5 job matcher din søgning 5 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Ministry of Snus
Personlig Assistent

Ministry of Snus, Svendborg

Ministry of Snus søger en skarp, struktureret og selvstændig profil, der kan bevare overblikket og varetage en bred opgaveportefølje. Vi er en international virksomhed, som er i et eksplosivt vækstende marked, hvor vores nye PA får en central rolle i organisationen, for at skulle holde overblikket for direktøren og sørge for at dagsordenen lykkedes hver dag.

Som personlig assistent er du med til at sætte rammerne for at hverdagen lykkedes, som den skal. Opgaverne er alsidige og du vil i tæt samarbejde med direktøren varetage diverse kommercielle og administrative opgaver.

Du får en vigtig opgave i at koordinere og holde overblikket over møder og deadlines, samt ansvaret for at udarbejde oplæg og præsentationsmateriale hertil.

Ministry of Snus
Gem
Mac Baren Tobacco Company A/S
Data-/Sales Analyst (m/w/d)

Mac Baren Tobacco Company A/S, Hamburg

Für unsere Tochterunternehmen ‚Mac Baren Deutschland‘ mit Standort in Hamburg suchen wir eine(n) Data-/Sales Analyst (m/w/d).

Als Data-/Sales Analyst (m/w/d) wirst du Teil eines dynamischen Teams mit einer lockeren Umgangsform, flachen Hierarchien und kurzen Entscheidungswegen. Die Stelle wird neu geschaffen und du kannst sie daher in großem Maß mitgestalten.

Deine Hauptaufgaben sind:

  • Waren- und Produktgruppenanalysen ausführen, indem du Daten aus verschiedenen
  • Unterstützung des Field Force Managements und des Trade & Brand Marketing Managements mit Berichten und
  • Reports um ein effizientes Leistungsmanagement zu gewährleisten. Verwaltung des CRM-Systems und der Kundendatenbank.
Mac Baren Tobacco Company A/S
Halberg A/S
Regnskabsassistent

Halberg A/S

Kunne du tænke dig at arbejde i en international virksomhed, der efter 134 år stadig er i vækst, og hvor frihed under ansvar er en grundsten i vores gode arbejdsmiljø?

Halberg A/S søger en selvstændig og engageret Regnskabsassistent, der skal være med til at sikre virksomhedens fortsatte succes.

Dine primære opgaver vil omfatte:

  • Ansvar for kreditorbogholderiet i Halberg Koncernen
  • Korrespondance med leverandører
  • Ansvarlig for workflow i vores fakturagodkendelsesprogram
Halberg A/S
Halberg A/S
Business Controller

Halberg A/S, Svendborg

Kunne du tænke dig at arbejde i en international virksomhed, der efter 134 år stadig er i vækst, og hvor frihed under ansvar er en grundsten i vores gode arbejdsmiljø?

Da vi i Halberg Koncernen har startet en ny strategiproces op, der også omfatter en større digitalisering af virksomheden, står vi nu og mangler ekstra hænder til at løfte opgaverne i økonomiafdelingen.

Dine primære opgaver vil omfatte:

  • Budgetopfølgning
  • Profitanalyser
  • Lønsomhedsanalyser
Halberg A/S
Hansen Toft A/S Direktør til Halberg Ejendomme

Hansen Toft A/S søger for Halberg A/S i Svendborg

Kan du stå i spidsen for en ekspansion af strategiske ejendomme, domicilejendomme og investeringsejendomme og være med til at præge lokalområdet og udviklingen i Svendborg?

Halberg Properties skal udvikles til et selvstændigt, strategisk forretningsben med mere langsigtede trecifrede mio. investeringer i udlejningsejendomme og erhvervsejendomme. Samtidig skal Halberg Properties underbygge koncernens holdningsmæssige bundlinje om at gøre Svendborg og omegn til et attraktivt sted at bo og leve i.

Derfor ansættes nu, i en nyoprettet position, en direktør til området, som skal være med til at skabe og forløse det potentiale, som allerede foreligger i Halberg Properties eksisterende ejendomsportefølje på ca. 500 mio.

Hansen Toft A/S