3 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

3 jobannoncer

Gem
Hejmdal Privathospital A/S

Sygeplejerske søges til behandling af børn og unge på Frederiksberg

Frederiksberg

Vil du bruge din faglighed til at gøre en forskel for børn, unge og deres familier? Har du solid erfaring inden for børne- og ungepsykiatri? Vil du have indflydelse, udviklingsmuligheder og selvstændige ansvarsområder?

Vi er et tværfagligt og dedikeret team af sygeplejersker, psykologer, speciallæger, og andre fagfolk, der arbejder tæt sammen for at udrede og behandle børn, unge og voksne indenfor en bred vifte af psykiatriske tilstande.

Gem
Hejmdal Privathospital A/S

Psykologer søges til udredning og behandling af børn og unge

Frederiksberg

Vil du gøre en forskel for børn og unge med psykiske lidelser? Og vil du være en del af en arbejdsplads, hvor din faglighed er i højsædet? Så er du måske kommende psykolog i vores børn- og ungeafdeling på Frederiksberg.

Som psykolog i børn og unge teamet på Frederiksberg vil du arbejde tæt sammen med specialpsykologer, psykologer, speciallæger i børne- og ungdomspsykiatri og sygeplejersker.

Gem
Hejmdal Privathospital A/S

Speciallæge i voksenpsykiatri til privathospital i Aarhus

Viby J

Kan du se dig selv i et fællesskab med speciallæger, psykologer og sygeplejersker, der brænder for at gøre en forskel for mennesker med psykiske lidelser og deres pårørende?

På Hejmdal Privathospital sætter vi høje standarder for faglighed og giver dig mulighed for at arbejde inden for dine styrkeområder. Her har du en enestående chance for at præge dit eget arbejde.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV