12 job matcher din søgning 12 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

OK-Fonden
OK-Fonden Jelling Have søger pedel, der kan være noget for og med andre mennesker

OK-Fonden

OK-Fonden Jelling Have, som er et af OK-Fondens psykiatriske bo - og behandlingstilbud søger en pedel, der i samarbejde med vores pedelteam, kan varetage alle arbejdsfunktioner med at passe og vedligeholde bygninger og udendørs områder på OK-Fonden Jelling Have, Jellinggård og Harresø Kro.

Du kommer til at servicere vores beboere og personale med forskellige opgaver, heri blandt istandsættelse af boliger og det er derfor vigtigt, at du er omgængelig og god til den menneskelige kontakt, og samtidig kan tage ejerskab for dine opgaver. Du vil få indflydelse på planlægning og prioritering af arbejdsopgaver på en arbejdsplads der vægter arbejdsmiljøet.

OK-Fonden
Himmelev Gl. Præstegård søger timelønnet og ferieafløsere

OK-Fonden

Himmelev Gl. Præstegård søger timelønnet medarbejdere og ferieafløseser til at arbejde, når vores medarbejdere holder ferie eller afspadsere.

Er du studerende, efterlønner, det grå guld eller har du bare lyst til selv at bestemme hvornår du vil arbejde? Så læs trygt videre.

Vi søger medarbejdere som:

 • Kan arbejde i dagvagter og i aftenvagter.
 • Kan arbejde i weekender - vi tilbyder også fast hver 2. weekend.
 • Kan arbejde i sommerferien fra uge 25-34

Du få en god introduktion med mentorordning. Vi arbejder ud fra Himmelev-livshistorier og socialpædagogiske principper, hvilket bl.a. vil sige, at vi støtter den enkelte beboer i at fungere på egne betingelser og i samspil med andre.

OK-Fonden
SSH Dagvagt

OK-Fonden, Gilleleje

Kom og vær med i den spændende rejse på friplejehjemmet Bavne Ager, hvor der stadig er rig mulighed for at få indflydelse på kulturen og arbejdsgangene.

Du er social- og sundhedshjælper med blik for den enkelte beboers behov og ønsker, og kan handle efter det. Med dit unikke bidrag - fagligt og menneskeligt - kan du være med til at sikre kvaliteten af sygeplejen og omsorgen på Bavne Ager.

Gennem din erfaring, faglighed, viden og dømmekraft koordinerer og prioriterer du sygeplejen hos beboerne. Når der er behov, kan du reflektere, støtte og sparre med dine kollegaer ift. de daglige problemstillinger og specifikke situationer. Gennem dit skarpe sundhedsfaglige fokus, kan du blandt andet varetage udredning og forebyggelse af fald, utilsigtede hændelser og indlæggelser for beboerne.

OK-Fonden
5 gode grunde at søge stillingen som SSA/SHJ hos OK-Fonden Odense

OK-Fonden

Inden du suser videre, så læs lige med her. Der er nemlig mindst 5 gode grunde til, at du skal søge stillingen hos os.

Som medarbejder hos os, får du en blændende mulighed for at blive udfordret og udvikle dig fagligt og menneskeligt. Vi arbejder for at mennesker skal leve livet – hele livet.

 • 1# Du får et job, hvor du kan vokse fagligt og menneskeligt
 • 2# Du skaber stjernestunder
 • 3# Du får kollegaer, som du ikke kan undvære (næsten)
 • 4# Du bliver en del af et fagligt miljø med ambitioner
 • 5# Du får en meningsfuld hverdag – med plads til at være dig
OK-Fonden
SSH 32 t DV til Plejehjemmet Himmelev Gl. Præstegård, nær Roskilde

OK-Fonden

OK – Fonden Plejehjemmet Himmelev Gl. Præstegård søger en social- og sundhedshjælper til fortrinsvis dagvagt 32 timer pr. uge med weekendvagt hver anden uge.

Himmelev Gl. Præstegård er en del af OK-Fonden. Vores vision er: livet skal leves - hele livet. Plejehjemmet Himmelev Gl. Præstegårds værdigrundlag er baseret på; værdighed og respekt for den enkelte beboers behov, liv og mening, samt engagement, fællesskab og glæde i samværet.

Vi er et skønt hjem med 52 boliger hvori der bor 55 fantastiske beboere, wellness-område, eget køkken hvor maden laves fra bunden, et aktivitetscenter med fysiske aktivitetstilbud, erindringsdans, musik, kreativitet, fest, udflugter, ferieture og individuelt omsorg/nærvær. Vi har også 28 seniorboliger tilknyttet til huset.

OK-Fonden
SSA/SSH til fast dagvagt og SSA til fast aftenvagt

OK-Fonden, Maribo

Margretecenteret søger 2 social- og sundhedsassistenter samt 1 social- og sundhedshjælper til faste dag stillinger. Arbejde hver 2 weekend. 32-34 timer ugentligt. samt en fast aftenvagt 28 timer arbejder 5.2.

Vil du også have et job, der giver mening, hvor du gør en forskel, og livet leves – hele livet?

Vi ved det godt. Du er dygtig, eftertragtet og helt afgørende for, at vi kan udleve vores vision om at livet skal leves - hele livet. Derfor gør vi os på Margretecenteret umage for at skabe en attraktiv hverdag med trivsel og frihed til at udfolde dig fagligt og menneskeligt.

Er du stadig nysgerrig? Så se om dét her, måske kunne være noget for dig.

