4 job matcher din søgning 4 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

SPANGENBERG & MADSEN
ERFAREN VVS-INGENIØR MED FAGCHEF POTENTIALE, ALBERTSLUND

SPANGENBERG & MADSEN, Albertslund

Vil du være med til at udvikle installationer i fremtidens byggerier og renoverings-opgaver? Er du fagligt tændt af at arbejde med VVS- og ventilationsprojektering? Har evner og ambitioner til at præge og sætte standarder for de tekniske bygningsinstallationer? Og synes du, at det kunne være spændende at være en del af en virksomhed, der sætter sig i førersædet inden for dette område – og samtidig giver dig en nøglerolle i at sætte retningen for vores videre udvikling? Hvis ja til alt dette, så læs med her.

Vi søger lige nu en erfaren VVS-ingeniør, med et tydeligt potentiale til at blive vores fagchef.

SPANGENBERG & MADSEN
BRANDRÅDGIVER - KØBENHAVN, KOLDING, AARHUS

SPANGENBERG & MADSEN

Er du certificeret brandrådgiver, eller har du nogle års erfaring med brandteknisk rådgivning og ønsker du at blive certificeret? Og kunne du tænke dig at løse udfordrende brandopgaver sammen med nogle af branchens mest kompetente kollegaer?

Som S&M’er er du typisk med på et projekt fra start til slut, enten alene eller sammen med kollegaer, afhængigt af projektets omfang. Alle dine S&M-kollegaer har fokus på teknik og teknologi, og er aldersmæssigt godt fordelt, hvilket giver en god dynamik med mulighed for sparring og udvikling.

Du vil i jobbet rådgive om brandtekniske forhold på alsidige byggeprojekter, herunder udarbejdelse af brandstrategirapporter, brandplaner, brandteknisk dokumentation og dimensionering. Du vil udarbejde drifts-, kontrol- og vedligeholdelsesplaner.

SPANGENBERG & MADSEN
Seniorrådgiver, vvs og ventilation

SPANGENBERG & MADSEN, Albertslund

Kunne du tænke dig at være en del af en arbejdsplads med høj trivsel og indflydelse på din hverdag og din arbejdsplads? Og drømmer du om at løse komplekse projekter i høj kvalitet sammen med dygtige kollegaer? Så er det dig, vi søger til stillingen som seniorrådgiver inden for vvs og ventilation i vores afdeling Byggeri Øst, i Albertslund, lige uden for den trafikerede hovedstad.

I S&M er fagligheden og ambitionsniveauet i top, og som seniorrådgiver får du berøring med et bredt spektrum af opgaver. Alle dine S&M-kollegaer har fokus på teknik og teknologi og er aldersmæssigt godt fordelt, hvilket giver en god dynamik med mulighed for sparring og udvikling.

Specialister, elforsyning - Albertslund, Kolding, Aarhus
Spangenberg & Madsen er et af landets ældste rådgivende ingeniørfirmaer, grundlagt i 1905.
Spangenberg & Madsen Rådgivende Ingeniørfirma A/S, Albertslund
Jobcenter
Indrykket: