3 job matcher din søgning 3 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

CGI Danmark A/S
Project management assistant - Studentermedhjælper til globalt it-konsulenthus

CGI Danmark A/S, Tranbjerg

Drømmer du om at arbejde med projektledelse, og vil du være en del af Nordens førende team inden for procesoptimering og digital transformation? Så har du nu muligheden for at kickstarte din karriere hos CGI i Aarhus, hvor vi leverer Microsoft Cloud ERP & CRM løsninger til mange forskellige virksomheder.

Vi søger en studentermedhjælper til at supportere og understøtte vores projektledere i deres daglige arbejde på kundeprojekter, hvor vi bl.a. leverer løsninger indenfor D365FO & CE, Power Platformen og andre Azure Cloud løsninger.

CGI Danmark A/S
CGI Danmark A/S
Kickstart din karriere som java-udvikler

CGI Danmark A/S, Ballerup, Aarhus, Kolding eller Aalborg

Vil du starte din karriere som java-udvikler? Tilmeld dig vores Java Bootcamp fra den 1. marts. Tror du, at dit fremtidige job skal være som java-udvikler? Eller ved du det måske allerede?

I løbet af tre måneders fokuserede studier og en accelereret læringsmodel lærer du alt det grundlæggende i Java, der er nødvendigt for, at du kan påtage dig rollen som junior java-udvikler hos CGI. Uddannelsen vil være i højt tempo og fokuseret på hands-on læring og erfaring, med veltilrettelagte teoretiske elementer gennem hele programmet.

I løbet af disse tre måneder vil du få mulighed for at lære alle værktøjer, færdigheder og tricks til at starte en ny karriere.

  • Uddannelsen vil foregå digitalt – fra dit hjem eller et CGI-kontor nær dig
  • Efter den gennemførte uddannelse vil du fortsætte din ansættelse i CGI
CGI Danmark A/S
CGI Danmark A/S
Erfaren Java-udvikler til store it-projekter hos CGI’s offentlige kunder

CGI Danmark A/S, Aarhus

Vil du være med til at styrke arbejdet med udvikling af samfundskritiske systemer og har du ambitionen om at bygge fremtidens it-løsninger til den offentlige sektor? Så er du måske den vi går og leder efter hos CGI?

Vi søger dig som trives du i en udadvendt udviklerrolle hvor du med din tekniske baggrund kan rådgive kunder og afdække kundens behov og hvor du med din udvikler-værktøjskasse sammen med vores team kan designe skræddersyede løsninger til det offentlige.

Du vil få selvstændige udviklingsopgaver, som du fra start til slut er ansvarlig for gennemførelse af. Du vil også blive involveret i den indledende afklaring sammen med kunden, over design af samt programmering af it-løsningen, og endelig aflevering til kunden.

CGI Danmark A/S