2 jobannoncer matcher din søgning 2 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Danske Andelskassers Bank A/S

Kreditkonsulent til Andelskassens kreditafdeling

Tjele

Har du lyst til at arbejde i en bank i vækst, hvor din faglighed på kreditområdet kommer til sin ret, og hvor samarbejde, kvalitet og sammenhængskraft er vigtige værdier? Så er det netop dig, vi søger til Andelskassens kreditafdeling.

Du kommer til at arbejde i en bank, der tror på, at alle har brug for gode relationer. Som kollegaer er vi hinandens vigtigste relationer i løbet af arbejdsdagen. Vi deler viden, spiller hinanden gode og sætter en ære i at være imødekommende over for hinanden. Det er vigtigt. For et job er ikke bare et job. Det er vigtige timer, som skal give energi og værdi.

Danske Andelskassers Bank A/S
Danske Andelskassers Bank A/S

Økonomichef

Tjele

Som økonomichef refererer du til Andelskassens økonomidirektør. Med en klar fordeling af ansvar og roller bliver I vigtige sparringspartnere for hinanden.

Du får mulighed for at sætte dit personlige præg på økonomiafdelingen i banken og får personaleansvaret for otte kolleger, som er to regnskabsassistenter, to controllere, to kreditkonsulenter, en data- og risikoanalytiker og en bankbetjent.

Fordi vi er en relationsbank, har I sammen ansvaret for, at alle i afdelingen oplever trivsel og god arbejdslyst. Som leder har du ansvar for at følge bankens ledelsesrytmer, der er med til at sikre en god dialog og opfølgning på både holdet og den enkelte medarbejder.

Danske Andelskassers Bank A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV