14 job matcher din søgning 14 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

nemlig.com Backend-udvikler til Danmarks største e-handelssites

nemlig.com, Brøndby

Er du klar til at udfordre os andre og stille skarpt på de gode løsninger? Så har vi en spændende mulighed i en vækstvirksomhed, hvor vi i fællesskab bygger solide løsninger med nye teknologier og kunderne i centrum!

I nemlig.com oplever vi en markant vækst, og vi ønsker at fastholde momentum og hele tiden afsøge nye muligheder og spændende løsninger til gavn for vores mange tilfredse kunder. Denne vækstambition stiller store krav til den fortsatte udvikling af nemlig.com sitet, og de bagvedliggende systemer - både i form af innovative brugeroplevelser, nye koncepter samt tekniske- og performancemæssige forbedringer.

Det betyder bl.a. et fokus på at bygge og tilpasse vores platforme, så vi kan levere effektivt i større skala, og på at implementere processer omkring vores IT-udvikling, så prioriteringer er transparente og vores leverancer frekvente og i høj kvalitet.

nemlig.com Studentermedhjælper til Business Insight

nemlig.com, Brøndby

Interesserer du dig for data og analyse? Drømmer du om at være katalysator for en datadreven organisation, hvor du bidrager til ambitionen om at blive Danmarks mest datadrevne detailvirksomhed? Så kan du blive en del af vores stærke BI-team, der leverer data og indsigter til alle områder af nemlig.com.

I rollen som studentermedhjælper bliver du en del af Business Insight, hvor du både arbejder med drift og udvikling og i tæt samarbejde med teamet er med til at levere værdi til mange forskellige dele af virksomheden.

Dine primære arbejdsopgaver er:

  • At stille data og indsigter til rådighed samt udarbejde ad hoc analyser
  • At udvikle og vedligeholde visuelle- og indsigtsfulde KPI dashboards og rapporter på tværs af virksomheden – primært i Qlik Sense
  • Opfølgning og rapportering på teamets KPI’er
nemlig.com Senior UX researcher til Danmarks største online-supermarked

nemlig.com, Brøndby

Som senior UX researcher er du med til at skabe innovative, brugervenlige løsninger, så kundeoplevelsen bliver optimal på nemlig.com og vores tilhørende apps.

Du kommer blandt andet til at:

  • Udbrede forståelse af design-thinking herunder brugercentreret designmetoder og principper
  • Udarbejde kvalitative og kvantitative researchstudier for at informere og evaluere nuværende og kommende koncepter, features og produkter.
  • Konceptualisere og udvikle wireframes, prototyper og brugerrejser
  • Evaluere egne og konkurrenters eksisterende løsninger gennem brugertests og surveys
nemlig.com Solution Architect med stor impact

nemlig.com, Brøndby

Vil du sætte dit præg på IT-arkitekturen i en spændende virksomhed i vækst. Er du IT-arkitekten, der succesfuldt kan implementere arkitekturmæssige forbedringer i vores systemer og systemlandskab med stor risikovillighed, gåpåmod.

Har du lysten til at supportere forretningen og kollegaerne i driften når der identificeres udfordringer. Tør du udfordre vores udviklere og øvrige kollegaer, når der foreslås nye services og løsninger – så er det netop dig vi mangler.

Din primære opgave er sammen med dine arkitektkollegaer at koordinere og motivere IT-organisationen til at tænke fremadrettet arkitektur så alle arbejder i samme løsningsmæssige retning. Dit ansvar er at opbygge en ny og langtidsholdbar arkitektur med lave vedligeholdelseskrav.

nemlig.com Pladsmedarbejder (fuldtid) til Distributionen i Århus

nemlig.com

Vil du på holdet i Danmarks førende online supermarked og kan du holde overblik over arbejdsopgaver, arbejde selvstændigt, men samtidigt være en del af et team? Så kan du være den kandidat, vi leder efter. nemlig.com søger lige nu pladsmedarbejdere til vores nye distributionscenter i Århus.

Arbejdet som pladsmedarbejder er en vigtig rolle i virksomhedens daglige drift. Vi håndterer en flåde af samarbejdspartnere med flere hundrede biler, der hver dag og nat transporterer varer til vores mange kunder.

