3 job matcher din søgning 3 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

SCHOU COMPANY A/SSchou Company søger erfaren og resultatorienteret Key Account Manager til det tyske marked

SCHOU COMPANY A/S. Kolding

Har du en stærk salgsprofil, og leder du efter nye udfordringer, hvor personlig udvikling og succes skabes i tæt samarbejde med dygtige og engagerede kollegaer i et dynamisk og uformelt arbejdsmiljø?

Gennem selvstændige forhandlinger i Tyskland, Østrig og Schweiz samt på fællesrejser med kunderne til Kina, skal du sikre vækst og resultater. Du skal være den drivende kraft i salget, som primært foregår gennem bearbejdning af eksisterende kunder.

Derudover kommer du til at arbejde med følgende opgaver:

  • Udarbejde handlingsplaner for dine kunder, der sikrer vækst
  • Generere tilbud og følge op på disse
  • Forhandling på højt niveau – både kontraktmæssigt og i den daglige handel
SCHOU COMPANY A/SBliv fotografelev hos Schou

SCHOU COMPANY A/S, Kolding

Brænder du for at levere fotos af høj kvalitet, og kan du være med til at sikre det rigtige udtryk i Schous billedmateriale? Er du klar til en udfordrende karriere i en international handelsvirksomhed? Så har du nu chancen for at blive en del af Schou – Nordens største virksomhed inden for non-food produkter.

Vi søger en kreativ person, der gennem fotografi, video og storytelling kan være med til at sikre en stærk trendformidling og skabe overbevisende fortællinger omkring vores produkter. Uddannelsen som fotograf strækker sig over 4 år, hvoraf du er på skoleophold i 40 uger. Resten af tiden arbejder du i virksomheden og på eksterne locations.

Gem
Category Manager
Som Category Manager får du ansvaret for indkøb af kategorien indendørs møbler, og du bliver ansvarlig for at udvikle og eksekvere på en...
SCHOU COMPANY A/S, Kolding
SCHOU COMPANY A/S
Indrykket: