5 job matcher din søgning 5 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Eurofins BioPharma Product Testing A/S
Projektleder (farmaceut eller lign.) med flair for kundeservice til vores intercompany-afdeling

Eurofins BioPharma Product Testing A/S, Glostrup

Brænder du for struktureret og med et godt overblik at styre projekter? Kan du levere service af højeste kvalitet både til danske og nordiske kunder? Har du lyst til at blive en del af en dynamisk virksomhed, som er med til at gøre en forskel i verden? Så har vi den rette stilling til dig!

Eurofins

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet indbefatte support til salgsgruppen i fasen omkring tilbudsgivning og indkøring af nye opgaver. Dette kræver en tæt dialog med kunden omkring det aktuelle analysebehov, samt en lige så tæt dialog med kolleger hos vores søsterselskaber. Kundemøder sammen med salgsgruppen vil også forekomme. Derudover vil du varetage styring af status på de prøver, som analyseres på søsterlaboratorier, herunder håndtering af al kommunikation mellem laboratoriet og kunden samt afrapportering af de endelige analyseresultater til kunden.

Eurofins BioPharma Product Testing A/S
Laborantpraktikant til kemisk laboratorium

Eurofins BioPharma Product Testing A/S, Glostrup

Eurofins

Brænder du for arbejde med kemiske analyser efter GMP og er du klar til at blive en del af et dedikeret team? Vil du bidrage til sundhed og sikkerhed verden over ved at levere laboratorieanalyser af høj kvalitet?

Vi er på udkig efter en engageret laborantpraktikant til vores kemiske laboratorium. Stillingen byder på spændende og varieret opgaveløsning og oplæring inden for farmaceutiske analyser, herunder prøver inden for chromatografiske analyser, metalanalyser samt basiskemiske analyser. Analyserne foretages hovedsagelig efter kundespecifikke metoder samt en række monografimetoder fra Ph.Eur. og USP.

Eurofins BioPharma Product Testing A/S
Udstyrsansvarlig til Mikrobiologisk laboratorium: Metrologi- og kvalitetsassistent

Eurofins BioPharma Product Testing A/S, Glostrup

Brænder du for at sikre, at udstyret fungerer korrekt under GMP-standard? Nyder du at varetage administrative arbejdsopgaver samt at kalibrere udstyr? Så er dette jobbet for dig.

Eurofins

Vi søger en struktureret metrologi- og kvalitetsassistent som udstyrsansvarlig til vores mikrobiologiske afdeling. Du vil i denne stilling planlægge, udføre og understøtte instrumentkalibreringer samt sikre forebyggende vedligeholdelse af instrumenterne i samarbejde med din kollega. Du vil udføre målinger af vores udstyr og instrumenter samt lave rapporter af dit arbejde efter GMP-standard. Dertil vil der også være administrative opgaver i forbindelse med dokumentopdateringer. Du vil også stå for leverandørkontakt og opfølgning.

Eurofins BioPharma Product Testing A/S
Administrativ medarbejder til vores prøvemodtagelse

Eurofins BioPharma Product Testing A/S, Glostrup

Brænder du for at arbejde med alsidige og spændende administrative opgaver indenfor prøvemodtagelse, og er du empatisk og effektiv i kontakten med kunder? Så har vi den rette stilling til dig.

Eurofins

Vi søger i øjeblikket en administrativ medarbejder med et stærkt udviklet servicegen til vores prøvemodtagelse, da vi er i gang med at udvide teamet. Vigtigst af alt er, at du vil nyde at arbejde i vores modtagelse, hvor dagene sjældent er ens. Du vil blive en essentiel del af et engageret team, hvor tingene ofte går stærkt, men hvor der også er tid til humor.

Dine arbejdsopgaver vil derfor bestå af modtagelse, registrering og distribution af indkomne prøver og indkomne varer. Du vil også have ansvaret for forsendelse af prøver til eksterne laboratorier samt emballage til kunder. Derudover vil din arbejdsdag indebære besvarelse af kundehenvendelser, modtagelse af gæster og telefonpasning.

Eurofins BioPharma Product Testing A/S
Studentermedhjælper til administrativ og regnskabsmæssig support

Eurofins BioPharma Product Testing A/S, Glostrup

Brænder du for at udføre alsidige regnskabsmæssige og administrative arbjedsopgaver? Er du motiveret til at indtage en blækspruttefunktion i et dedikeret og velfungerende team? Så har vi den rette studentermedhjælperstilling til dig.

Eurofins

Vi søger på nuværende tidspunkt en studentermedhjælper, som effektivt og systematisk vil varetage regnskabsmæssige og typiske ad hoc-opgaver cirka 10-15 timer om ugen. Der vil være større arbejdsvolumen i slutningen af hver måned, hvorfor det er vigtigt, at du fleksibelt kan placere dine timer derefter. Du vil i denne stilling få en afvekslende hverdag, hvor du skal kunne holde overblikket samt have en stor kontaktflade til vores forskellige afdelinger.