter pris på, at det sker i en respektfuld, men også uhøjtidelig dialog med hinanden i afdelingen og med alle i organisationen.

Vi varetager et ansvarsområde med meget varierede arbejdsopgaver. Derfor er vi generelt nysgerrige på vores arbejdsprocesser: Er der noget, vi kan gøre smartere? Elektroniske blanketter og administrative robotter hjælper os allerede til at støtte og effektivisere vores processer og vi er meget opmærksomme på at tage flere, elektroniske redskaber i brug, når det giver mening. Lige nu arbejder vi f.eks. med Officepakken, Docunote, SLS, HR-løn, Ludus, Innomate HR og SDBF (Skolernes digitale blanketflow).

Syddansk Erhvervsskole
Faglærer til træfagenes uddannelser

Syddansk Erhvervsskole, Odense

Er du en dygtig, erfaren tømrer, der med faglig stolthed har helt styr på teknikker, materialer og et sikkert blik på den teori, der ligger bag?

Og kan du begejstre andre for dit fag?

Så er jobbet som faglærer på tømreruddannelsen på Syddansk Erhvervsskole i Odense sikkert noget for dig!

Du skal følge nye, unge tømrere på vej og kommer til at undervise på grundforløb og hovedforløb på erhvervsuddannelserne og de erhvervsrettede fag på EUX.

Du vil blive rollemodel for eleverne. Som faglærer og ambassadør for det gode håndværk i tømrerfaget er det vigtigt, at du er reflekterende og kan identificere dig med lærerprofessionen og arbejder tæt sammen med kollegerne for at højne standarden og udvikle kvaliteten i undervisningen og i byggeriet.

Syddansk Erhvervsskole
Kok med attraktive arbejdstider

Syddansk Erhvervsskole, Vejle

Kok med attraktive arbejdstider

Syddansk Erhvervsskole søger erfaren kok til kantinerne i Vejle. Hvis du er på udkig efter et fagligt spændende job med attraktive arbejdstider og tænder på et ungt miljø med elever, der er på vej videre i uddannelse, så læs mere!

Elever, medarbejdere og besøgende er hver dag glade gæster i vores nyindrettede faciliteter. Vi tilbyder lune retter, salatbar, smørrebrød, burgere og sandwich i kantinernes udsalg samt serveringer eller buffet til møder, kurser og festlige arrangementer som eksamensafslutninger, galla og svendeprøver.

Desuden serverer vi morgenmad, frokost og aftensmad for ca. 200 beboere på erhvervskollegiet. Her bor elever, der har lang transporttid til skolen og de rejser hjem hver weekend.

Syddansk Erhvervsskole
Afdelingsleder til EUX-uddannelser og grundfag

Syddansk Erhvervsskole, Odense

Drives du af at gøre en forskel, følge mennesker på vej i en positiv retning og lade din ledelse folde sig ud til eleverne gennem medarbejderne? Så er du den, vi leder efter!

Du får en unik mulighed for at stå i spidsen for at udvikle undervisningen i EUX- og grundfagsafdelingen på Syddansk Erhvervsskole, campus Odense C.

Vi underviser både i grundfagene på erhvervsuddannelserne og i de gymnasiale fag på EUX. Derfor er det nødvendigt, at du har et godt kendskab til erhvervsuddannelsesområdet og i særdeleshed til det gymnasiale uddannelsesområde. Du har en særlig interesse i netop EUX, der er erhvervsuddannelse i kombination med gymnasiefag fra HTX.

Syddansk Erhvervsskole
Underviser til blikkenslageruddannelsen

Syddansk Erhvervsskole, Odense

Kan du efter flere år som faglært blikkenslager tænke dig at bruge dine erfaringer og din faglighed til at prøve noget helt andet?
Så læs videre om muligheden for at blive underviser!

Byggeri, energi og konstruktion – VVS på Syddansk Erhvervsskole søger en dygtig, erfaren fagperson, som brænder for at dele faglig viden, erfaring og entusiasme med den kommende generation af dygtige blikkenslagere og VVS-montører og som selv har spidskompetencer inden for blikkenslagerspecialet.

Som person har du et godt humør og ser lyst på tingene. Måske har du arbejdet med motivation af lærlinge eller andre unge, eller du har en ide om, at du er rigtig god til det. Du er faglært inden for blikkenslager- og VVS-montør-området og mestrer selv teknikkerne. Vi lægger vægt på, at du har aktuel erfaring med materialer, værktøjer og udstyr og kender til den teori, der ligger bag.

Syddansk Erhvervsskole
Afdelingsleder til mekanikeruddannelsen - personvogn

Syddansk Erhvervsskole, Vejle

Tænder du på at uddanne unge og voksne, så de bliver så dygtige som muligt inden for sit felt?
Drives du af at gøre en forskel og lade din ledelse folde sig ud gennem medarbejderne?
Så vil vi rigtig gerne i dialog med dig.

Syddansk Erhvervsskole søger afdelingsleder til personvognsmekanikeruddannelsen med ansvar for den pædagogiske og administrative ledelse af uddannelsen i Vejle.

Som kommende leder er det først og fremmest vigtigt, at du prioriterer nærheden til kerneopgaven højt. Du er til stede med nysgerrighed og entusiasme i dialogen med medarbejderne om den faglige og pædagogiske udvikling.