2 job matcher din søgning 2 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Birn+Partners Indkøbsansvarlig

Birn+Partners søger for Hillerød Forsyning

Vi søger en indkøbsansvarlig, som skal understøtte organisationen på indkøbsområdet, så den nye godkendte indkøbspolitik implementeres og overholdes, og sikre, at organisationen lever op til lovkrav og principper om konkurrenceudsættelse.

Som indkøbsansvarlig er du med til at sikre, at indgåede aftaler implementeres, og at der sker en løbende kontraktopfølgning i organisationen. God kontraktopfølgning giver bedre forudsætninger for at udnytte de resultater, der er opnået gennem de indgåede aftaler, og for samtidig at kunne håndtere aftalernes risici og følge op på parternes aftaleopfyldelse.

Hillerød Forsyning køber årligt ind for mere end 300 mio. kr. Det omfatter drifts- og anlægsopgaver inden for forsyningsområderne, men også administrative indkøb som IT, telefoni m.m.

Hillerød Forsyning Administrativ medarbejder til Affald

Hillerød Forsyning

Brænder du for genanvendelse af affald og grøn omstilling, trives du med den løbende dialog med kunder, renovations- og driftsmedarbejdere og hands-on-opgaver? Så er du måske vores nye kollega.

I Hillerød Forsyning har vi et team, som varetager den daglige drift af dagrenovationsområdet. Teamet, der består af tre medarbejdere inkl. dig, er velfungerende, og der er gejst og vilje til at samarbejde.

Du vil få ansvaret for en vifte af administrative opgaver, herunder bl.a.:

  • Varetage kundehenvendelser
  • Dialog med boligforeninger, viceværter og beboerrepræsentanter
  • Registreringer i Renoweb