4 job matcher din søgning 4 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 4 af 4 resultater.
Dansk Boligforsikring A/S
Kontortaksator

Dansk Boligforsikring A/S, Holbæk

Dansk Boligforsikring A/S søger en kontortaksator til kontoret i Holbæk.

Som kontortaksator vil du med udgangspunkt fra vores kontor i Holbæk få en vigtig og helt central rolle i forbindelse med skadeanmeldelser, hvor dine faglige byggetekniske kompetencer skal sikre fremdrift og afslutning af sager.

Jobbet indebærer kontakt til kunder og håndværkere. Du vil indgå i tæt dialog med de øvrige skadebehandlere, ligesom samarbejde med vore egne udekørende taksatorer også bliver en del af din hverdag. Du vil ligeledes skulle forvente et samarbejde og styring med eksterne konsulenter ved behov.

Dansk Boligforsikring A/S
Dansk Boligforsikring A/S
Konsulent til besigtigelse af bygningsskader

Dansk Boligforsikring A/S

Dansk Boligforsikring A/S søger en ny kollega, der kan besigtige bygningsskader i Jylland. Vores nye kollega skal have bopæl i Trekantområdet.

Dansk Boligforsikring A/S specialiserer sig i ejerskifte- og sælgeransvarsforsikringer. Vi har siden vores start i 2002 kontinuerligt ekspanderet og besidder i dag en væsentlig markedsandel.

Jobbet kræver et indgående kendskab til boligbyggeri og bygningsindretninger, samt viden om de mange forskellige regelsæt og byggetraditioner, der igennem tiderne har været brugt. Dine kommende kolleger er hhv. jurister og folk med forskellige håndværksmæssige og byggetekniske baggrunde. Arbejdet er meget selvstændigt og du har den første direkte kontakt med vores kunder.

Dansk Boligforsikring A/S
Dansk Boligforsikring A/S
Konsulent til besigtigelse af bygningsskader

Dansk Boligforsikring A/S

Vi har travlt og søger derfor en ny kollega

Dansk Boligforsikring A/S søger en ny kollega, der kan besigtige bygningsskader på Sjælland. Vores nye kollega skal have bopæl på Sydsjælland eller Midtsjælland.

Jobbet kræver et indgående kendskab til boligbyggeri og bygningsindretninger, samt viden om de mange forskellige regelsæt og byggetraditioner, der igennem tiderne har været brugt.

Arbejdet er meget selvstændigt, og du har den første direkte kontakt til vores kunder.

Som konsulent skal du være indstillet på en del kørsel, herunder deltagelse i vores afdelingsmøder og arbejdsdage på kontoret i Holbæk.

Dansk Boligforsikring A/S
Dansk Boligforsikring A/S
Skadebehandlere til ejerskifteforsikring

Dansk Boligforsikring A/S, Holbæk

Vil du stå for at vurdere både komplekse og mere almindelige forsikringssager?

Du er eksperten, som vurderer vores byggetekniske analyser (dem står vores bygningskonsulenter og håndværkere for), og sammenholder dem med juraen på byggeskadeforsikringer.

Her får du hurtigt komplicerede sager, men bare rolig. Dine 15 skadebehandlerkolleger er klar til at dele deres viden, så du kan se frem til at lære en masse på kort tid. Det er nemlig, når vi deler vores viden, vi får succes – og vores succeser fejrer vi.

Som vores nye skadebehandler står du for sagsbehandlingen. Når sagen kommer ind, vurderer du, hvilken skadetype der er tale om, om skadesårsagen er omfattet af betingelserne, omfanget af skaden og fastsætter erstatningen.

Dansk Boligforsikring A/S