2 job matcher din søgning 2 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Dansk Boligforsikring A/S
Konsulent til besigtigelse af bygningsskader

Dansk Boligforsikring A/S, Holbæk

Grundet ekstraordinær travlhed søger Dansk Boligforsikring A/S en ny konsulent med bopæl i Nordsjælland, der kan besigtige bygningsskader på Sjælland. Stillingen er en nyoprettet stilling.

Jobbet kræver et indgående kendskab til boligbyggeri og bygningsindretninger, samt viden om de mange forskellige regelsæt og byggetraditioner, der igennem tiderne har været brugt.

Dine kommende kolleger er hhv. jurister og folk med forskellige håndværksmæssige og byggetekniske baggrunde. Arbejdet er meget selvstændigt og du har den første direkte kontakt til vores kunder.

Dansk Boligforsikring A/S
Hartmanns A/SSkadebehandler

Hartmanns A/S søger for Dansk Boligforsikring i Holbæk

Hvis du har erfaring med at vurdere både komplekse og mere almindelige forsikringssager så er du måske den vi søger

Dansk Boligforsikring A/S er markedsledende indenfor ejerskifteforsikringer og vokser så derfor har de brug for flere nye kolleger.

Som skadebehandler står du for hele sagsbehandlingen. Når sagen kommer ind, vurderer du, hvilken skadetype der er tale om, om skade årsagen er omfattet af betingelserne, omfanget af skaden og fastsætter erstatningen.

Du vil hurtigt få komplicerede sager, men bare rolig for dine 28 kolleger er klar til at dele deres viden, så du kan se frem til at lære en masse på kort tid. Det er nemlig, når viden deles, at man opnår succes – og vores succeser fejres.