106 job matcher din søgning 106 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

NettoTeamleder, Netto Supply Chain

Netto, Køge

Kan du lide at gå forrest og være med til at sætte retningen? Kan du sikre, at det høje niveau opretholdes og udvikles for alle vores dygtige medarbejder, ved hjælp af synlig ledelse? Kan du lide at arbejde i et travlt miljø, og tør du prioritere og tage beslutninger uden der nødvendigvis kun er et rigtigt svar?

Som Team Leder i Supply Chain Assortment, vil du have forskellige opgaver på tværs af hele forsyningskæden. Din afdelings vigtigste opgave er at sikre, at vores faste varer er til rådighed for vores kunder i vores 520 Netto-butikker i Danmark. Det er vigtigt, at du kan sikre en struktureret og effektiv arbejdsgang for dine medarbejdere, samt sikre, at fastlagte KPI’er efterleves.

Som leder har du en åben, ærlig og konstruktiv kommunikationsstil. Du er en synlig leder, som formår at skabe tætte relationer til dine medarbejdere, samt gå forrest i samarbejdet med stakeholders, både internt og eksternt.

NettoButiksassistent under 18 år - Beder

Netto

Hvad slår en butiksassistent, der har godt humør og ikke er bange for at tage fat? Ikke ret meget, hvis du spørger os. Og hvis du er enig, så er denne stilling måske noget for dig.

Som butiksassistent kan vores kunder møde dig rundt omkring i hele butikken. Måske møder de dig ved slikhylderne, hvor du er ved at sætte varer på plads. Eller måske finder de dig ved kassen, hvor du scanner varer ind og yder førsteklasses service.

Helt kort så skal du:

 • betjene kunder ved kassen med et smil
 • fylde op og trimme hylderne
 • stå for oprydning og lettere rengøring
 • håndtere flasker fra flaskeautomaten
Gem
NettoMercer til Nordsjælland

Netto

Nettos Mercerkorps søger en ny medarbejder til et travlt og udfordrende job på fuld tid.

Dit job bliver, ud over at disponere varer til butikkerne, at sørge for, at produkterne præsenteres flot samt at yde en optimal service overfor butikkerne og facilitere et tæt samarbejde med butikschef og distriktschef. Som mercer er du ansvarlig for udvalgte varegrupper i 8 af Nettos butikker i Nordsjælland.

Du indgår i et team på 10 mercere som er fordelt i Nordsjælland. Du skal arbejde fra egen bolig og Netto stiller firmabil til rådighed. Du har naturligvis kørekort. Arbejdstiden ligger som udgangspunkt i hverdagen mellem 06:00-15:00.

NettoButiksassistent - Hellerup

Netto

Hvad slår en dygtig butiksassistent, som helt overskudsagtigt lige giver dig et smil med på vejen? Ikke ret meget, hvis du spørger os. Og hvis du er enig, så er denne stilling måske noget for dig.

Som butiksassistent suser du nemlig rundt mellem kolleger og kunder og sørger for, at der er orden i butikken. Der aldrig to dage, der er ens, og vi regner med dig – ligesom at du altid kan regne med os. Og det her kan sagtens være dit første job, vi lærer dig hvordan du yder førsteklasses service.

Helt kort så skal du:

 • betjene kunder ved kassen med et smil
 • trimme hylder og fylde varer op
 • stå for oprydning og lettere rengøring
NettoSouschef - Hellerup

Netto

I Netto vil vi være kendt for at levere gode kundeoplevelser – og vil du også være med til det, så er denne stilling måske noget for dig?

Som souschef kan du se frem til en masse selvudvikling, karrieremuligheder og ikke mindst fællesskab. Som souschef har du flere ansvarsområder. Til daglig fungerer du både som butikschefens højre hånd og sparringspartner. Og er butikschefen ude af huset, syg eller på ferie, så er det altså dig, der har det overordnede ansvar.

Helt kort så skal du:

 • udvikle og træne medarbejdere, og sikre at de er glade og motiverede
 • gå forrest ude i butikken og vise det gode eksempel for dine kolleger
 • løse forskellige administrative opgaver
NettoButikschef Jelling

Netto

Er du klar til at få ansvaret for din egen butik og en flok passionerede medarbejdere?

Hos Netto kan du glæde dig til en hverdag fuld af udvikling, karrieremuligheder og venskab.

Du kender måske allerede Netto som Danmarks største dagligvarekæde – men vidste du også, at vores medarbejdere er rigtig glade for at arbejde her? Du bliver nemlig en del af et helt specielt sammenhold med masser af opbakning, og hvor vi alle løfter i flok.

Vi håber, du er lige så begejstret for dyrevelfærd, reduktion af madspild og en bæredygtig fremtid, som vi er. Vi har bl.a. vores eget økologiske brand: ØGO’. Det er naturligvis til gode Netto-priser.

Som butikschef har du det overordnede ansvar for, at dine kunder går fra din butik med en god oplevelse, og at butikken kommer godt i mål med salgsresultaterne.

NettoSOUSCHEF - BIRKERØD

Netto

Til en af vores nye NETTO 3,0-butikker søger vi lige nu, en dygtig souschef - så har du butikserfaring indenfor dagligvarehandlen og i det daglige et højt ambitionsniveau, hvor du ikke kan acceptere middelmådighed, men derimod bestræber dig på at løfte overliggeren hver dag.

Som souschef i butikken er du en vigtig del af den daglige ledelse og er ansvarlig for butikkens drift, når butikschefen ikke er tilstede. Dermed skal du være indstillet på at "drive" butikken og ikke blot "passe den" og samtidig have et ønske om indflydelse, ved at være sparringspartner for butikschefen og hele tiden stræbe efter en positiv forbedring af butikkens KPI-nøgletal.

Din ansvarlighed, overblik og evne til prioritering i en hektisk hverdag, skal gøre en positiv forskel og sikrer at butikken udnytter det fulde salgspotentiale.

NettoIndkøbsassistent

Netto, Køge

I Netto fylder sammenhold, engagement og fællesskab rigtig meget, og hos os får du Netto-kulturen ind under huden. Det er følelsen af fællesskab, der gør, at vi er så gode til at få tingene til at lykkes og nå vores mål – men vi er også på vinderholdet, og det giver stolthed og begejstring i jobbet.

Drømmer du om at arbejde i Danmarks største detailhandelsvirksomhed? Trives du med administrative opgaver og kan du holde mange bolde i luften samtidigt med, at der er fart over feltet? Så har vi måske jobbet til dig.

Som indkøbsassistent vil du have et tæt samarbejde med kolleger på tværs af afdelinger, blandt andet Supply Chain, Logistik og Importafdeling, ligesom der også vil være meget kontakt med leverandører.

Dine opgaver vil bl.a. være at:

 • Vareoprettelse og ordrelægning
 • Analysesupport på varer og kampagner
 • Ordrehåndtering
Netto1. assistent - Skallebølle

Netto, Vissenbjerg

Hvad slår en passioneret servicehaj, der lige hurtigt viser dig vej til ugens spottilbud? Ikke ret meget, hvis du spørger os. Og hvis du er enig, så er denne stilling måske noget for dig.

Som 1. assistent finder man dig nemlig overalt i butikken. Her er det dit ansvar, at varehylderne spiller, og at butikken ser præsentabel ud. Der er aldrig to dage, der er ens, og vi regner med dig – ligesom at du altid kan regne med os.

Helt kort så skal du:

 • altid levere den bedste kundeservice
 • ekspedere kunder ved kassen
 • trimme hylder og fylde varer op
NettoHR Business Partner

Netto, Køge

I Netto har vi arbejdet intenst med vores nye strategi og nye koncept, og vi har sat sejl til en ambitiøs rejse både i forhold til kundeoplevelsen, men også i forhold til medarbejderoplevelsen for vores mange ansatte.

Som HR Business Partner bliver du ansvarlig for HR-relationen til og samarbejdet med Nettos ledere og medarbejdere i region Nordsjælland. Dine primære samarbejdspartnere vil være regionschefen og distriktscheferne. Din rolle vil være at fungere som en solid, forretningsdrevet HR Business Partner for ledere på et højt niveau.

Du skal trives med frihed under ansvar og at din arbejdsplads, størstedelen af tiden, er på landevejen. Du vil have kontorarbejdsplads på Nettos hovedkontor i Køge. Du skal ligeledes kunne se dig selv i en branche, hvor det går rigtig stærkt, hvor konkurrencen er hård og hvor det forventes, at du som HR Business Partner også bidrager til bundlinjen.

NettoSOUSCHEF - KGS. LYNGBY

Netto

Til en af vores største NETTO-butikker søger vi lige nu en dygtig Souschef - så har du butikserfaring indenfor dagligvarehandlen og i det daglige et højt ambitionsniveau, hvor du ikke kan acceptere middelmådighed, men derimod bestræber dig på at løfte overliggeren hver dag - JA, så er det din ansøgning vi venter på at modtage.

Som Souschef i butikken er du en vigtig del af den daglige ledelse og er ansvarlig for butikkens drift når butikschefen ikke er tilstede. Dermed skal du være indstillet på at "drive" butikken og ikke blot "passe den" og have et ønske om at få indflydelse ved at være sparringspartner for butikschefen og hele tiden stræbe efter en positiv forbedring på butikkens KPI-nøgletal. Din ansvarlighed, overblik og evne til at prioritering i en hektisk hverdag, skal gøre en positiv forskel og sikrer at butikken udnytter salgspotentialet.

Gem
NettoDistriktschef til Netto - Midtjylland

Netto

I Netto er der fuld fart på. Vi er i gang med at bygge alle vores butikker om til et mere tidssvarende og kundevenligt koncept. For at styrke vores distriktschef-gruppe yderligere søger vi derfor en ny kollega.

Som distriktschef spiller du en nøglerolle i Nettos fremtid og bliver ansvarlig for ca. 10 butikker, som du leder med udgangspunkt i vores unikke ramme for god lederadfærd. Du leder, træner og udvikler derfor butikscheferne, så du sikrer, at de arbejder ud fra Nettos strategi og driftskoncept.

Mere konkret så skal du:

 • udarbejde operationelle planer sammen med butikscheferne
 • udvikle og motivere Nettos butikschefer ledelsesmæssigt
 • sikre talentudvikling, trivsel og fastholdelse i butikkerne
NettoCommercial Business Analyst

Netto, Køge

Vil du være en del af Danmarks største dagligvarekæde? Kan du se dig selv i et job hvor du ved at knuse store mængder data, levere analyser og indsigter der er med til at flytte Salling Group fremad?

Vi søger en ambitiøs, engageret og datadrevet Commercial Business Analyst til vores Business Analysis team i Finance. Vi har et højt ambitionsniveau og stræber hele tiden efter at blive dygtigere og flytte forretningen frem. Det skal vi blandt andet gøre gennem vores utrolig store mængder data, hvor vi ser et stort potentiale ved at bruge den i endnu højere grad.

Som vores kommende Commercial Business Analyst kommer du til at have en bred berøringsflade på tværs af salgsled og centrale forretningsenheder, i Køge såvel som Salling Groups hovedkontor i Aarhus. Forankret i data skal du optimere vores performance ved at levere værdiskabende beslutningsgrundlag og give support til forretningen.

Netto1. assistent - Vissenbjerg

Netto

Hvad slår en passioneret servicehaj, der lige hurtigt viser dig vej til ugens spottilbud? Ikke ret meget, hvis du spørger os. Og hvis du er enig, så er denne stilling måske noget for dig.

Som 1. assistent finder man dig nemlig overalt i butikken. Her er det dit ansvar, at varehylderne spiller, og at butikken ser præsentabel ud. Der er aldrig to dage, der er ens, og vi regner med dig – ligesom at du altid kan regne med os.

Helt kort så skal du:

 • altid levere den bedste kundeservice
 • ekspedere kunder ved kassen
 • trimme hylder og fylde varer op
 • påtage dig lederansvar, når det kræves og fx lukke butikken de dage, hvor butikschefen ikke er der
NettoButiksassistent - Hundested

Netto

Hvad slår en dygtig butiksassistent, som helt overskudsagtigt lige giver dig et smil med på vejen? Ikke ret meget, hvis du spørger os. Og hvis du er enig, så er denne stilling måske noget for dig.

Som butiksassistent suser du nemlig rundt mellem kolleger og kunder og sørger for, at der er orden i butikken. Der aldrig to dage, der er ens, og vi regner med dig – ligesom at du altid kan regne med os. Og det her kan sagtens være dit første job, vi lærer dig hvordan du yder førsteklasses service.

Helt kort så skal du:

 • betjene kunder ved kassen med et smil
 • trimme hylder og fylde varer op
 • stå for oprydning og lettere rengøring
 • have ansvar for mindre områder – fx blomster eller udeområdet
Netto1. assistent - Ebeltoft

Netto

Hvad slår en passioneret servicehaj, der lige hurtigt viser dig vej til ugens spottilbud? Ikke ret meget, hvis du spørger os. Og hvis du er enig, så er denne stilling måske noget for dig.

Som 1. assistent finder man dig nemlig overalt i butikken. Her er det dit ansvar, at varehylderne spiller, og at butikken ser præsentabel ud. Der er aldrig to dage, der er ens, og vi regner med dig – ligesom at du altid kan regne med os.

Helt kort så skal du:

 • altid levere den bedste kundeservice
 • ekspedere kunder ved kassen
 • trimme hylder og fylde varer op
 • påtage dig lederansvar, når det kræves og fx lukke butikken de dage, hvor butikschefen ikke er der
NettoSalgsleder - Frederiksværk

Netto

Tag dine første og vigtigste skridt i retning mod et spændende job eller en lederkarriere – med egne ansvarsområder og hands-on erfaring i, hvordan man styrer en butik. Kunne det friste? Så læs videre.

Som salgsleder indgår du i butikkens drift som en del af lederteamet og hjælper både med at gøre butikken salgsklar og håndtere kunder. Dine ansvarsområder er fx frugt og grønt, spotvarer eller køl og frost. Og du er stedfortræder for butiks- eller souschefen, når de er ude af huset.

Helt kort så skal du:

 • have masser af kundekontakt – både ude blandt varerne og bag kassen
 • sørge for at butikken altid er indbydende og præsentabel
 • tage imod varer
 • lede butikken, når butiks- og souschefen ikke er til stede
NettoSalgsleder - Helsinge

Netto

Tag dine første og vigtigste skridt i retning mod et spændende job eller en lederkarriere – med egne ansvarsområder og hands-on erfaring i, hvordan man styrer en butik. Kunne det friste? Så læs videre.

Som salgsleder indgår du i butikkens drift som en del af lederteamet og hjælper både med at gøre butikken salgsklar og håndtere kunder. Dine ansvarsområder er fx frugt og grønt, spotvarer eller køl og frost. Og du er stedfortræder for butiks- eller souschefen, når de er ude af huset.

Helt kort så skal du:

 • have masser af kundekontakt – både ude blandt varerne og bag kassen
 • sørge for at butikken altid er indbydende og præsentabel
 • tage imod varer
 • lede butikken, når butiks- og souschefen ikke er til stede
NettoSalgsleder - Hundested

Netto

Tag dine første og vigtigste skridt i retning mod et spændende job eller en lederkarriere – med egne ansvarsområder og hands-on erfaring i, hvordan man styrer en butik. Kunne det friste? Så læs videre.

Som salgsleder indgår du i butikkens drift som en del af lederteamet og hjælper både med at gøre butikken salgsklar og håndtere kunder. Dine ansvarsområder er fx frugt og grønt, spotvarer eller køl og frost. Og du er stedfortræder for butiks- eller souschefen, når de er ude af huset.

Helt kort så skal du:

 • have masser af kundekontakt – både ude blandt varerne og bag kassen
 • sørge for at butikken altid er indbydende og præsentabel
 • tage imod varer
 • lede butikken, når butiks- og souschefen ikke er til stede
NettoButiksassistent - Frederiksværk

Netto

Hvad slår en dygtig butiksassistent, som helt overskudsagtigt lige giver dig et smil med på vejen? Ikke ret meget, hvis du spørger os. Og hvis du er enig, så er denne stilling måske noget for dig.

Som butiksassistent suser du nemlig rundt mellem kolleger og kunder og sørger for, at der er orden i butikken. Der aldrig to dage, der er ens, og vi regner med dig – ligesom at du altid kan regne med os. Og det her kan sagtens være dit første job, vi lærer dig hvordan du yder førsteklasses service.

Helt kort så skal du:

 • betjene kunder ved kassen med et smil
 • trimme hylder og fylde varer op
 • stå for oprydning og lettere rengøring
 • have ansvar for mindre områder – fx blomster eller udeområdet