3 job ads

Your search

Filter your search

Category

3 job ads

Save
Aarsleff Rail

Kontorassistent til kursusadministration

Viby J eller Hvidovre

Brænder du for kursusadministration ? Trives du med mange bolde i luften ? Og er du god til at snakke med mennesker ? Så er det måske dig, som vi søger til vores team.

Du vil blive en del af et mindre team på 3 medarbejdere, hvor du vil få en alsidig rolle med at koordinere og sikre den daglige drift i en travl, dynamisk og stadig udviklende virksomhed.

Som kontorassistent inden for kurser og kompetencer vil du få en bred samarbejdsflade på tværs af organisationen samt understøtte den daglige drift og administration af virksomhedens kursus- og kompetenceaktiviteter.

Aarsleff Rail
Check the job satisfaction:
Published:
Save
Aarsleff Rail

Digital Projektleder

Viby J eller Hvidovre

Brænder du for digitalisering og vil du være med til at udbrede digitaliseringen hos en af Nordens førende jernbaneentreprenører? Og har du et godt øje for digitale muligheder og fremtidens løsninger?

Du bliver ansvarlig for at lede digitale projekter på tværs af Aarsleff Rail og drive projektprocessen samt sikre overholdelse af deadlines og inddragelse af relevante interessenter i organisationen.

Aarsleff Rail
Check the job satisfaction:
Published:
Save
Aarsleff Rail

Ingeniørpraktikanter med interesse for projektledelse

Er du ingeniør, og ønsker du en praktikplads, hvor du får indflydelse og ansvar?

I praktikforløbet vil du være tilknyttet sektionen Spor- og baneanlæg, der holder til på vores hovedkontor i Viby, hvis arbejdsopgaver typisk omhandler jord og afvanding, opbygning af sporkasse, sporbygning, sporjustering, svejs og spændingsudligning samt jernbanesikkerhedsplanlægning og administration.

Aarsleff Rail
Check the job satisfaction:
Published:

Do you have a Jobindex CV?

Jobindex matches CVs with companies' vacancies.

Create CV