3 job matcher din søgning 3 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Hilton Foods Danmark A/S Kvalitetskoordinator / QA specialist til fødevarevirksomhed

Hilton Foods Danmark A/S, Hasselager

Holder du af systematik og struktur? Brænder du for fødevaresikkerhed? Og har du blik for detaljer? Så er jobbet som kvalitetskoordinator helt sikkert noget for dig.

Vi søger en engageret kvalitetsspecialist til vores velfungerende og fagligt funderede kvalitetsteam, som alle er fuldt dedikerede til arbejdet med fødevaresikkerhed og kvalitet. Du vil have din daglige gang på kontoret, hvor du vil være ansvarlig for det administrative kvalitetsstyringssystem.

Din dagligdag vil være fyldt med administrative og koordinerende opgaver så som:

  • Vedligeholdelse og udvikling af kvalitetsstyringssystemet efter gældende krav inden for FSSC22000 samt gældende lovgivningskrav
  • Udarbejde og vedligeholde risikovurderinger
Hilton Foods Danmark A/S Slagter

Hilton Foods Danmark A/S, Hasselager

Vi søger en ny kollega med interesse og flair for slagter-arbejde.

Vi tilbyder en spændende og alsidig stilling, der er kendetegnet ved alt andet end ensformigt skærearbejde. Du får et job, hvor du kan arbejde med en bred vifte af forskellige opgaver, marinader og produkter – herunder okse, kylling, gris, lam og plantebaseret fødevarer. Dit primære fokus bliver at sikre en optimal produktion og kvalitet på vores proceslinjer gennem korrekt maskine- og skæreindstillinger.

Dine opgaver og dit ansvar bliver indenfor følgende områder:

  • Kvalitetstjek af råvarer
  • Sikre korrekte indstillinger på udstyr
  • Beregninger af tilvækst på råvare (marinade)
Hilton Foods Danmark A/S HR Manager

Hilton Foods Danmark A/S, Hasselager

Brænder du for HR og arbejdet med mennesker og kultur? Evner du at arbejde både strategisk og operationelt inden for feltet?

Med reference til vores Site Director, får du det overordnede ansvar for HR hos Hilton Foods Danmark, der har 50 funktionærer og 180 timelønnede medarbejdere. Din hverdag er alsidig og du får mulighed for at bringe alle dine færdigheder inden for HR i spil. Med et stærkt fokus på forretningsdriften, er det din opgave, at sikre en professionel og effektiv HR-drift, der understøtter Hilton Foods mål og udvikling.

Du får stor indflydelse på HR-strategien og et stærkt udgangspunkt for at skabe gode resultater. Du bliver en del af ledelsen i Hilton Foods Danmark og indgår i HR ledelsesnetværk med de øvrige europæiske HR Managere i Hilton Foods. Vi både ønsker og forventer, at du kan bidrage til at udfordre og udvikle organisationen.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV