5 jobannoncer matcher din søgning 5 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Telenor

Senior Data Analyst Consultant

Aalborg

I rollen som Senior Data Analytics Consultant vil du blive en del af det team, der supporterer Telenors kundevendte kanaler med rapportering. Vi arbejder på at skabe de bedste forudsætninger for nem, korrekt og retvisende rapportering.

I rollen som Senior Data Analytics Consultant, anvender du dine analytiske færdigheder til at omdanne data til viden, der skaber værdi for dine samarbejdspartnere. Du er nysgerrig og går gerne på oplevelse efter måder, hvorpå tingene kan optimeres. Samtidig er du vedholdende og tager et tilbageslag som en mulighed for forbedring.

Gem
Telenor

Head of Project Management & Solution Design

Aalborg

Er du en erfaren og innovativ leder inden for projektledelse og løsningsdesign?

Dette er rollen for dig, som ønsker kompleksitet og udvikling i én af Telenors måske mest spændende roller (hvis jeg selv skal sige det). Som Head of Project Management & Solution Design hos Telenor vil du stå i frontlinjen sammen med projektlederne og arkitekterne, og få til opgave at sikre en respektfuld balance mellem de mange interesser, der skal varetages

Jens Bang Mathiasen, Director IT Solution Delivery
Gem
Telenor

PA Student Assistant (studentermedhjælper)

København

Vil du være helt tæt på kernen i forretningen, i en opgave, hvor du sikrer rammerne for aktiviteterne for vores topledelse og resten af forretningen?

I rollen som PA Student Assistant bliver din kerneopgave at assistere vores to PA’er med de daglige ad hoc-opgaver. Vores to PA’er koordinerer og planlægger bl.a. aktiviteter for topledelsen i Telenor, ledersamlinger, diverse fejringer af medarbejdere ved særlige begivenheder, og andre arrangementer der vedrører hele forretningen.

Gem
Telenor

Customer Service Advisor

Aalborg

I stillingen som Customer Service Advisor i Telenor er du omdrejningspunktet for den gode service - hver dag. Hos os lander du nemlig et job, hvor du giver den bedst mulige kundeoplevelse ved hver eneste henvendelse.

Du bliver tilmed del af et fantastisk team, hvor vi har det sjovt, samtidigt med at dine kompetencer konstant bliver skarpere. Vi søger løbende nye talenter til at bistå opgaven med at give vores kunder den bedste hjælp. Interesseret?

Gem
Telenor

Salgskonsulenter på deltid til Telenors butikker

Med en stilling som salgskonsulent hos os får du tillært kompetencer du kan bruge i mange andre henseender.

Et studiejob i Telenor Retail giver dig færdigheder du kan bruge i mange sammenhænge. Vi kan kickstarte din salgskarriere i vores veludviklede træningskultur, der har fokus på, at du hele tiden bliver en lille smule bedre, end du var i går.

Telenor

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV