4 jobannoncer matcher din søgning 4 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Hilton Foods Danmark A/S

Produktionsmedarbejdere til højvolumen produktion

Hasselager

Du indgår i et team af produktionsmedarbejdere, der er tilknyttet en produktionslinje. På linjen refererer du til en linjeleder og dine opgaver vil være betjening af maskiner og udstyr samt pakning af produkterne på linjen.

Du tilbydes et godt job som produktionsmedarbejder hos Hilton Foods Danmark, hvor vi har et stort fokus på at give vores medarbejdere gode muligheder for udvikling både personligt og fagligt, og vægter trivsel og arbejdsglæde meget højt i dagligdagen.

Hilton Foods Danmark A/S

Spændende og alsidigt teknikerjob i et godt team

Hasselager

Vi søger en tekniker til vores vedligeholdelsesafdeling med fokus på fejlfinding på procesanlæg.

Hos os får du en dynamisk og alsidig hverdag i en spændende virksomhed, hvor du får muligheden for at få al din tekniske viden og kompetencer i spil i vores højautomatiske og højteknologiske produktion.

Din hverdag består af opgaver inden for det tekniske og håndværksmæssige område i et tværfagligt og professionelt arbejdsmiljø.

Hilton Foods Danmark A/S

Cater/kok

Hasselager

Teamet er passioneret, sjovt og humørfyldt, og jokes og grin er på menuen hver dag.

Teamet består af 6 dygtige kantinemedarbejdere, som alle kan tillade sig at prale af deres evner – vi mangler nu blot et par ekstra hænder som topping.

Vores kantine tilbyder hver dag hele ugen lækker morgenmad og frokost – lavet på friske råvarer. Kantinen servicerer dagligt medarbejdere og gæster af huset.

Hilton Foods Danmark A/S

HR Business Parter

Hasselager

Brænder du for HR og arbejdet med mennesker og kultur? Trives du i en dynamisk hverdag med varierende opgaver?

Der bliver rig mulighed for at præge og udvikle rollen og afdelingen. Du får en bred berøringsflade på tværs af organisationen og vil naturligt skabe relationer med forskellige fagligheder og mennesker.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV