6 job matcher din søgning 6 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Telenor
Peopleorienteret butikschef til Telenor i Midtjylland

Telenor, Silkeborg, Herning og Viborg

Vi ved ikke præcis, hvor du er i dit liv, men vi forestiller os at du har erfaring med og, vigtigst, brænder for ledelse, og nu er klar til at skabe din karriere i Telenor.

Som butikschef er du et uundværligt aktiv i den daglige drift af vores butikker. Du sørger for, at vores medarbejdere trives og har de bedste forudsætninger for at lykkes. Du er samtidig rollemodel og sparringspartner og tager ansvar for driften i din butik samt teamets mål og resultater.

Telenor
Telenor Talent Attraction Consultant

Telenor, København

Som vores nye Talent Attraction Consultant er du med til at sikre, at vores kommende kolleger har det mindset og de kompetencer det kræver, for at Telenor lykkes med at skabe Fantastiske forbindelser mellem hinanden og vores kunder. Interesseret?

”I denne rolle bliver du en del af et team, hvor både humør og ambitioner er høje! Hvis vi selv skal sige det, er vi et Talent Attraction team med tårnhøj faglighed, og vi er altid nysgerrige efter at prøve nye ting af for at blive endnu skarpere inden for vores felt.”
- Christina Lundbæk Mortensen, Head of Talent Attraction.

CBB Mobil CRM Specialist

CBB Mobil, København

Brænder du for at skabe suveræne kundeoplevelser gennem personaliseret kommunikation? Har du lyst til at omsætte vores forretningsmål til fremragende tekniske løsninger? Og vil du med på CBB Mobils digitale rejse? Så er det muligvis dig, vi gerne vil have med i familien som vores nye CRM Specialist.

CBB Mobil har branchens mest tilfredse kunder, og det er vi mega stolte af. Samtidig synes vi i dén grad, at det forpligter os til fortsat at udvikle de bedste kunderelationer. Dette sker gennem en mere digital tilgang til markedet og interaktionen med vores kunder både på tværs af platforme som nyhedsbreve, selvbetjening på vores kundeportal Mit CBB, men også gennem andre touch points.

Gem
Telenor
Salgskonsulenter på deltid til Telenors butikker

Telenor

Med en stilling som salgskonsulent hos os får du tillært kompetencer du kan bruge i mange andre henseender. Formidlings-, argumentations- og forhandlingsteknik er egenskaber, der ikke begrænser sig til salgsfaget. Med en stilling som salgskonsulent hos Telenor på dit CV står du stærkt efter endt uddannelse. 

Et studiejob i Telenor Retail giver dig færdigheder du kan bruge i mange sammenhænge. Vi kan kickstarte din salgskarriere i vores veludviklede træningskultur, der har fokus på, at du hele tiden bliver en lille smule bedre, end du var i går. Men selv hvis du ikke umiddelbart tænker at gøre langsigtet karriere inden for salg, giver jobbet dig færdigheder, der styrker dig inden for alle former for kommunikation.

Telenor
Gem
Telenor
Salgskonsulenter på fuldtid til Telenors butikker

Telenor

I en stilling som salgskonsulent hos Telenor udvikler du dig i langt højere grad end du tror. Hos os er din faglige og personlige udvikling nemlig i fokus, og du lander i en stilling, der giver dig kompetencer, som vil styrke din karriere – uanset om du vil arbejde med salg på den lange bane eller ej.

Jobbet som salgskonsulent giver dig kompetencer som du kan bruge i mange sammenhænge. Vi hjælper dig til at blive hundredemetermester i bl.a. forhandlings- og argumentationsteknikker, og ikke mindst kommunikation. Da din opgave bliver at servicere og sælge til vores kunder i butikkerne, skal du trives i interaktionen med andre mennesker.

Telenor
Gem
Peopleorienteret butikschef til Telenor i Midtjylland
Hos Telenor er vi mere end blot telesælgere.
Telenor, Region Midtjylland
Telenor
Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV