2 job matcher din søgning 2 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Dansk Boligforsikring A/S
Kontortaksator

Dansk Boligforsikring A/S, Holbæk

Som kontortaksator vil du med udgangspunkt fra vores kontor i Holbæk få en vigtig og helt central rolle i forbindelse med skadeanmeldelser, hvor dine faglige byggetekniske kompetencer skal sikre fremdrift og afslutning af sager.

Jobbet indebærer kontakt til kunder og håndværkere. Du indgår i tæt dialog med vores skadebehandlere, ligesom samarbejde med vore egne udekørende taksatorer også er en del af din hverdag. Du vil ligeledes have samarbejde og styring med eksterne konsulenter fra tid til anden.

For at få succes i jobbet forestiller vi os, at du har solide byggetekniske kompetencer. Du trives i en udadvendt og serviceorienteret funktion, hvor du bruger en del tid på at kommunikere, mundtligt og skriftligt, med både kolleger, kunder og eksterne.

Dansk Boligforsikring A/S
Gem
Dansk Boligforsikring A/S
Konsulent til besigtigelse af bygningsskader

Dansk Boligforsikring A/S, Nordsjælland

Som konsulent hos Dansk Boligforsikring planlægger du selv din arbejdsuge. Du kører fra din egen bopæl og rundt for at besigtige bygningsskader anmeldt af vores kunder. På baggrund af besigtigelsen foretager du en faglig vurdering af sagen og leverer materialet videre til dine kolleger i skadesafdelingen, der behandler anmeldelsen.

Vi søger lige nu en konsulent, der bor i Nordsjælland. Da en stor del af dit arbejde foregår på landevejen, er det en nødvendighed, at du har kørekort og trives med tid bag rattet.

For at få succes i jobbet kræver det, at du har et indgående kendskab til boligbyggeri og bygningsindretninger samt viden om de mange forskellige regelsæt og byggetraditioner.

Dansk Boligforsikring A/S