2 job matcher din søgning 2 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 2 af 2 resultater.
Maskinmesterskolen København
Underviser inden for el-området til maskinmesteruddannelsen

Maskinmesterskolen København, Kgs. Lyngby

- du udvikler og inspirerer vores studerende

Vil du være med til at forme fremtidens maskinmestre i tæt samarbejde med kolleger, ledelse, og det erhvervsliv, vi er en integreret del af? Kan du forvandle din ekspertise og dine erfaringer til inspirerende og motiverende undervisning? Så er du måske den nye underviser, vi har brug for til el-området på Maskinmesterskolen København.

Som person motiveres du af at undervise og vejlede vores studerende. Du vil arbejde engageret med at gøre vores studerende så dygtige som muligt.

Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund som fx maskinmester, ingeniør, civilingeniør, el-installatør med efteruddannelse på diplom/bachelorniveau eller tilsvarende. Uanset baggrund er du stærkt fagligt funderet på dit felt, og det er en fordel med erfaring fra erhvervslivet, som du kan inddrage i din undervisning.

Maskinmesterskolen København
Maskinmesterskolen København
Underviser til maskinmesteruddannelsen

Maskinmesterskolen København, Kgs. Lyngby

– Du udvikler og inspirerer vores studerende

Vil du være med til at forme fremtidens maskinmestre i tæt samarbejde med kolleger, ledelse og det erhvervsliv, vi er en integreret del af? Kan du forvandle din ekspertise og dine erfaringer til inspirerende og motiverende undervisning? Så er du måske den nye underviser, vi har brug for på Maskinmesterskolen København.

Som underviser på Maskinmesterskolen København bliver du en del af en skole og uddannelse, der følger med tiden og udvikler sig i takt med det erhvervsliv, vi leverer kandidater til.

Vi tilbyder et udfordrende og afvekslende job i en dynamisk institution med dygtige og engagerede kollegaer, hvor du bidrager til udvikling af undervisning og studieaktiviteter indenfor termiske maskiner og anlæg og også gerne indenfor det maritime område.

Maskinmesterskolen København