4 jobannoncer matcher din søgning 4 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Hilton Foods Danmark A/S

Spændende og alsidigt teknikerjob i et godt team

Hasselager

Vi søger en tekniker til vores vedligeholdelsesafdeling med fokus på fejlfinding på procesanlæg.

Hos os får du en dynamisk og alsidig hverdag i en spændende virksomhed, hvor du får muligheden for at få al din tekniske viden og kompetencer i spil i vores højautomatiske og højteknologiske produktion.

Din hverdag består af opgaver inden for det tekniske og håndværksmæssige område i et tværfagligt og professionelt arbejdsmiljø.

Hilton Foods Danmark A/S

Cater/kok

Hasselager

Teamet er passioneret, sjovt og humørfyldt, og jokes og grin er på menuen hver dag.

Teamet består af 6 dygtige kantinemedarbejdere, som alle kan tillade sig at prale af deres evner – vi mangler nu blot et par ekstra hænder som topping.

Vores kantine tilbyder hver dag hele ugen lækker morgenmad og frokost – lavet på friske råvarer. Kantinen servicerer dagligt medarbejdere og gæster af huset.

Hilton Foods Danmark A/S

Tekniker til fuldautomatisk og højteknologisk højlager

Hasselager

Hos os får du en dynamisk og alsidig hverdag i en spændende virksomhed, hvor du får muligheden for at få al din tekniske viden og kompetencer i spil.

Jobbet indebærer vedligehold og service af højteknologiske og fuldautomatiske højlagre, transportører, robotter, lifte, sorteringsanlæg, m.m.

Her er højt til løftet, og du får 18 gode kollegaer i teknisk afdeling. Vi har stor fokus på trivsel, samarbejde og det at sikre dig gode udviklingsmuligheder.

Hilton Foods Danmark A/S

Produktionsmedarbejdere til højvolumen produktion

Hasselager

Du indgår i et team af produktionsmedarbejdere, der er tilknyttet en produktionslinje. På linjen refererer du til en linjeleder og dine opgaver vil være betjening af maskiner og udstyr samt pakning af produkterne på linjen.

Du tilbydes et godt job som produktionsmedarbejder hos Hilton Foods Danmark, hvor vi har et stort fokus på at give vores medarbejdere gode muligheder for udvikling både personligt og fagligt, og vægter trivsel og arbejdsglæde meget højt i dagligdagen.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV