6 job matcher din søgning 6 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

SCHOU COMPANY A/S

Passioneret Product Coordinator

Kolding

Har du erfaring med ordreopfølgning, er forhandlingsvant med Fjernøsten-leverandører og detaljeorienteret ud til fingerspidserne?

Dit primære ansvarsområde vil være at sikre, at vi får de rigtige varer leveret, i de rette mængder og til den rette tid. Du skal være med til at sikre de bedste indkøbsbetingelser og vil være med i hele processen, fra varen oprettes, og til den afskibes.

Dagligdagen er præget af en uformel omgangstone med højt til loftet og plads til at fejre vores succeser.

SCHOU COMPANY A/S

Passioneret Category Key Account Manager til Home & Kitchen

Kolding

Er du en relationsskabende og tillidsvækkende salgsprofil og vil du være med til at drive salget ved Nordens største non-food leverandør?

For at styrke vores salgsteam yderligere, søger vi en Category Key Account Manager, der i tæt samarbejde med kunder og kolleger, skal sikre salg og indtjening på vores svenske key account kunder. Om du er bosat i Sverige eller Danmark er ikke er væsentligt; rette profil og erfaring vægter højest. Du kommer til at arbejde med et bredt og spændende produktområde, så som køkken, gastronomi, el-apparater og living produkter.

GML-HR A/S søger for SCHOU COMPANY A/S
Gem
GML-HR A/S

Sales Manager

Kolding

Er du klar til at lede et dedikeret team på 8 medarbejdere og derudover have ansvaret for salget til den største kunde hos Nordens største leverandør indenfor non-food produkter?

Du bliver en del af en dynamisk og succesfuld handelsvirksomhed, hvor ingen dage er kedelige, og der er store udviklingsmuligheder i stillingen.

Du får engagerede og kompetente kollegaer, og du kommer til at arbejde i et inspirerende miljø med en klar vækststrategi.

GML-HR A/S
SCHOU COMPANY A/S

Danmarks fedeste elevstilling, som produktudvikler af møbler

Kolding

Elsker du design og indretning, og er du opdateret på tidens boligtrends på baggrund af en naturlig interesse?

Vi, Schou Company, tilbyder vel nok et af landets fedeste og bredest favnende elev stillinger indenfor møbeldesign, -indkøb- og -produktion. En stilling hvor du vil få berøring med mange af de forskelligartede processer, der ligger forud for et nyt møbels introduktion på markedet.

Du vil få mulighed for at udvikle dig i dit eget tempo og med stor interesse og drive, vil du hurtigt kunne få stor indflydelse i en mindre afdeling med fart på!

SCHOU COMPANY A/S

Schou Company søger en detaljeorienteret og struktureret Sales Coordinator med gode sproglige og kommunikative evner

Kolding

Er du den fødte koordinator, løsningsorienteret og har generelt sans for detaljen? Så er det måske dig, vi søger til at være vores nye Sales Coordinator på vores hovedkontor i Kolding. Hos Schou vækster vi og har forrygende travlt. Derfor søger vi endnu en kompetent, selvstændig og engageret Sales Coordinator, som kan være med til at styrke vores E-commerce afdeling.

Du bliver en del af en sund familieejet virksomhed med stærke værdier om ærlighed, passion og innovation. Dagligdagen er præget af en uformel omgangstone, med højt til loftet og plads til at fejre vores succeser.

GML-HR A/S søger for SCHOU COMPANY A/S
Gem
GML-HR A/S

Category Key Account Manager Homeware

Kolding

Som Category Key Account Manager bliver din primære opgave salg til Schous største kunde på det danske marked.

I meget tæt samarbejde med kunden bliver du ansvarlig for at udvikle og eksekvere på en produktstrategi, der sikrer at Schou til stadighed er kundens foretrukne leverandør af homeware produkter. Igennem god ledelse af en koordinator sikrer du samtidig, at det daglige vareflow forløber uproblematisk for kunden.

Du bliver en del af en dynamisk og succesfuld handelsvirksomhed, hvor ingen dage er kedelige, og der er store udviklingsmuligheder i stillingen.

GML-HR A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV