9 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

9 jobannoncer

Gem
OK-Fonden

Overlæge søges til Hospice Søndergård 22,5 timer/ugen

Måløv

Se video om OK-Fonden som arbejdspladsEr du speciallæge og har erfaring med palliative forløb? Har du lyst til at være en del af en ambitiøs organisation, hvor den tværfaglige specialiserede palliation er hovedopgaven? Så tilbyder vi en sjældent udbudt stilling.

Som overlæge forventer vi, at du varetager den lægefaglige behandling og lindring af beboere samt daglig supervision af kolleger. Vi forventer at du bidrager til tryghed og inddragelse af de pårørende, som vi betragter som vores vigtigste samarbejdspartnere.

OK-Fonden
Gem
OK-Fonden

Souschef søges til Hospice Søndergård

Måløv

Se video om OK-Fonden som arbejdsplads

Har du ledelseserfaring, brænder du for høj faglighed og har du let til grin?

Som souschef bliver du en del af et meget nærværende ledelsesteam som består af virksomhedsansvarlig overlæge, hospicechef (som er sygeplejerske) og dig.

Sammen skaber vi rammerne for at sikre, at fagligheden er til stede og at den specialiserede palliation hele tiden er i udvikling. At vi altid tager udgangspunkt i det enkelte menneske og at vi møder hinanden nysgerrigt og anerkendende og at vi alle oplever en arbejdsplads som vi er glade for og stolte af.

OK-Fonden
Gem
OK-Fonden

Hjælper søges til 12-årig pige i Faaborg Midtfyn kommune - 10 timer pr. uge

Kværndrup

Til den skønneste 12-årig pige med Rett-syndrom søger vi en hjælper med både ben i næsen og hjertet det helt rette sted.

Rett syndrom er en sjælden, medfødt neurologisk udviklingsdefekt, der hovedsageligt ses hos piger. Syndromet medfører bl.a. psykisk og fysisk udviklingshæmning.​

Pigen, som er kørestolsbruger, er bosiddende sammen med sin lige så skønne familie i Kværndrup, Faaborg Midtfyn kommune. Vi søger en hjælper, der er omsorgsfuld, fleksibel, glad, stabil og handlekraftig.

OK-Fonden
Gem
OK-Fonden

OK-Fonden Lotte søger en uddannet social- og sundhedsassistent i fast dagvagt på 34 timer - send en SMS til Kristian Husted på 30 89 64 66

Frederiksberg

Du behøver ikke at sende en almindelig ansøgning – på Lotte gør vi nemlig tingene lidt anderledes.

Se video om OK-Fonden som arbejdsplads

Er du uddannet social- og sundhedsassistent, som vil arbejde hver 3. weekend, og ønsker du en attraktiv hverdag med trivsel og frihed, hvor du kan udfolde dig fagligt og menneskeligt? Så er dette job lige dig. I en tryg hverdag vil du blive fagligt udfordret, og så får du de mest forrygende, dygtige og sjove kollegaer.

OK-Fonden
Gem
OK-Fonden

Sosu-assistenter til dagvagt

Frederiksberg

Se video om OK-Fonden som arbejdsplads

Du bliver en del af et hus med skøn beliggenhed på Frederiksberg. Store beboerboliger, med god arbejdsplads. En stor aflukket have, som bruges flittigt. Vi har eget køkken som producerer al maden selv.

Som medarbejder får du stort rum til at udøve din faglighed med indflydelse på egen hverdag samt mulighed for at udvikle dig både personligt og fagligt. Du vil i dit arbejde skulle bruge dit kliniske blik for at kunne identificere, planlægge og udføre plejen hos vores beboere og tage afsæt i den enkeltes behov.

OK-Fonden
Gem
OK-Fonden

Trives du i samspil med mennesker med demens og et engageret team - hvor nytænkning, udvikling og faglighed vægtes højt?

Odense SV

Se video om OK-Fonden som arbejdsplads

Som medarbejder får du stort rum til at udøve din faglighed med indflydelse på egen hverdag samt mulighed for at udvikle dig både personligt og fagligt. Der er ikke langt fra ide til handling og vi arbejder med et fladt hierarki, hvor alle byder ind og tager ansvar. Med vores dygtige medarbejdere, koordinerende sygeplejerske, demenskoordinator og Marte Meo terapeut på enheden, er der altid dygtige kollegaer at sparre med i komplekse problemstillinger.

Vi har struktureret året med temadage både på faglige emner og på vores trivsel, og som nyansat får du tilrettelagt et individuelt onboardingforløb, hvor vi sikrer os, at du er klædt godt på til at arbejde med mennesker med demens.

OK-Fonden
Gem
OK-Fonden

Overlæge søges i fuldtidsstiling til Hospice Søndergård

Måløv

Se video om OK-Fonden som arbejdspladsHospice Søndergård er en del af OK-Fonden og et af Region Hovedstadens specialiserede palliative tilbud med 16 pladser og 32 samtidige forløb i eget hjem. Du vil sammen med den tværfaglige medarbejdergruppe varetage behandling og lindring af uhelbredeligt syge og døende mennesker samt støtte til deres pårørende.

Som overlæge forventer vi, at du varetager den lægefaglige behandling og lindring. Samt at du bidrager til tryghed og inddragelse af de pårørende, som vi betragter som vores vigtigste samarbejdspartnere. Du vil være en del af visitationsopgaven, hvor du bidrager med din lægefaglige vurdering.

OK-Fonden
Gem
OK-Fonden

Social- og sundhedsassistent søges til OK-Fondens bo- og behandlingstilbud Thea på Frederiksberg

Frederiksberg

Har du interesse for eller kendskab til socialpsykiatrien, og vil du være en del af et levende og velfungerende hus i en frisættende ramme, hvor selvbestemmelse og livskvalitet står forrest?

Vores kerneopgave er at yde en støttende boform til mennesker med psykisk sårbarhed, så den enkelte får mulighed for at højne sin livskvalitet. Din arbejdstid vil primært være i aftenvagt og som udgangspunkt 28 timer om ugen.

OK-Fonden
Active Search søger for OK-Fonden
Gem
Active Search

Financial controller

København Ø

Du vil blive en del af et controllerteam på fire personer, hvilket betyder, at der er rig mulighed for sparring i det daglige. Udover de faste månedlige opgaver er controllerteamet også med inde over den generelle, udvikling der sker i teamet og generelt i organisationen.

Økonomiafdelingen er en stærk sammentømret enhed der gør meget ud af at opretholde den særlige kultur der eksisterer i OK-Fonden. På trods af en til tider travl hverdag, er der stor fokus på trivsel, og der er stor frihed i forhold til hjemmearbejde og fridage, når der er behov for det.

Active Search

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV