2 job matcher din søgning 2 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Bodenhoffs Bageri Butikschef

Bodenhoffs Bageri

Vi kan tilbyde dig chancen for at blive butikschef for nogle af Danmarks bedste kollegaer og kunder.

I Bodenhoff har vi fokus på høj kvalitet og den gode smag. Vi bager delvis i vores butikker og resten i vores hovedbageri på Finsensvej på Frederiksberg.

Som leder i butikken har du ansvaret for, at vores medarbejdere er klædt godt på til opgaven i det daglige, og at butikken fremstår salgsklar og indbydende, så kunderne altid får en god oplevelse hos os. En stor del af din tid bruger du på at servicere kunderne, og du er altid den, der går forrest og viser, hvordan man driver en butik.

Bodenhoffs Bageri Butiksassistenter fuldtid, deltid samt ungarbejdere – til alle vores butikker

Bodenhoffs Bageri

Vi har fuld fart på og søger derfor flere butiksassistenter til alle vores butikker i Storkøbenhavn. Vi søger både folk til fuldtids – og deltidsstillinger. Derudover søger vi også ungarbejdere under 18 år.

Vi sætter pris på vores medarbejdere, som hjælper os med at gøre Bodenhoffs Bageri til stedet, man gerne vil handle hos, da både brød, kager, kaffe og service er i højsæde og vi alle lægger energi og lyst i at have en god arbejdsplads. Her er ingen højere eller lavere end den anden, da alle arbejdsfunktioner er lige vigtige.

Vi kan lide at have det sjovt og godt sammen, også selvom vi har fart på, mens vi ekspederer og løser diverse opgaver i butikken.

Arbejdet kræver, at du har overblik og er struktureret. Du skal lære vores brød og kager at kende, så du kan fortælle og vejlede vores kunder om vores produkter.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV