7 job matcher din søgning 7 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

UC SYD
Forsknings- og udviklingskonsulent til NUBU

UC SYD, Haderslev

NUBU er de danske professionshøjskolers center for forskning i udsathed blandt børn og unge. Centeret gennemfører forskningsprojekter, der forener høj videnskabelig kvalitet med praksisnære og professionsrelevante løsninger på væsentlige samfundsudfordringer.

Som forsknings- og udviklingskonsulent skal du være kernemedarbejder i vores lille sekretariat, hvor du forventes at løfte forskellige administrative og udviklingsrettede opgaver i tilknytning til forskningsprojekter- og aktiviteter. Det forventes desuden, at der bliver mulighed for at indgå i konkrete forskningsprojekter og forskningsaktiviteter.

Du skal have mod på at kaste dig ud i forskellige typer af opgaver. Vi er et lille sekretariat, så du skal både kunne indgå i et team og være god til at samarbejde og samtidig kunne arbejde selvstændigt.

UC SYD
Gem
UC SYD
Koordinator til Ledelsessekretariatet i Esbjerg – barselsvikariat

UC SYD

Vi søger en samarbejdsorienteret koordinator, som kan lide at have styr på detaljerne, og som synes, at det er sjovt at arbejde i et miljø, hvor to dage sjældent er ens.

Som koordinator er din primære opgave at understøtte studielederne i udførelsen af deres administrative opgaver på de uddannelser, som de har ansvaret for. Opgaverne stilles, defineres og løses i samarbejde med den enkelte studieleder, og du må derfor forvente et stort spænd i opgaveporteføljen.

Eksempler på dine opgaver:

  • Koordinering og understøttelse i forbindelse med interne processer, projekter og UC SYD's kvalitetssikringssystem
  • Administrativ bistand i forbindelse med rekruttering
  • Udvikling, optimering og strukturering af arbejdsopgaver/arbejdsgange
UC SYD
UC SYD
Barselsvikar for studieadministrativ medarbejder i Haderslev med arbejdsopgaver indenfor læreruddannelsen

UC SYD, Haderslev

Har du talent for at koordinere, strukturere og tænke i processer? Trives du med mange og samtidige opgaver, og kan du bevare overblikket og prioritere med sikker hånd, når det går stærkt? Motiveres du af teamsamarbejde, og vil du være med til at levere en sammenhængende studieadministrativ service? Så er du måske vores nye kollega.

Vi søger en barselsvikar til at indgå i vores team af studieadministrative medarbejdere på vores campus i Haderslev.

Arbejdsopgaverne vil være i relation til læreruddannelsen, og stillingen er på 34 timer ugentligt (med mulighed for fuld tid).

Som studieadministrativ medarbejder bliver din opgave at medvirke til både den daglige drift og udviklingen af de opgaver, Studieservice varetager.

UC SYD
Gem
UC SYD
Digitaliseringskonsulent til Studieservice

UC SYD, Esbjerg

Brænder du for digitalisering, projektledelse og har erfaring med at tænke i processer? Kan du holde hovedet koldt i en travl og udfordrende hverdag? Har du lyst til at bidrage med sammenhængskraft og teamarbejde – så er du måske vores nye kollega.

Vi tilbyder en fast fuldtidsstilling i Digitaliseringsteamet i Studieservice på Campus Esbjerg med mulighed for arbejdsdage på vores andre campusser og hjemmearbejdsdage.

Som Digitaliseringskonsulent i Studieservice bliver din opgave at medvirke til digitaliseringen og udviklingen af Studieservices opgaver og IT-systemer. Dette kræver, at du er fagligt stærk, serviceorienteret og kan løfte udviklingen af egne opgaver samt indgå i et samarbejde med dine kolleger, hvor hjælpsomhed præger hverdagen.

UC SYD
Gem
UC SYD
Adjunkt/lektor til laborantuddannelsen

UC SYD, Esbjerg

Har du et ønske om at være med til at uddanne fremtidens laboranter? Har du lyst til at bruge din faglighed og personlige kompetencer til at undervise og samtidig bidrage til videreudviklingen af uddannelsen? Så er det måske dig, vi søger som vores nye kollega.

Laborantuddannelsen er en erhvervsakademiuddannelse på 2,5 år, hvor det første 1,5 år er på UC SYD med lige dele teoretisk og praktisk undervisning. Det sidste år af uddannelsen er de studerende i virksomhedspraktik. Din primære opgave vil være at varetage teoretiske undervisningsopgaver, praktiske laboratorieøvelser samt vejledning af studerende i forskellige projekter og i praktikforløb. Derudover vil der være forskellige praktiske driftsopgaver i laboratorierne samt administrative opgaver. Samtidig vil du bidrage til videreudviklingen af uddannelsen i et tæt samarbejde med studielederen og de øvrige undervisere.

UC SYD
Gem
UC SYD
SERVICEMINDED OG LØSNINGSORIENTERET IT-SUPPORTER TIL SERVICEDESK

UC SYD, Esbjerg

Vil du være en del af et service-minded og kompetent team, der dagligt gør en forskel for vores studerende og medarbejdere? Motiveres du af mange forskellige it-support opgaver, og kan du bevare fokus, når tingene går stærkt? Så er du måske vores nye kollega i Servicedesk i UC SYD.

Som it-supporter vil du være med til at sikre, at vores studerende og medarbejdere oplever en god og velfungerende it-understøttelse, og at it-tekniske problemer løses hurtigt og effektivt. Du vil således bidrage til, at den enkelte studerendes og medarbejders dagligdag med it på UC SYD forløber glat. Som en del af Servicedesk vil du have en bred kontaktflade og en varieret arbejdsdag, hvor du skal varetage en række forskelligartede it-support opgaver.

UC SYD
Gem
UC SYD
2 akademikere til Ledelsessekretariatet

UC SYD, Esbjerg

Har du lyst til at arbejde med ledelsesbetjening på strategisk niveau i Syd- og Sønderjyllands største uddannelsesinstitution? Motiveres du af at arbejde tæt på maskinrummet, hvor de centrale beslutninger tages?

Med reference til sekretariatschefen kommer du til at spille en central rolle i at understøtte direktionen og cheferne hos UC SYD. Du arbejder tæt på beslutningstagerne og løser en række spændende opgaver af tværgående og strategisk karakter. Du får en stor kontaktflade og vil beskæftige dig med en bred vifte af forskellige opgaver. Nogle af opgaverne er faste og tilbagevendende, men en stor andel vil være ad hoc og variere over tid.

Du bidrager sammen med dine 16 kompetente kollegaer i Ledelsessekretariatet til løsning af en række forskellige opgaver, blandt andet bestyrelses- og ledelsesbetjening, implementering af strategi, kvalitetssikring, projektsekretariat, tværgående projekter og eksterne partnerskaber.

UC SYD