Nogle af de mange vigtige opgaver i stillingen, vil være at sikker sig rettidig klargørelse af udlevering af ruter, modtagelse af lastbiler, kontrollere og klargør paller til retur – samt at hjælpe på rammerne, når chaufførerne pakker bilerne. Der vil også være opgaver såsom rengøring af pladsen, tøjudlevering og tømning af affaldscontainer. Så man skal være klar til at tage fat, og det er et krav at have truckkort.

nemlig.com Packer for Denmark’s leading online supermarket

nemlig.com, Brøndby

Can you perform in a busy environment, do you have experience from packing or from a warehouse and do you have a good physique? Then you might be the candidate we are looking for!

As a packer you are an important part of the business. You will pack products to our customers from refrigerated, dry, grren and frost areas. We use pick-by-voice and you will be walking all day long in the warehouse picking the selected items. This requires that you have a good physique.

The packing department consists of more than 65 different nationalities and since it is a multicultural area it requires that you speak and understand English.

nemlig.com Barselsvikar til økonomiafdelingen

nemlig.com, Brøndby

Har du styr på bogføringen, er du hurtig på tasterne og sætter du en ære i at gøre tingene korrekt – så det det præcis dig vi har brug for i vores regnskabsteam hos nemlig.com.

I nemlig.com har vi travlt og antallet af vores finansielle transaktioner stiger hele tiden, derfor har vi brug for en erstatning for Kia i vores regnskabsteam, som snart går på barsel de næste 12 måneder. Sammen med dine 3 nærmeste kollegaer kommer du primært til at håndtere fakturaer – primært indenfor kategorien ”grønt”.

”Selvom vi har travlt i afdelingen, prøver vi hele tiden af udvikle og specialisere os. Vi ser gerne at du ønsker at bidrage til dette – mulighederne er mange i afdelingen”, fortæller regnskabschef Morten Brix.

nemlig.com Compliance Controller

nemlig.com, Brøndby

Brænder du for tal, data og informationer? Trives du i krydsfeltet mellem regnskabsmæssige opgaver, analyse, compliance og business controlling? Og er du god til at lave forbedringsforslag og praktiske løsninger ud fra fakta?

Som Compliance Controller er dit ansvar at sikre at de transportvirksomheder vi samarbejder med, efterlever alle lovmæssige regler og forpligtelser samt vores interne krav. Det gælder både ved opstart af nye transportvirksomheder, men også samarbejdet med eksisterende partnere.

Du vil være tilknyttet økonomiafdelingen, men på sigt rykke tættere på distributionsområdet og sidde fysisk sammen med dine kollegaer i Distributionen.

nemlig.com Afdelingschef

nemlig.com, Århus

Trives du med variation og indflydelse i en dynamisk, travl og succesfuld virksomhed. Kan du lide at tage ansvar og motivere - så er det netop dig vi leder efter.

Til vores spritnye varehus i Århus søger vi afdelingschefer til i vores lager- og logistikafdeling. Du får dagligt ledelsesansvar for ca. 100 medarbejdere samt for supervisorer og teamledere. Afdelingernes ansvar indeholder alt fra varemodtagelse, kvalitetskontrol, vareopfyldning, varepluk og drift af maskiner.

Din hverdag handler om at sikre den rette effektivitet og kvalitet i alle processer. Du bliver ansvarlig for generel tilrettelæggelse af arbejdet i afdelingen lige fra at sikre, at dit område altid har den rette bemanding, udføre performancemåling af dine medarbejdere samt skabe en stærk holdånd.

nemlig.com IT-supporttekniker

nemlig.com, Aarhus

Vil du være med til at opbygge hele IT-supporten og levere den bedste service i vores spritnye varehus i Aarhus?

De første spadestik til vores nye varehus i Aarhus er allerede taget, og derfor har vi brug for at udvide IT-serviceteamet med to IT-supportteknikere.

I tæt samarbejde med IT Service Desk og resten af IT-driftsafdelingen sikrer du høj oppetid omkring alle IT-systemer, så virksomheden og medarbejderne kan arbejde 24/7-365 dage om året. I teamet supporterer vi alle IT-enheder, som vores kolleger har berøring med. Det drejer sig bl.a. om mobile devices, monitors, webcams, headsets, docking stations, konferenceudstyr, printere m.m.

nemlig.com Vareforsyningschef til Danmarks største online supermarked

nemlig.com, Brøndby

Kender du alt til supply chain-styring, trives du i en travl hverdag med stort ansvar, og brænder du for at skabe resultater via dine medarbejdere? Så har vi jobbet til dig!

Du får ledelsesansvaret for vores varestyring- og disponeringsteam, som står for den indgående vareforsyning til hele nemlig.com. Din primære opgave er, sammen med dit team, at sikre en stærk demand og supply planning, der giver højt serviceniveau, høj lagerrotation og lavt spild.

Du har et tæt samarbejde med kategorichefer, leverandører og hele vores varemodtagelse og lagerdrift, så vi i sidste ende kan levere værdi til Danmarks mest tilfredse kunder.

nemlig.com Softwaretester med flair for automatiseret test

nemlig.com, Brøndby

Er du vores nye tekniske tester der kan motivere dine kollegaer til at tænke kvalitet og automatiseret test ind i starten af udviklingsprocessen?

Build-in quality er i højsædet hos os og indgår som en naturlig del i vores agile udviklingsproces. Det betyder, at vi i testteamet har høj fokus på kvalitet og vi arbejder tæt sammen med forretningen, for at sikre, at kravene lever op til vores kunders forventninger.

I det daglige arbejder du med større og mindre udviklingsprojekter og features. Dine vigtigste opgaver bliver at scripte, planlægge, dokumentere og udvikle automatiseret test, så vi hele tider forbedrer os på området. Det vil også blive din opgave løbende at vedligeholde og monitorere de automatiserede tests, samt over tid forankre metoden hos udviklerne, hvorfor du er specialisten der rådgiver og hjælper med at opbygge kompetencer inden for automatiseret test.

nemlig.com Test Manager

nemlig.com, Brøndby

Er du vild med Build-in Quality, kan du vise at tidlig test betaler sig samt sikre at de agile processer bliver forankret? Så har vi jobbet og kollegaerne klar til dig!

Som Senior Test Manager i vores Test & QA-team er du medansvarlig for alle testrelaterede aktiviteter. Din vigtigste opgave er at sikre, at gennemførslen af test management for vores større leverancer bliver en succes, uagtet om de leveres agilt eller i projektregi. Det er også dit ansvar at koordinere og motivere organisationen til at tænke Shift Left, så vi opnår optimal kvalitetssikring fra starten.

Testområdet er rigtigt godt forankret i vores udviklingsafdeling, der består af mere end 70 medarbejdere i henholdsvis Danmark og Ukraine. I Test & QA er vi ansvarlig for alle testmiljøer, hvorfor en del af jobbet som Senior Test Manager er at sikre en effektiv udnyttelse af vores testmiljøer, bl.a. ved at modne organisationens tilgang til CI/CD.

nemlig.com Kundekonsulent (fuldtid) til Danmarks mest tilfredse kunder

nemlig.com, Brøndby

Er du serviceminded ud over det sædvanlige, og brænder du for at give kunderne den absolut bedste oplevelse? Så er det netop dig, vi mangler i vores stærke kundeserviceteam.

Du bliver en vigtig del af vores kundeserviceteam, hvor du dagligt håndterer mange forskellige opgaver såsom besvarelse af indgående opkald, sagsbehandling, håndtering af indkomne mails, samt besvarelse på vores chat fra kunder og diverse samarbejdspartnere. Derudover vil der ligeledes være ordrebehandling og diverse ad hoc opgaver med tilknytning til ovennævnte områder.

Du brænder for den gode kundeoplevelse og for at yde den absolut bedste service samt for at gøre en forskel - for såvel kunder som kolleger - for derigennem at bidrage til, at nemlig.com bevarer sin plads som danskernes foretrukne online supermarked.

Vi kan tilbyde en konkurrencedygtig løn, en medarbejderbutik og ellers en uformel omgangstone i afdelingen.