37 job matcher din søgning 37 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

DANISH CROWN A/S
Reparatør

DANISH CROWN A/S, Holsted

Har du gode evner indenfor fejlfinding og problemløsning? Har du de faglige og tekniske færdigheder i orden? Og kan du sikre en effektiv slagteriproduktion, der aldrig står stille? Vi søger en reparatør til vores kreaturslagteri i Holsted.

Du bliver en del af vores tekniske afdeling bestående af 25 medarbejdere, hvor du får erfarne og hjælpsomme kolleger, der er klar til at tage varmt imod dig. Dit overordnede ansvarsområde vil omfatte service og vedligehold på produktionsanlægget – primært i afdelingen der producerer hakket oksekød.

Herudover kommer du til at bruge din dag på:

 • Elektrisk og mekanisk fejlfinding
 • Inddragelse i udvikling af produktionsanlægget
 • Optimering af anlægget
DANISH CROWN A/S
DANISH CROWN A/S
Pricing Assistant (barselsvikariat)

DANISH CROWN A/S, Randers

Brænder du for at arbejde i spændingsfeltet mellem salg og økonomi i en international fødevarevirksomhed? Er du struktureret og detaljeorienteret i dit arbejde, god til tal, og sætter du en ære i at yde førsteklasses support? Så er du måske den barselsvikar, vi søger i Danish Crown, Commercial Nordics til start den 1. april 2022.

I jobbet som Pricing Assistant får du en nøglerolle i forhold til at sikre en struktureret og effektiv vedligeholdelse af vores priser, kundedata og rapportering. Af konkrete opgaver kan nævnes:

 • Udarbejdelse af prislister og registrering af priser i SAP
 • Pristjek i SAP, herunder sortiment, kampagner og ordretjek
 • Ansvar for kampagneopfølgning
DANISH CROWN A/S
DANISH CROWN A/S
Vedligeholder/reparatør til weekendhold

DANISH CROWN A/S, Horsens

Har du en positiv indstilling til dit arbejde og lyst til at bruge dine hænder til at skabe resultater? Så er du måske den dygtige kollega, vi søger til vores tekniske team i opskæring og udbening eller pakkeri på vores slagteri i Horsens.

Dine arbejdsopgaver vil omfatte service og vedligehold på produktionsanlægget – enten opskæring/udbening eller pakkeriet, og medvirken ved mindre ny-installationer og udvidelser. Hos Danish Crown mener vi, at robotter er fremtiden, og derfor vil der inden udgangen af 2023 have installeret nye robotløsninger i udvalgte afdelinger. I skrivende stund, er vi i gang med at installere 2 ud af 10 nye robotter i vores pakkeri.

For at komme så godt ind i din nye rolle som muligt, vil der være sidemandsoplæring på både dag- og aftenhold, så du får et godt overblik over produktionsanlæggets daglige drift inden du starter op på weekendhold.

DANISH CROWN A/S
DANISH CROWN A/S
Vedligeholder/reparatør til 3-dags aftenhold

DANISH CROWN A/S, Horsens

Kunne du tænke dig en høj grad af frihed i dit arbejde, og brænder du for at bruge din ekspertise til at vedligeholde og optimere produktions- og procesudstyret på et af verdens mest avancerede og moderne slagterier? Så har du her muligheden for at blive en del af aftenholdet i en spændende afdeling og et godt team, hvor der altid er fart over feltet.

Til teknisk afdeling slagtegang på vores slagteri i Horsens søger vi lige nu to dygtige smede/mekanikere/maskinarbejdere eller lign. til tre dage om ugen på vores aftenhold på slagtegangen. Du kommer til at indgå i et team af både nye og mere erfarne fagfolk, der varetager drift, vedligehold og optimeringer af slagteriets proces- og produktionsudstyr, bl.a. ny robotteknologi. Slagteriet beskæftiger ca. 1.500 medarbejdere og har en ugentlig slagtekapacitet på ca. 100.000 grise. Sikkerhed, samarbejde, fleksibilitet og kunden er i højsædet.

DANISH CROWN A/S
DANISH CROWN A/S
Logistics Coordinator

DANISH CROWN A/S, Thorning

Brænder du for logistik og transport, er du god til at koordinere og strukturere, og vil du være med til at videreudvikle logistikken hos Danish Crown Toppings i Thorning? Så er du måske den Logistics Coordinator, vi søger til start den 1. april 2021.

Dit overordnede ansvar i teamet bliver varetagelse af logistiske opgaver relateret til eksport af toppings produkter til vores kunder i udlandet, primært det britiske marked. Herudover bliver du medansvarlig for at sikre kundetilfredsheden hos vores interne og eksterne interessenter. Dette gør du blandt andet ved at yde god service samt ved at sørge for, at kunderne altid får de varer, de bestiller.

