2 job matcher din søgning 2 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Eurofins VBM Laboratoriet A/S Laboratoriemedarbejder søges til prøvemodtagelse i Aabybro

Eurofins VBM Laboratoriet A/S

Vil du hjælpe med at redde vores miljø og blive en ”Superhero in labcoat” sammen med os? Så har vi stillingen til dig.

Som laborant/laboratorie-assistent i vores jord-prøveforberedelse i Aabybro bliver du en del af et team på 4-5 mennesker, som arbejder sammen med kollegaer i hele huset. Du trives i en hverdag, hvor effektivitet og kvalitet går hånd i hånd i det daglige arbejde. I jordprøveforberedelsen registreres og klargøres jordprøver til at blive kørt på analyse-apparater, eller prøverne pakkes og sendes til underleverandører.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Håndtering af specialsager, problemsager, efterbestillinger
  • Modtagelse og prøveforberedelse af jordprøver – indgå i den daglige produktion
  • PID-målinger
Eurofins VBM Laboratoriet A/S
Eurofins VBM Laboratoriet A/S Miljøinteresseret Laborant eller Akademiker med øje for kvalitet og service til Kundecenter

Eurofins VBM Laboratoriet A/S, Aabybro

Er du laborant eller akademiker med en naturvidenskabelig baggrund? Vil du være med til at sikre kvaliteten af de resultater vi sender ud til kunderne? Så har vi brug for dig.

I rollen som kundecentermedarbejder vil du være i kontakt med vores kunder via telefon og mail. Du vil arbejde med en bred vifte af opgaver inden for kundehåndtering. Dette betyder at du vil hjælpe kunderne med problemløsninger og efterbestillinger og - sammen med resten af teamet - at bidrage til en topklasse kundeservice. Da der er tale om et produktions laboratorium, er arbejdstempoet højt i en hverdag præget af deadlines og mange bolde i luften, men uden at det går ud over det gode humør.

Eurofins VBM Laboratoriet A/S