2 job matcher din søgning 2 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Mac Baren Tobacco Company A/S
Indkøbsdisponent

Mac Baren Tobacco Company A/S, Svendborg

Kunne du tænke dig at arbejde i en international virksomhed, der efter 135 år stadig er i vækst og hvor frihed under ansvar er en grundsten i vores gode arbejdsmiljø?

Mac Baren Tobacco Company søger en disponent til vores indkøbsafdeling, der med drive og teamspirit kan bidrage til den fortsatte udvikling i afdelingen, og samtidig styrke vores position som en af verdens førende producenter af pibetobak - og nicheproducent af Roll Your Own-tobakker.

Dine primære opgaver vil bestå af varebestillinger ud fra forecast, fastsættelse af lagerniveauer, reklamationsbehandling og vareoprettelser. Din kontaktflade vil både være eksternt til leverandører samt diverse interne afdelinger, såsom kvalitetsafdelingen og marketing.

Mac Baren Tobacco Company A/S
Ministry of Snus
Online Marketing Manager

Ministry of Snus, Svendborg

Vil du være en vigtig spiller i eksekveringen af vores nye strategi? Vi har høje vækstambitioner og investerer i fremtiden. Vi er en international spiller i et eksplosivt vækstende marked, hvor vores nye Online Marketing Manager får en afgørende rolle i udrulning af vores nye strategi.

Du er digitalt indfødt. Du har fingeren på pulsen og ved, hvad der rør sig på sociale medier. Du har en naturlig nysgerrighed om, hvad der driver forbrugeren og forstår, hvordan du kan omdanne den viden til godt content. Ligeledes forstår du at indsamle data, analysere og bruge det til at skabe resultater.

Ministry of Snus