2 job matcher din søgning 2 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Erhvervsministeriet

Erhvervsministeriets departement søger chef for Strategi og Kommunikation

København

Strategi og Kommunikation er ansvarlig for en række kommunikationsopgaver i Erhvervsministeriet og er med til at understøtte ministeren og ministeriets ledelse med strategisk kommunikation og politisk rammesætning af fagligt indhold.

Som chef vil du indgå i Ledelsessekretariatet og have personaleansvar for syv dygtige medarbejdere, der beskæftiger sig med alt fra taler, debatindlæg og grafisk materiale til understøttelse af politiske beslutningsprocesser.

Erhvervsministeriet

Erhvervsministeriets departement søger ambitiøse medarbejdere til politisk arbejde i spændingsfeltet mellem den private og offentlige sektor

København

Har du ambitioner for dig selv og det danske samfund? Interesserer du dig for samspillet mellem den private og den offentlige sektor og hvordan vi med ny teknologi og nye samarbejdsformer skaber innovative løsninger på det danske velfærdssamfundsudfordringer?

Så er en stilling i Erhvervsministeriets afdeling for erhvervsøkonomi måske noget for dig.

Du skal bidrage til den daglige betjening af erhvervsministeren og Folketinget og være med til at udarbejde politiske beslutnings- og forhandlingsoplæg, forberede sager til de centrale regeringsudvalg mv.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV