2 job matcher din søgning 2 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Brødrene Dahl Ambitiøs ekstern sælger søges til Danmarks største VVS- og VA-grossist

Brødrene Dahl

Vi søger en dynamisk og kompetent sælger til at udvikle og udbygge samarbejdet med vandforsyninger på Fyn og i Sønderjylland.

Du bruger størstedelen af din tid ude hos kunderne for at opbygge gode relationer, præsentere vores produkter/koncepter, udarbejde tilbud, forhandle på aftaleniveau og få ordrer i hus. Offentlige og private udbud fylder meget i vores portefølje, og dette vil være et af dine fokusområder.

Dine primære arbejdsopgaver vil bl.a. være:

  • kundebesøg
  • fastholdelse og udvikling af kunderelationer
  • opsøge nye kundeemner
Brødrene Dahl
Brødrene Dahl
Bliv handelselev

Brødrene Dahl, Esbjerg, Fredericia, Frederikssund, Grindsted, Herning, Holbæk, Horsens, København, Odense, Randers, Silkeborg, Viborg, Aalborg og Århus

Hos Brødrene Dahl er du hver dag dedikeret til at hjælpe vores kunder med at holde Danmark i gang. Du sørger for, at vores kunder - håndværkerne - altid har de varer, som de skal bruge, så hele Danmark sparer på energien, får et sundere indeklima og passer på vores miljø.

Dine dage bliver aldrig ens. Du ekspederer ved kassen, finder varer frem, fylder varer op, rådgiver håndværkerne, bestiller varer, administrerer og hjælper hver dag dine kolleger med at sikre, at håndværkerne kan arbejde så sikkert, effektivt og smart som muligt.

Du får en veltilrettelagt uddannelse med 12 ugers skoleforløb på 2 år. En del af uddannelsen foregår internt i Brødrene Dahl, hvor du bl.a. skal på introuge, have produkttræning, møde leverandører og på studietur i udlandet. Den anden del foregår eksternt på fagskolen Mommark på Als.

Brødrene Dahl