4 job matcher din søgning 4 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Brødrene Dahl Intern salgssupport, deltid til Danmarks største VVS- og VA-grossist, Herning

Brødrene Dahl

Vil du være med til at give den bedste service og salgssupport, internt såvel som eksternt – så er du måske vores nye kollega! Kom og vær en del af vores team, hvor der er sammenhold, højt humør og fokus på medarbejderudvikling.

Opgaverne, som vil være inden for vores kategori af arbejdstøj til professionelle, er primært:

  • ordrebehandling, leverandørkontakt og reklamationsbehandling
  • overvågning og opfølgning på leverancer
  • kundeservice primært på telefon og mail
Brødrene Dahl
Brødrene Dahl Intern sælger til Danmarks største VVS- og VA-grossist

Brødrene Dahl, Gentofte

Vil du være med til at give vores kunder den bedste service og vejledning? Så har du nu chancen for at blive en del af vores team, hvor der er sammenhold, højt humør og fokus på medarbejderudvikling.

Din arbejdsdag er aktiv og præget af varierende opgaver, der primært omhandler:

  • fastholdelse og udvikling af kunderelationer
  • rådgivning af kunden om den helt rigtige løsning
  • behandling af ordrer og beregning af tilbud til vores kunder

Som intern sælger indgår du i et team med seks kolleger i vores butik. Du vil du opleve et åbent og uformelt arbejdsmiljø med engagerede kollegaer, som vægter både samarbejde, humor og det gode forhold til kunden.

Brødrene Dahl
Gem
Brødrene Dahl Teknisk salgskonsulent med kendskab til ventiler og aktuatorer

Brødrene Dahl

Motiveres du af at sælge og rådgive om tekniske produkter? Har du kendskab til ventiler samt aktuatorer? Og er du vedholdende og relationsskabende? Så har du chancen for at bruge din faglighed som værdifuld rådgiver hos Brødrene Dahl Ventilcenter.

Som teknisk salgskonsulent hos Brødrene Dahl Ventilcenter rådgiver du i og sælger vores efterspurgte komponenter til kunder i industrien, herunder fjernvarmeværker, anlægsbyggeri, proces-industri og HVAC. Du får en selvstændig hverdag, med backup fra et dygtigt team i en organisation, hvor fællesskab, faglighed samt ordentlighed vægtes højt.

Dit primære salgsdistrikt er region Sydjylland- Fyn og Sjælland. Her bliver du et centralt bindeled mellem slutbruger og producent, og du samarbejder derfor både med indkøbschefen, driftslederen, montøren og vareproducenten.

Brødrene Dahl
Hansen Toft A/S Salgsdirektør

Hansen Toft A/S søger for Brødrene Dahl i Brøndby eller Aarhus

Kan du skabe Danmarks bedste kundeoplevelse hos landets største VVS-grossist i en stilling med stort råderum og indflydelse? 

Brødrene Dahl har en enestående position i sin branche præget af en stærk kultur og høj medarbejdertilfredshed. Med en dedikeret salgsstyrke og vækstmuligheder i markedet er ønsket at styrke de kommercielle aktiviteter på tværs af kanaler og kundesegmenter yderligere. På vegne af Brødene Dahl er vi derfor på udkig efter en salgsdirektør, som sammen med en passioneret salgsorganisation kan videreudvikle den samlede forretning.

Med reference til CCO bliver du ansvarlig for at udvikle salget i Brødrene Dahls 53 danske butikker samt ekstern salgsrepræsentation. Målet er med dig i førersædet at skabe det bedst tænkelige kundemøde på tværs af landet og samtidig sikre optimal udnyttelse af ressourcer - både i forhold til kundesegmenter og butikker. 

Hansen Toft A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV