2 job matcher din søgning 2 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Mercedes-Benz CPH
Sales Supporter til Mercedes-Benz CPH

Mercedes-Benz CPH, Hørsholm

Har du hovedet skruet godt på og kan du sikre administrativ support af høj kvalitet? Har du lyst til at styrke dine faglige og digitale evner og vil du være med til at skabe flotte resultater i et af verdens stærkeste brands? Så er det dig, vi er på udkig efter!

I rollen som Sales Supporter er du i tæt dialog med vores salgsafdelinger og du vil bruge en stor del af din tid på at håndtere de forskellige administrative opgaver, der er forbundet med salg og registrering af biler. Du vil blive del af et dygtigt og dynamisk team, der arbejder dedikeret for at sikre overholdelsen af indgåede aftaler. Med din hjælp sikrer vi struktur og kvalitet i opgaveløsningen.

Vi tilbyder en spændende og krævende stilling med mulighed for personlig og faglig udvikling. Du bliver en del af et mindre team med dygtige og engagerede kolleger, der hver især vil gøre sit for at du falder godt til hos os og hurtigt kommer ind i tingene.

Mercedes-Benz CPH
Mekaniker – tag hånd om vores kvalitetsbiler

Mercedes-Benz CPH, Søborg

Som mekaniker hos os får du et job, hvor du får lov til at lege med de fedeste biler, og du har mulighed for løbende at tage nye certificeringer, så du kan håndtere elbiler og hybrider og samtidig specialisere dig i dit favoritområde. Hos os er der plads til at fejle og fokus på at blive bedre.

Vi lever op til kundernes høje forventninger
Du reparerer og vedligeholder vores biler. Og uanset om kunderne er små børnefamilier eller større virksomheder, bruger du din tekniske viden og snilde til at løse opgaven effektivt og præcist.

Kunderne forventer lidt mere af os end andre brands, og det vil vi leve op til. Derfor får du også tid til at løse opgaverne ordentligt og grundigt. Og hvis du vil det, kan du få en uddannelsesplan, hvor du gradvist lærer mere og mere på vores forskellige kurser over de næste mange år.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV