3 job matcher din søgning 3 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 3 af 3 resultater.
Coromatic A/S
Salgsingeniør med lederambitioner

Coromatic A/S, Odense

Som salgsingeniør/-leder i Coromatic bliver du både omgivet af dygtige kolleger, fagligt teknisk udfordret og får et velrenommeret brand i ryggen. Du bliver en del af et rutineret team på vores Odense-kontor, og efter en oplæringsperiode er det planen at du overtager salgsledelsen af teamet.

Med reference til Business Area Manager for Critical Power Solutions vil du indledningsvis træde ind i en væsentlig og selvstændig position, som kræver tæt kommunikation og samarbejde med kollegerne i afdelingen, såvel som på tværs af de øvrige forretningsområder i Coromatic.

Af primære opgaver kan nævnes:

  • Udvikling af eksisterende kunder og markeder i samarbejde med afdelingens salgsteam samt opfølgning på indsatser.
  • Igangsætning af aktiviteter inden for marketing, som aktivt kan bidrage til kunderelationer og leads.
Coromatic A/S
Coromatic A/S
Account Manager Roskilde

Coromatic A/S

Vil du være med til at udvikle vores forretning og direkte påvirke vores positive trend?

Som Account Manager inden for Service Sales skal du være med til at sikre vores kunders kritiske virksomhed 24/7 ved at hjælpe dem med at være på forkant med serviceringen af deres tekniske anlæg.

Du evner at kombinere opfølgende servicekald, opsøgende salg pr. telefon såvel som selv booke møder både hos tidligere, nuværende samt helt nye kunder. Gennem disse forskelligartede påvirkninger af markedet opnår du konstruktiv dialog, der både på kort og lang sigt skaber de rigtige serviceløsninger til kunderne.

Coromatic A/S
Coromatic A/S
Account Manager Århus

Coromatic A/S

Vil du være med til at udvikle vores forretning og direkte påvirke vores positive trend?

Som Account Manager inden for Service Sales skal du være med til at sikre vores kunders kritiske virksomhed 24/7, ved at hjælpe dem med at være på forkant med serviceringen af deres tekniske anlæg.

Gennem dine kommercielle evner og tekniske fornemmelser formår du at gøre en markant forskel i markedet, ved at fastholde, pleje og udvikle vores servicekundeportefølje i Jylland. Du bliver omgivet at dygtige kolleger, der ved rigtig meget om køl, ventilation, styringer, nødstrøm og generatorer, hvilket vil opbygge din tekniske forståelse yderligt, sådan at du trygt og sikkert kan komme ud til vores kunder og accelerere vores stærke servicekoncept endnu mere.

Coromatic A/S