2 job matcher din søgning 2 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Keolis Danmark A/SStudentermedhjælper til vores økonomiafdeling

Keolis Danmark A/S, Glostrup

Trives du med en afvekslende hverdag og opgaver, der kræver selvstændighed og initiativ? Så er du måske vores nye kollega på Keolis´ hovedkontoret i Glostrup.

Vi søger en ny kollega (studentermedhjælper) til vores økonomiafdeling. Du vil komme til at støtte op omkring både regnskabs- og controller-afdelingen.

Du læser derfor gerne en uddannelse, hvor du har en opdateret teoretisk værktøjskasse inden for regnskab- og/eller økonomistyring samt ønsker at lære at arbejde med det i praksis.

Der vil også være mulighed for at opbygge nogle processer og politikker selv inden for controlling og økonomistyring samt være med til at definere egne opgaver.

Keolis Danmark A/SSIKKERHEDSCHEF TIL KEOLIS AARHUS LETBANE

Keolis Danmark A/S

Er du vores kommende sikkerhedschef i Keolis Aarhus Letbane? Vores nuværende sikkerhedschef har fået nye opgaver i Keolis-koncernen, og vi søger nu derfor hendes afløser.

Som sikkerhedschef bliver du ansvarlig for letbanesikkerheden i Keolis Letbaners afdeling i Aarhus og vil blive nærmeste kollega med sikkerhedschefen for Keolis’ letbaneafdeling i Odense.

PRIMÆRE OPGAVER

  • Vedligeholde og udvikle virksomhedens sikkerhedsledelsessystem.
  • Fastholde et højt sikkerhedsniveau i henhold til Keolis´ sikkerhedsmål samt tilsikre, at de gældende sikkerheds-, drifts-, og beredskabs-processer bliver fulgt og løbende opdateret.
  • Tilsikre at Keolis Letbaner opretholder relevante sikkerhedscertificeringer.