9 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

9 jobannoncer

Gem
OK-Fonden

OK-Fonden Lotte søger en uddannet social- og sundhedsassistent i blandede vagter, dog primært dagvagter - send en SMS til Kristian Husted på 30 89 64 66, og så snakkes vi ved

Frederiksberg

Se video om OK-Fonden som arbejdspladsEr du interesseret i jobbet og ønsker at møde os, så send en SMS, og så snakkes vi ved. Du behøver ikke at sende en almindelig ansøgning – på Lotte gør vi nemlig tingene lidt anderledes.

Er du uddannet social- og sundhedsassistent, og ønsker du en attraktiv hverdag med trivsel og frihed, hvor du kan udfolde dig fagligt og menneskeligt? Så er dette job lige dig. I en tryg hverdag vil du blive fagligt udfordret, og så får du de mest forrygende, dygtige og sjove kollegaer.

OK-Fonden
Gem
OK-Fonden

Uddannet social- og sundhedshjælper søges til plejehjem nær Roskilde, 28t aftenvagt

Se video om OK-Fonden som arbejdsplads

OK-Fondens plejehjem Himmelev Gl. Præstegård søger en uddannet social- og sundhedshjælper til aftenvagt 28 timer pr. uge med weekendvagt i lige uger.

Vores vision er, at livet skal leves – hele livet. Dette værdigrundlag er baseret på værdighed og respekt for den enkelte beboers behov, liv og mening samt engagement, fællesskab og glæde i samværet. Vi skaber et hjem, hvor vi selv kunne ønske at bo.

Vi arbejder målrettet mod at udvikle vores kompetencer, både faglige, personlige og sociale, og vi afholder løbende kompetenceudviklingssamtaler.

OK-Fonden
Gem
OK-Fonden

Plejehjem i Hornbæk søger SSH til dagvagt og afløsere til sommerferien

Se video om OK-Fonden som arbejdspladsPå plejehjemmet Hornbækhave vil du blive en del af et kompetent og venligt team, hvor der er høj trivsel, gode muligheder for sparring samt spændende udviklingsinitiativer.

Vi har fokus på kerneopgaven, som er at sikre kvalitet og værdighed i beboernes liv sammen med dygtige og handlekraftige kollegaer. Som medarbejder på Hornbækhave vil du få mulighed for at udvikle og gøre brug af din faglighed i tæt samarbejde med ambitiøse og kompetente kollegaer.

OK-Fonden
Gem
OK-Fonden

Pædagog

Frederiksværk

Arresødal Slot savner ny kollega til blandede vagter, dag og aften, med hver tredje weekend i en 37 timers stilling.

Arresødal Slot er et bo- og behandlingssted for mennesker med psykisk sårbarhed med plads til 21 beboere fra 18 – 65 år. ​

Vi tilbyder et job fuld af dynamik med mulighed for fortsat personlig og faglig udvikling.

OK-Fonden
Gem
OK-Fonden

Social- og sundhedsassistent til fast aftenvagt

Maribo

Til vores dejlige beboere på OK-Fonden Margretecentret søger vi en social- og sundhedsassistent. Der er tale om 28 timer i aftenvagt med arbejde hver anden weekend. Vi arbejder efter 5-2 princippet.

Se video om OK-Fonden som arbejdsplads

Vi er et hjem med højt til loftet. Derfor bestræber vi os i hverdagen på stor kreativitet og dynamik, og vi gør os umage for at skabe en attraktiv hverdag med trivsel og frihed.

Arbejdsopgaverne er mangfoldige i og med, vi har 56 beboere, der får deres individuelle behov dækket. Opgaverne er palliativ pleje, personlig pleje, medicinhåndtering og sygeplejeopgaver, hvilket løbende vil ændre sig.

OK-Fonden
Gem
OK-Fonden

Virksomhedsansvarlig overlæge søges til Hospice Søndergård og Udekørende hospiceteam

Måløv

Se video om OK-Fonden som arbejdspladsHospice Søndergård er en del af OK-Fonden og et af Region Hovedstadens specialiserede palliative tilbud med 16 pladser og 32 samtidige forløb i eget hjem. Du vil sammen med den tværfaglige medarbejdergruppe varetage behandling og lindring af uhelbredeligt syge og døende mennesker samt støtte til deres pårørende.

Som virksomhedsansvarlig overlæge forventer vi, at du ud over det kliniske arbejde bidrager til udvikling af medarbejdere og organisation. Du vil være en aktiv del af lederteamet, som ud over dig består af souschef som er daglig leder af sygeplejerskerne og hospicechef som er daglig leder af læger, souschef, køkkenleder, udekørende team mv.

OK-Fonden
Gem

Social- og sundhedsassistent til Dagvagt eller Nattevagt

Frederiksberg C

Bliv en del af vores inspirerende demenscenter!

Indrykket:
Gem
Indrykket:
Gem

Social og Sundhedsassistent til fast aftenvagt.

Social og Sundhedsassistent til fast aftenvagt.

Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV