8 job matcher din søgning 8 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

MacArtney Underwater Technology
Teknisk Designer

MacArtney Underwater Technology, Esbjerg

Hos MacArtney Underwater Technology udvikler vi udstyr der skal fungere 6000 meter under havets overflade, hvorfor kravene til præcision og kvalitet i vores produkter er ekstremt høje. Med andre ord, hvis du leder efter spændende udfordringer, som du ikke finder tilsvarende i Danmark, så er dette job måske det rigtige match for dig!

Du kommer til at arbejde på produkter og projekter, der spænder fra undersøiske infrastrukturløsninger over undervandsfartøjer og hele vejen til udstyr, der anvendes inden for højt specialiserede områder som f.eks. neutrino observatorier. Fællesnævnerne er: ekstremt miljø, eksotiske materialer og højt specialiserede kunder.

MacArtney Underwater Technology
MacArtney Hydraulics
Industriteknikere til dag- og nathold, Klinkby

MacArtney Hydraulics, Lemvig

Da vi har forrygende travlt, har vi brug for flere kompetente medarbejdere og søger derfor erfarne industriteknikere til dag- og nathold.

Vi producerer emner til offshore, hydraulik og industri i hele verden. Vi har arbejdsmiljø, kvalitet og finish som nogle af vores højeste prioriteter.

Vi søger flere industriteknikere til både dag- og nathold. Du vil blive en del af et team med 38 kompetente kolleager. Du vil få en spændende hverddag med udfordringer og godt samarbejde med dine kollegaer.

MacArtney Hydraulics
MacArtney Underwater Technology
Værkstedstekniker til kabelterminering, Hjerting (Esbjerg), Danmark

MacArtney Underwater Technology

Kan du lide spændende udfordringer? Er du uddannet automontør, automekaniker eller elektriker? Og kunne du tænke dig at arbejde med specialiserede undervandsløsninger, så har du her alle tiders mulighed for at komme med på et unikt og stærkt hold!

Overordnet set vil du, sammen med resten af teamet, have ansvaret for at kvaliteten af vores produkter er meget høj, samt at afdelingens opgaver bliver leveret til tiden. Vi sørger for god oplæring i arbejdsopgaver og produkter.

Ansvarsområdet inkluderer følgende opgaver:

  • Fremstilling af kabler og stik til offshore-sektoren samt andre undervandsprodukter
  • Forestå montage, intern opbygning og kabelføring i undervandsfartøjer
  • Deltagelse i produktion af vandtætte støbninger til kabler og stik vha. polyurethan
MacArtney Underwater Technology
MacArtney Underwater Technology
Marketing Coordinator

MacArtney Underwater Technology, Esbjerg

Vi søger en kreativ og produktiv performer, der har erfaring med forskellige aspekter af marketing. Vores nye Marketing Coordinator vil have reference til Head of Marketing og indgå i et tæt samarbejdende team bestående af 3 dygtige og passionerede medarbejdere.

Dit overordnede ansvar vil være udarbejdelse og vedligeholdelse af virksomhedens elektroniske salgsmaterialer såsom PowerPoint præsentationer og diverse salgsfremmende materialer til virksomhedens interessenter og distributørnetværk.

MacArtney Underwater Technology
MacArtney A/S
Student Assistent, Bur/Vemb v/Holstebro

MacArtney A/S

Vi søger en positiv og motiveret Student Assistant, der frem til sommerferien supporterer vores indkøbs team med forskellige administrative opgaver. Du får mulighed for at få et godt indblik i hvordan en indkøbsfunktion arbejder og hvorfor det er en helt central funktion i vores værdikæde.

Du vil bl.a. skulle hjælpe med opgaver som:

  • Opdateringer af master data i vores virksomheds system (Navision)
  • Supportere dine kollegaer med forfaldende opgaver
  • Arkivering og sagsstyring
MacArtney A/S
Search & Select ApS Group ESG Lead

Search & Select ApS søger for MacArtney i Esbjerg

MacArtney Underwater Technology er en global virksomhed med et stærkt værdigrundlag. De tager naturligt ansvaret i forhold til hele ESG-dagsordenen. Nu ønsker de at arbejde mere professionelt og systematisk.

Til en nyoprettet stilling søger de nu en Group ESG Lead som får ansvaret for at orkestrere deres indsatser.

Din første opgave bliver at lave en omfattende analyse af den nuværende situation. Det skabte overblik danner afsæt for udviklingen af en egentlig ESG-strategi, som samler trådene i deres indsatser. Vision og strategien for MacArtney Group understøttes af konkrete målsætninger og prioriterede handlingsplaner. Efter analyse- og planlægningsfasen får du en central rolle ift. at sikre implementeringen.

Pay-Back specialist rekruttering ApS Strategic Sourcing Manager

Pay-Back specialist rekruttering ApS søger for MacArtney Offshore Wind Solutions i Vemb v. Holstebro

Har du erfaring med indkøb på både det strategiske, taktiske og operationelle niveau, og kan du skabe resultater?

MacArtney har brug for en strategisk og professionel/kommerciel manager med lyst og evne til at optimere samhandelsaftaler og samarbejde med virksomhedens leverandører.

Overordnet bliver dit ansvar at lede og udføre opgaver inden for indkøbsområdet for at sikre det stærkest mulige forretningsgrundlag for MacArtneys Wind-Division, som ligger 10 km vest for Holstebro.

Arbejdsområdet inkluderer også følgende opgaver:

  • daglig disponering til lager, projekt og produktion
  • vedligeholdelse af indkøbsrelaterede stamdata og priser
  • identificering og udvælgelse af nye leverandører
MacArtney Underwater Technology
QHSE Engineer med potentiale til at vokse ind i en rolle som Group QHSE Manager, Hjerting (Esbjerg), Danmark

MacArtney Underwater Technology

Vi er midt i et planlagt generationsskifte indenfor QHSE området og søger derfor en QHSE ekspert. Kan du løse daglige udfordringer, mens du forudser potentielle risici? Forstår du at bruge dine kompetencer til at skabe værdi for virksomheden på tværs af afdelinger? Er det mon dig vi leder efter?

Dit overordnede ansvar vil være at drive og videreudvikle vores managementsystem (ISO9001 & ISO45001). Du vil være ansvarlig for at yde intern og ekstern teknisk support, samt koordinere aktiviteter på tværs af funktioner i MacArtney HQ og datterselskaberne. Derudover er det essentielt, at du sikrer løbende forbedringer og optimeringer indenfor QHSE området samt formår at implementere politikker og standarder, så de bliver en del af arbejdsgangene.

MacArtney Underwater Technology

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV