4 job matcher din søgning 4 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

MacArtney A/S
Elektronikfagtekniker/værkstedstekniker

MacArtney A/S, Esbjerg

Kan du lide nye udfordringer? Er du interesseret i at arbejde med specialiserede undervandsløsninger, så har du her alle tiders mulighed for at komme med på et unikt og stærkt hold!

MacArtney er en af verdens førende leverandører af innovativ state-of-the-art undervandsteknologi og har mere end 40 års erfaring inden for området.

Vi kombinerer innovative idéer med de nyeste tekniske muligheder og søger en elektronikfagtekniker til konstruktion af vores multiplexer-systemer, samt produktion af en lang række undervandsprodukter inden for elektronikområdet. Vi søger en, der enten allerede har indgående kendskab til multiplexere eller ser det som en mulighed for at udvikle sig til specialist inden for området.

MacArtney A/S
MacArtney A/S
Procurement Partner

MacArtney A/S, Vemb v. Holstebro

Kan du etablere og udvikle en professionel indkøbs- og logistikafdeling?

Til en nyoprettet stilling søger vi en ambitiøs Procurement Partner. Vi er en projektorienteret virksomhed, og Procurement involveres i alle faser lige fra tilbudsgivningen til installation. Du refererer til vores direktør, og som medlem af ledergruppen får du medansvar for at udskille MacArtney Offshore Wind fra MacArtney-gruppen og etablere et selvstændigt selskab.

I udgangspunktet er din vigtigste opgave at styrke og videreudvikle vores indkøbsfunktion. I takt med din egen udvikling og resultatskabelsen får du større ansvar. Målet er, at du etablerer dig som Head of Procurement & Logistics (lager, planlægning, transport). Blandt dine vigtigste personlige opgaver er strategisk indkøb samt forberedelse og implementering af en ERP-opgradering i 2023 (Business Central).

MacArtney A/S
MacArtney A/S
Service Manager

MacArtney A/S, Esbjerg

Are you motivated by taking our Service & Aftersales department to the next level? And are you passionate about leading your employees and ensuring a high-performance team to reach our goals servicing our global customer base?

Your primary objective is to build a strong Service & Aftersales department. Areas of responsibility will include:

  • Ensure continuous development of the department as a strong profit centre
  • Lead your team to ensure efficient workflow and a pleasant working atmosphere at the same time
  • Establish and maintain a common overview, enabling you to prioritize in the team
MacArtney A/S
JKS Indkøber

JKS søger for MacArtney Hydraulics A/S

Har du erfaring med disponering og indkøb, og kan du skabe resultater? Er du god til tal, og kan du lide at disponere, gerne med en strejf af strategisk indkøb? Formår du at holde hovedet koldt, også når det går stærkt? Så er MacArtney Hydraulics og dette job måske den rigtige udfordring for dig.

Da vores nuværende indkøber har valgt at søge nye udfordringer efter 15 år hos os, har vi brug for en operationel og kommercielt stærk indkøber med lyst og evne til at eksekvere og optimere disponering og indkøb til vores produktion.

Din funktionsbeskrivelse vil tage udgangspunkt i nedenstående opgaver, men vi forventer herudover også, at du har et kommercielt mindset og er en proaktiv og dynamisk indkøber, der selv tænker videre mod yderligere optimering.

JKS