8 job matcher din søgning 8 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Grant Thornton
Revisortrainees til karrierestilling

Grant Thornton, København, Hillerød og Viby Sj.

Vi søger nyuddannede fra HHX, STX, finansøkonom eller tilsvarende.

Traineeforløbet åbner mange døre. Du får erfaring med mange facetter af virksomhedsdrift og -økonomi og en unik viden, som du kan skrive på CV’et, og som giver dig jobsikkerhed og mulighed for udstationering i udlandet, hvis det har din interesse.

Se video om Grant Thornton som arbejdsplads

I løbet af din traineetid kombinerer du teori med praksis via GT Akademi. Du deltager i 8 moduler, hvor du bliver undervist i grundlæggende revision, regnskab og skat m.v.

Grant Thornton
Jobmægleren ApS Brænder du for – og kan du bibeholde – dit overblik i arbejdet med flere forskellige kunder?

Jobmægleren ApS søger for Grant Thornton i Viby Sjælland

Brænder du for – og kan du bibeholde – dit skarpe overblik i arbejdet med mange forskellige kunder? Motiveres du af deadlines? Trives du i et uformelt miljø, hvor man arbejder ud fra devisen om frihed under ansvar? Vil du gerne være del at et mindre kontor, hvor din indsats værdsættes? Befinder du dig godt i et miljø med det uformelle og humor som en del af hverdagen?

Du kommer i denne stilling til at beskæftige dig med bogføring, afstemninger, lønbehandling og controlling for firmaets kunder. Du kommer til at arbejde både på kontoret og i marken – og denne del tilpasses efter dine præferencer.

Her er ”højt til loftet” og masser af mulighed for at gøre en forskel. Her er et godt sammenhold og en uformel omgangstone, hvor alle taler med alle og naturligt hjælper hinanden.

Grant Thornton
Revisor søges til Faglig Afdeling

Grant Thornton, København

Har du erfaring med revisionsfaglige arbejdsopgaver, herunder blandt andet kvalitetssikring i henhold til lovgivning og har du fokus på compliance og ordentlighed, er denne stilling helt sikkert interessant for dig.

Se video om Grant Thornton som arbejdsplads

I vores Faglige Afdeling vil du komme i berøring med mange forskellige typer af opgaver, og vi forventer, at du har en både struktureret og løsningsorienteret tilgang til disse.

Grant Thornton står over for en række projekter som omfatter implementering af ISQM1 og platform til drift og dokumentation heraf, læringsforløb omkring ISA-standarder samt implementering og opfølgning på nyt revisionsværktøj.

Du vil blive en del af et team på 4, men vi forventer samtidig, at du løfter et betydeligt og selvstændigt ansvar.

Grant Thornton
Grant Thornton
Revisor

Grant Thornton, København

Har du mindst et par års erfaring inden for revisionsbranchen, og er du klar til et jobskifte – så se her.

Vi vækster, og søger derfor revisorer med 2-6 års erfaring. I tæt samarbejde med partner og i dialog med kunde og kolleger, skal du være med til at løse vores kunders behov. Dit team på Østerbro har allerede gjort din plads klar, og venter med spænding på deres nye medlem!

Se video om Grant Thornton som arbejdsplads Opgaver omfatter primært revision og regnskab med hovedvægt på relateret rådgivning – herunder omstruktureringer, generationsskifter, køb/salg, optimering af processer mv. - for mellemstore ejerledede selskaber og koncerner, heraf flere med international profil, inden for brancherne ejendoms- og byggesektor, teknologi og energi, handel og produktion, liberale erhverv m.fl.
Grant Thornton
Grant Thornton
Revisor til Hillerød

Grant Thornton

Ønsker du mere ansvar, et godt arbejdsmiljø og at arbejde med både lokale, nationale og internationale kunder – og har du mindst et par års erfaring, og gerne mere, inden for revisionsbranchen – så se her:

Til vores afdeling i Hillerød søger vi en revisor, der i tæt samarbejde med partner og i dialog med kunde og team, skal du være med til at løse vores kunders behov.

Se video om Grant Thornton som arbejdsplads

Opgaver omfatter primært revision og regnskab med hovedvægt på relateret rådgivning – herunder omstruktureringer, generationsskifter, køb/salg, optimering af processer m.v. - for mellemstore ejerledede selskaber og koncerner inden for en bred vifte af brancher og særligt ejendomme.

Grant Thornton
Grant Thornton
Studentermedhjælper søges til vores Faglig Afdeling i København

Grant Thornton

Af natur er du grundig og omhyggelig, du vil til enhver tid gå den ekstra mil for at sikre alt er korrekt og ikke gå på kompromis med kvaliteten. Nu hvor du er i gang med din cand.merc.aud.-uddannelse, kan du mærke, hvordan det kribler for at komme ud og få studierelevant erfaring.

Se video om Grant Thornton som arbejdsplads

I dit arbejde som studentermedhjælper i Faglig Afdeling vil opgaverne favne bredt og være en blanding af både rutineopgaver og mere komplekse opgaver.

Du vil i Faglig Afdeling hurtigt få opbygget kendskab til regulering, som relaterer sig til fagområdet, herunder kendskab til forskellig regulering, der er pålagt revisionsvirksomheder, interne Grant Thornton International regler samt Grant Thornton Danmark regler. Hermed får du som faglig repræsentant for afdelingen mulighed for at indgå i samarbejder på tværs af organisationen, hvor du står for den faglige rådgivning ud fra de gældende regelsæt.

Grant Thornton
Grant Thornton
Regnskabskonsulenter

Grant Thornton, København

Er du en passioneret talknuser, der drømmer om debet og kredit om natten? Så er du måske én af vores nye regnskabskonsulenter!

Se video om Grant Thornton som arbejdsplads

Du ved det, helt inde i din kerne, at regnskab er din kald og tal er en del af din DNA. Når du vågner om morgenen, så kan du mærke, hvordan det kribler for at få fingrene i regnskaberne og at få det hele til at gå op. Du brænder for allround bogholderi, og du trives med den udadvendte kundekontakt.

Lige nu er vi på udkig efter flere regnskabskonsulenter til vores kontor i København.

Grant Thornton
Gem
Bæredygtighed og ESG
Regeringen har fremsat forslag til ny bogføringslov der forventes at træde i kraft 1 juli 2022.
Grant Thornton, København
Grant Thornton
Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV