7 jobannoncer matcher din søgning 7 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

SCHOU COMPANY A/S

Dygtig teknisk supportmedarbejder med højt serviceniveau

Kolding

Har du teknisk viden, hænderne skruet rigtigt på og formår at yde god kunderservice? Så er det dig, vi mangler!

Du vil skulle håndtere telefonsupport på vores produktgrupper, have teknisk viden til at kunne vejlede kunderne, håndtere reklamationer samt hænderne til at kunne reparere vores produkter på værkstedet.

SCHOU COMPANY A/S

Ambitiøs Lead til Accounts Receivable

Kolding

Bliv del af vores Finanshold: Ledende Rolle i Debitorstyring hos Schou.

Du vil være være frontløberen for at indføre ”best practice” inden for debitorstyring. Din mission? At sikre fejlfrie processer for fakturering, reklamationshåndtering, indbetalinger og opfølgninger. Med ansvaret for et team på 6 dygtige medarbejdere, vil du bruge NetSuite til at forvandle eksisterende rutiner og bidrage til virksomhedens vækst og position som global serviceudbyder.

SCHOU COMPANY A/S

Schou søger en dygtig Product Coordinator som tager ejerskab og følger opgaverne til dørs

Kolding

Vil du med på holdet og arbejde med de lækreste interiørproduktet, så er du måske vores nye nye kollega.

Vi søger lige nu en struktureret og engageret kollega til vores indkøbsteam, hvor du vil komme til at indtage en central rolle som bindeled mellem salg og leverandøren.

Dagligdagen er præget af en uformel omgangstone, med højt til loftet og plads til at fejre vores succeser. Du får engagerede og kompetente kollegaer og kommer til at arbejde i et inspirerende miljø med en klart defineret vækststrategi.

SCHOU COMPANY A/S

Category Key Account Manager til vores største kunde på det danske marked

Kolding

Er du drevet af at skabe det gode salg, og har du erfaring med salg inden for tekstil i Danmark?

Det bliver din opgave, at sikre salg til Schous største kunde på det danske marked. I et tæt samarbejde med vores kunde, bliver du ansvarlig for at udvikle og sikre indtjening og vækst i omsætningen på kategorierne i relation til Schous strategiske målsætning.

Vi tilbyder en afvekslende hverdag med gode faglige og personlige udviklingsmuligheder.

SCHOU COMPANY A/S
SCHOU COMPANY A/S

Student Assistant til HR-afdeling

Kolding

Dine opgaver vil inkludere identificering og tiltrækning af talentfulde kandidater, indledende screening, arrangering af interviews samt hjælp til sikring af en smidig onboardingsproces.

Dagligdagen er præget af en uformel omgangstone, med højt til loftet og plads til at fejre vores succeser. Du får engagerede og kompetente kollegaer og kommer til at arbejde i et inspirerende miljø, med en klart defineret vækststrategi.

SCHOU COMPANY A/S

Category Sourcer søges til international handelsvirksomhed

Kolding

Brænder du for indkøb og et godt købmandskab? Har du en naturlig interesse for tidens tendenser og kan omsætte idéer til salgbare produkter? Så er det måske dig, vi søger til en stilling på vores hovedkontor i Kolding.

Dit hovedfokus bliver sourcing og udvikling af produkter, hvor du får daglig kontakt til en række af leverandører, hovedsageligt placeret i Fjernøsten. Du må derfor forvente en rejseaktivitet på ca. 30 dage om året.

Moment

Warehouse employees for Schou Company in Kolding

Kolding

For Schou Company in Kolding, we are currently looking for strong dedicated employees, who likes physical work, have experience with...

Indrykket:
Hentet fra Moment

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV