6 job matcher din søgning 6 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Super Dæk Service
Automekaniker/tekniker søges til Hjørring

Super Dæk Service

SDS

Er du en person, der vægter hastighed, købmandskab og kvalitet højt, er du måske vores nye medarbejder i vores team af dygtige medarbejdere i HJØRRING som vil være ”branchens bedste”.

Vi søger en dygtig automekaniker/tekniker, der har høj faglig og teknisk viden, til vores afdeling i Hjørring. Alder og køn har ingen betydning, bare du har fulgt med tiden og vil, sammen med os, kæmpe for vores vision om at blive BRANCHENS BEDSTE.

Teamet i Hjørring tilbyder et job med grundig oplæring og relevante efteruddannelser, så du kan yde den bedste service. Vores mekaniske værksted er blevet moderniseret, så der er delt op mellem dækmontør og mekaniker, og du vil blive ansat til at varetage det mekaniske arbejde i afdelingen.

Super Dæk Service
Super Dæk Service
Automekaniker søges til Padborg

Super Dæk Service

Er du en person, der vægter hastighed, købmandskab og kvalitet højt, er du måske vores nye medarbejder i vores team af dygtige medarbejdere i Padborg, som vil være ”branchens bedste”.

SDS

Vi søger en dygtig og alsidig automekaniker, der har høj faglig og teknisk viden, til vores afdeling i Padborg. Alder og køn har ingen betydning, bare du har fulgt med tiden og vil, sammen med os, kæmpe for vores vision om at blive BRANCHENS BEDSTE.

Teamet i Padborg tilbyder et job med grundig oplæring og relevante efteruddannelser, så du kan yde den bedste service. Hos os får du et selvstændigt og alsidigt job med en stor mængde frihed under ansvar og en god løn, som svarer til dine kvalifikationer.

Super Dæk Service
Super Dæk Service
Afdelingsleder

Super Dæk Service, Grenå

Vil du være en del af Danmarks førende kæde indenfor dæk- og autoservice? Er du leder med ambitioner, og har du næse for forretningsdrift? Så har du nu mulighed for at blive vores nye leder i ”branchens bedste” dæk- og værkstedskæde, SDS.

Super Dæk Service

Som afdelingsleder har du det overordnede ansvar for den forretningsmæssige drift af afdelingen nærmere bestemt:

  • Ledelse og udvikling af teamet
  • Ansvar for afdelingens daglige drift samt sikre kontinuerlig udvikling og effektivisering
  • Lokal salgsansvarlig
Super Dæk Service
Super Dæk Service
Super Dæk Service, Skjern søger en alsidig dækmontør!

Super Dæk Service

ER DU EN PERSON DER VÆGTER HASTIGHED, KØBMANDSKAB OG KVALITET HØJT, ER DU MÅSKE VORES NYE MEDARBEJDER I VORES TEAM AF DYGTIGE MEDARBEJDERE DER VIL VÆRE ”BRANCHENS BEDSTE”

SDS

Til vores afdeling i Skjern søger vi en dækmontør. Hos SDS går vi meget op i at videreudvikle og efteruddanne vores medarbejdere. Tonen i Skjern er uformel, og vi sætter stor pris på at have en både udfordrende og sjov arbejdsdag.

Som dækmontør hos Super Dæk vil du komme til at arbejde med alle former for dækservice. Du sørger for, at alle opgaver bliver fulgt til dørs, og du er kvalitetsbevidst. Du vil komme til at håndtere alle dæktyper, lige fra små trillebør-dæk til store entreprenør-dæk.

Super Dæk Service
Super Dæk Service
Mekaniker søges til Aalborg Syd

Super Dæk Service

SDS

Er du en person, der vægter hastighed, købmandskab og kvalitet højt, så er du måske vores nye medarbejder i vores team af dygtige medarbejdere, der vil være "branchens bedste".

Vi søger en dygtig automekaniker, der har høj faglig og teknisk viden, til vores afdeling i Aalborg Syd. Alder og køn har ingen betydning, bare du har fulgt med tiden og vil, sammen med os, kæmpe for vores vision om at blive BRANCHENS BEDSTE.

Vi tilbyder et job med grundig oplæring og relevante efteruddannelser, så du kan yde den bedste service. Hos os får du et selvstændigt og alsidigt job med en stor mængde frihed under ansvar og en god løn, som svarer til dine kvalifikationer.

Super Dæk Service
Super Dæk Service
Servicemontør søges til Aalborg Syd

Super Dæk Service

Er du en person, der vægter hastighed, købmandskab og kvalitet højt, er du måske vores nye medarbejder i vores team af dygtige medarbejdere, der vil være ”branchens bedste”.

SDS

Som servicemontør hos Super Dæk vil du komme til at håndtere alle dæktyper, lige fra små trillebør-dæk til store entreprenør-dæk.

Dine arbejdsopgaver vil være:

  • Alle former for dækservice, både i marken og på værkstedet.
  • Forefaldende arbejde på værkstedet.
  • Bidrage til det gode arbejdsmiljø.
Super Dæk Service