OK-Fonden
5 gode grunde at søge stillingen som sygeplejerske hos OK-Fonden Dyruphus

OK-Fonden, Odense

Inden du suser videre, så læs lige med her. Der er nemlig mindst 5 gode grunde til, at du skal søge barselsvikariatet (8 måneders vikariat med mulighed for forlængelse) som sygeplejerske her hos os.

OK-Fonden Dyruphus er et hjem for 27 mennesker med demens. Som sygeplejerske får du en blændende mulighed for at blive udfordret og udvikle dig fagligt og menneskeligt. Vi arbejder for, at mennesker skal leve livet – hele livet. Hos os er selvbestemmelse og tryghed altid omdrejningspunktet.

 1. Du får et job, hvor du kan vokse fagligt og menneskeligt
 2. Du skaber stjernestunder
 3. Du får kollegaer, som du ikke kan undvære (næsten)
 4. Du bliver en del af et fagligt miljø med ambitioner
 5. Du får en meningsfuld hverdag – med plads til at være dig
OK-Fonden
OK-Fonden Jelling Have søger miljøterapeutisk medarbejder, der kan være noget for og med andre mennesker

OK-Fonden

OK-Fonden Jelling Have, som er et af OK-Fondens psykiatriske bo- og behandlingstilbud søger én miljøterapeutisk medarbejder til barselsvikariat i 12 mdr., som vil arbejde for at mennesker kan forfølge deres drømme.

OK-Fonden Jelling Have er et bo- og behandlingssted for psykisk sårbare beliggende midt i Jelling. Vi er 80 ansatte fordelt på fire afdelinger, en uddannelsesenhed samt en socialøkonomisk virksomhed i og omkring Jelling. Vi driver et bo- og behandlingstilbud efter servicelovens § 107 og § 108, hvor vi tilbyder vores 47 beboere en hverdag, der bygger på struktur, forudsigelighed og noget at stå op til.

Stillingen som miljøterapeutisk medarbejder er placeret i afdeling Bo1. Bo1 er et miljøterapeutisk bo- og behandlingstilbud med døgnbehandling for psykiske sårbare voksne med forskellige diagnoser.

OK-Fonden
OK-Fonden Jelling Have søger psykiatrisk sygeplejerske, der kan være noget for og med andre mennesker

OK-Fonden

OK-Fonden Jelling Have, som er et af OK-Fondens psykiatriske bo- og behandlingstilbud søger én psykiatrisk sygeplejerske til fast stilling, som vil arbejde for at mennesker kan forfølge deres drømme.

OK-Fonden Jelling Have er et bo- og behandlingssted for psykisk sårbare beliggende midt i Jelling. Vi er 80 ansatte fordelt på fire afdelinger, en uddannelsesenhed samt en socialøkonomisk virksomhed i og omkring Jelling. Vi driver et bo- og behandlingstilbud efter servicelovens §107 og § 108, hvor vi tilbyder vores 47 beboere en hverdag, der bygger på struktur, forudsigelighed og noget at stå op til.

Stillingen som psykiatrisk sygeplejerske er placeret i Bo2. Bo 2 er et bo- og behandlingstilbud til voksne med forskellige psykiatriske og kognitive udfordringer, der har behov for fysisk, psykisk og social støtte i hverdagen.

OK-Fonden
Fysioterapeut 32 t/ugl. til OK-Fonden Lotte på Frederiksberg

OK-Fonden

Vi søger en fysioterapeut med interesse for geriatri og palliation, som i tæt samarbejde med husets andre fysioterapeuter ønsker at skabe en meningsfuld og aktiv hverdag for vores beboere.

Først og fremmest er OK-Fonden Lotte et hjem med stærke værdier, hvor nærvær, hjertevarme og respekt for det enkelte menneske vægtes højere end noget andet. Hverdagen foregår i en uhøjtidelig atmosfære, hvor vi ikke går i takt, men giver hinanden frihed til at være forskellige inden for en fælles ramme og kultur. På OK-Fonden Lotte vil du møde kollegaer og ledere, der tror på din faglighed og dømmekraft, og som giver dig ansvar for at vurdere, hvordan opgaverne skal løses. Træder du ved siden af, hjælper vi hinanden med at finde tilbage på sporet igen.

OK-Fonden
Køkkenassistent

OK-Fonden, Frederiksværk

Har du kærlighed for sunde og lækre måltider - mad lavet fra bunden og sætter du pris på menneskelige relationer, bæredygtighed og æstetik. Trives du med udfordringer og krav om høj faglighed. Bidrager du aktivt til det gode arbejdsmiljø og sparring i hverdagen. Så kan det være dig, der er vores nye køkkenassistent på Arresødal Slotskøkken.

Vi fokuserer på en helhedsorienteret og koordineret indsats og forventer, at du evner at bidrage med stor faglighed, engagement og god energi.

Dine primære opgaver vil være at sikre alsidige, sunde og indbydende måltider. Du vil indgå i et team på tre, to kokke og en køkkenassistent.

Vi tilbyder:

 • godt arbejdsmiljø og engagerede kollegaer
 • et job fuld af dynamik med mulighed for fortsat personlig og faglig udvikling
 • en spændende hverdag, hvor ikke to dage er ens
 • indflydelse på udvikling af en sund og rehabiliterende mad og måltids indsats.
Vil du være sommerferieafløser/ vikar i socialpsykiatrien?
OK-Fonden Jelling Have, som er et af OK-Fondens psykiatriske bo - og behandlingstilbud, søger sommerferieafløsere/ vikarer til alle vores enheder.
OK-Fonden, Jelling
Jobcenter
Indrykket: