3 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

3 jobannoncer

Gem
Eurofins VBM Laboratoriet A/S

Ufaglært til grovlaboratorie

Ishøj

Er du laborant, eller har en baggrund indenfor byggebranchen, eller interesserer du dig simpelthen bare for geoteknik? Drømmer du om en karriere i et stort laboratorienetværk? En hverdag som du kan være med til at præge, og hvor der er vækstmuligheder for dig?

Vi tilbyder en laborantstilling med arbejde i vores geotekniske laboratorium i Ishøj. Arbejdet i laboratoriet indebærer fysisk prøvning på sten- og grusmaterialer for at afdække deres materialeegenskaber.

Eurofins VBM Laboratoriet A/S
Gem
Eurofins VBM Laboratoriet A/S

Laborant til Prøvemodtagelse

Aabybro

Kunne du tænke dig at prøve kræfter med arbejdet i et laboratorie og har du interesse for naturvidenskab? Så har vi stillingen til dig!

Som laborant på dagholdet i vores prøvemodtagelse, vil du være ansvarlig for modtagelse af prøver, håndtering af asbestanalyser, og registrering heraf. Du vil arbejde i et mindre team, der sørger for, at alle prøver bliver korrekt modtaget og behandlet, for at opretholde et effektivt arbejdsflow gennem dagen.

Eurofins VBM Laboratoriet A/S
Gem
Eurofins VBM Laboratoriet A/S

Laborantpraktikant

Aabybro

Er du en kvalitetsbevidst person der skriver struktur med store bogstaver? Vil du være en del af en virksomhed i udvikling, hvor din faglige udvikling bliver vægtet højt?

Vi søger engagerede og dygtige laborantpraktikanter, med opstart februar 2025. Du vil komme til at arbejde med en bred række kemiske miljøanalyser:

  • Prøveforberedelse af miljøprøver og bygningsmaterialer
  • Resultatbehandling af miljøprøver og bygningsmaterialer
Eurofins VBM Laboratoriet A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV