3 job matcher din søgning 3 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 3 af 3 resultater.
Dansk Centralbibliotek for Sydslesvig e.V.Velfunderet kursusansvarlig

Dansk Centralbibliotek for Sydslesvig e.V., Flensburg

Vær med til at koordinere og videreudvikle bibliotekets populære danskkurser samt holde styr på tyske tilskudsansøgninger m.m.

Sammen med en anden kollega skal du stå for denne daglige administration, rådgivning af potentielle og nuværende kursister og ikke mindst videreudvikling af kursustilbuddene.

Ud over opgaven ifb. med danskkurserne, skal du løbende udarbejde tilskudsansøgninger til alle tyske kommuner i de områder biblioteket opererer i samt følge op på disse. Endvidere være med til at administrere og afregne for nogle af bibliotekets mange kulturelle arrangementer.

Dansk Centralbibliotek for Sydslesvig e.V.Stærk formidler til bogbusserne i Sydslesvig

Dansk Centralbibliotek for Sydslesvig e.V., Flensburg

Har du talent for formidling i en bogbus? Er du opsøgende og på forkant med brugernes ønsker samt trives med nære relationer til brugerne? Så er du måske vores nye bogbusbibliotekar.

De populære bogbusser har en helt unik betydning, når det gælder formidling af dansk kultur og sprog for børn og voksne i Sydslesvig. Her betjener de privatlånere, skoler og daginstitutioner samt deltager ved en række aktiviteter i Sydslesvig, f.eks. kulturcaféer, festivaler, forenings- og årsmøder.

Vi søger en kollega med smil og godt humør til Busgruppen, der består af 4 bibliotekarer, 2 chauffører og en kontormedarbejder. Du skal være en dygtig formidler med et solidt kendskab til børne- og især voksenlitteratur. Du skal trives med den opsøgende og tætte betjening i bogbussen og frem for alt kunne se dig selv som dansk kulturformilder i det rullende kulturhus.

Dansk Centralbibliotek for Sydslesvig e.V.All-round rengøringsmedarbejder

Dansk Centralbibliotek for Sydslesvig e.V., Flensburg

Du har øje for rengøring ud i alle hjørner og de små rengøringsmæssige detaljer, der er med til at give et positivt helhedsindtryk af biblioteket. Og har ikke mindst lyst at være med til at holde biblioteket i Flensborg fint og rent for alle vores gæster og medarbejdere.

Dine opgaver:

  • Rengøring i Flensborg Bibliotek i Nørregade 59.
  • Afløsning i vores filialer i Husum og Slesvig. Tjenestebil til rådighed.
  • Ved arrangementer kan der være forskellige små opgaver efter nærmere aftale.
  • Oprydning og rengøring efter arrangementer inden for normal arbejdstid som starter kl. 05.30.
  • Du kommer til at indgå i et team med i alt fem medarbejdere