4 jobannoncer matcher din søgning 4 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Hejmdal Privathospital A/S

Speciallæge i voksenpsykiatri til privathospital i Aarhus

Viby J

Kan du se dig selv i et fællesskab med speciallæger, psykologer og sygeplejersker, der brænder for at gøre en forskel for mennesker med psykiske lidelser og deres pårørende?

Uanset om du betragter dig selv som almen-psykiatrisk generalist eller foretrækker en bestemt patientgruppe, vil du få mulighed for at se patienter, der passer til dine præferencer, da vi spænder bredt i de diagnosegrupper, vi behandler i klinikken.

På Hejmdal Privathospital sætter vi høje standarder for faglighed og giver dig mulighed for at arbejde inden for dine styrkeområder. Her har du en enestående chance for at præge dit eget arbejde.

Hejmdal Privathospital A/S

Sygeplejerske søges til privathospital

Odense C

Kan du se dig selv i fællesskab med sygeplejersker, speciallæger og psykologer, der brænder for at gøre en forskel for mennesker med psykiske lidelser og deres pårørende?

Jeg er overbevist om, at vores energi og arbejdsglæde indvirker på patientarbejdet og i samarbejdet mellem kolleger. Derfor prioriterer jeg at mødes med hver enkelt medarbejder fast hver måned, så jeg løbende ved, hvordan jeg kan forbedre den enkeltes arbejdsvilkår og skabe trivsel i arbejdslivet.

– Alex Kørup, Klinikchef og speciallæge i voksenpsykiatri
Hejmdal Privathospital A/S

Engageret studentermedhjælper søges til administrativ stilling

Frederiksberg

Er du på udkig efter et meningsfuldt studiejob, hvor du kan udvikle dine kompetencer inden for kundeservice, administration og planlægning?

Som medarbejder i vores callcenter bliver du en del af Hejmdals Patientservice, hvor vi står for den administrative håndtering af alle patientforløb og understøtter hele virksomheden med mange afgørende og alsidige opgaver.

Hejmdal Privathospital A/S

Speciallæge i voksenpsykiatri til privathospital i Odense

Odense C

Kan du se dig selv i fællesskab med speciallæger, psykologer og sygeplejersker, der brænder for at gøre en forskel for mennesker med psykiske lidelser og deres pårørende?

Du har fokus på effektive og virksomme behandlings- og udredningsforløb for voksne, og du ønsker et arbejdsliv med mere patientkontakt og mindre administration.

Stillingen kan sammensættes, så ansættelsen kan være på fuldtid, deltid eller som konsulent.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV