2 job matcher din søgning 2 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 2 af 2 resultater.
Mercedes-Benz CPH
Car Jockey til Mercedes-Benz CPH

Mercedes-Benz CPH, København

Er du engageret og serviceminded udover det sædvanlige? Kunne du tænke dig at blive en del af et helt nyt og innovativt bilhus, der har den unikke kundeoplevelse i fokus? – Så er du måske vores nye kollega.

I sensommeren 2019 gik vi i luften med et helt nyt bilhus i Københavns Sydhavn, og siden da har vi haft travlt. Derfor søger vi nu en smilende, imødekommende og ihærdig Car Jockey (Valet) til vores team. Som Car Jockey skal du være med til at sikre den ekstraordinære kundeoplevelse fra kunden modtages i vores Service Lobby udenfor butikken.

Du kommer til at være kundernes første kontakt, når de ankommer til bilhuset og vil medvirke til, at modtagelsen giver det bedste indtryk af os som virksomhed. Efter modtagelsen af kunden vil det være dit ansvar, at bilen overgives til en servicerådgiver eller parkeres.

Mercedes-Benz CPH
Kunderådgiver med fokus på salg

Mercedes-Benz CPH, Søborg

Trives du med at tale i telefon og besidder du et salg- og servicegen ud over det sædvanlige? Kan du samtidig give en ekstraordinær kundeoplevelse, og vil du være med til at sikre Danmarks bedste kundeservice? Så er det dig, vi er på udkig efter!

Vi søger en kunderådgiver til vores Business Development Center (BDC) hos Mercedes-Benz CPH, der brænder for at levere gode kundeoplevelser, og som proaktivt kan sikre salgsrådgivning på telefonen. Du besidder en naturlig veludviklet evne til at opbygge gode relationer til kunder samt interne samarbejdspartnere.

Dit primære fokus vil være udgående kald til eksisterende og tidligere kunder, samt opfølgning på kunder, der har rettet henvendelse til os igennem vores digitale platforme.