I Thorning arbejder i alt 110 medarbejdere i produktion og administration. Du kommer til at indgå i et team på 6 medarbejdere i Logistics & Back office.

DANISH CROWN A/S
DANISH CROWN A/S
Procurement Category Manager for IT

DANISH CROWN A/S, Randers

We offer a great opportunity within IT Procurement, as we are looking for a Procurement IT Category Manager who has the skills and passion to take lead in further professionalizing Procurement of IT in Danish Crown, ensuring strong internal alignment, driving value creation and supplier relationship management.

In Group Procurement we are 50 dedicated and ambitious colleagues working at different locations around Europe. You will be working from our corporate headquarter in Randers, where you will be part of the Business Services Category Team.

You will have a wide range of internal and external stakeholders as this is a group level position, and you will support our business units internationally through suppliers located all over the world. Annually, you must expect 15-30 days of travelling.

DANISH CROWN A/S
DANISH CROWN A/S
Financial Controller

DANISH CROWN A/S, Randers

Do you want to make a real impact in a large international company whereit is never business as usual? And would you like to be empowered to act with the freedom to rethink how we do things? Then you might be our new colleague in Financial Controlling, Commercial Finance, at our headquarters in Randers!

We are looking for a Financial Controller with a solid financial accounting background to join our Financial Controlling team. You will be stepping into a team of seven colleagues who are working with a wide range of tasks e.g., bonus provisions, inventory reconciliation/valuation, cost controlling, management reporting etc.

Furthermore, we coordinate and participate in various projects with the goals to improve transparency and compliance in Danish Crown. In Commercial Finance we also work closely together with other group function teams e.g., Operations Finance, Global Business Services and Treasury.

DANISH CROWN A/S
Gem
DANISH CROWN A/S
Elektriker til 3-dags daghold

DANISH CROWN A/S, Skærbæk

Har du kendskab til PLC og brænder du for at bruge din ekspertise til at drifte, vedligeholde og optimere produktions- og procesudstyr? Så har du her muligheden for at blive en del af dagholdet i en spændende teknisk afdeling og et godt team, hvor der er fart over feltet.

Vores slagteri i Skærbæk beskæftiger omkring 90 medarbejdere og har en slagterkapacitet på ca. 6000 søer om ugen. Her er sikkerhed, samarbejde, fleksibilitet og kunden i højsædet. Du bliver en del af vores tekniske afdeling, som dækker hele fabrikken og som i forvejen består af en smed og en elektriker.

Som vores nye elektriker kommer du til at beskæftige dig med drift, vedligehold og optimeringer af slagteriets proces- og produktionsudstyr. Du bliver derfor en vigtig spiller i at sikre afdelingens og slagteriets udvikling.

DANISH CROWN A/S
DANISH CROWN A/S
Senior Project Manager, Supply Chain & Projects

DANISH CROWN A/S, Randers or Copenhagen

Do you have a proven history of leading major cross-organizational projects within supply chain combined with great stakeholder management skills? And would you like to make an impact on our new “Feeding the Future” strategy? Then let’s take project management to the next level. Join us on our journey towards creating a more sustainable future for food.

Your main responsibility as our new Senior Project Manager will be to lead critical projects across the organization and ensure that these are effectively carried out according to Danish Crown standards. It is expected that you hold project leadership skills and can apply them to different strategic projects which can be within:

 • Supply chain transformation
 • IT implementation
 • EHS & sustainability initiatives
DANISH CROWN A/S
Gem
DANISH CROWN A/S
Vedligeholdstekniker aftenhold

DANISH CROWN A/S

Brænder du for at bruge din ekspertise til at vedligeholde og optimere produktions- og procesudstyr? Så har du her muligheden for at blive en del af en spændende afdeling og et godt team, hvor der altid er fart over feltet.

Til vores tekniske afdeling Svenstrup søger vi en motiveret vedligeholdelsestekniker med faglig indsigt i proces- og maskinteknologi til aftenhold.

Fabrikken i Svenstrup producerer kogepølser, spegepølser samt pepperoni og beskæftiger omkring 280 medarbejdere i alt. Du bliver en del af teknisk afdeling bestående af 16 personer, der varetager drift, vedligehold og udvikling af fabrikkens moderne proces- og produktionsudstyr.

DANISH CROWN A/S
DANISH CROWN A/S
Lønassistent til funktionærløn

DANISH CROWN A/S, Randers

Har du erfaring med håndtering af administrative opgaver, er du en god teamspiller og har du lyst til at yde en god service og høj kvalitet i lønteamet og over for vores interne kunder, så er du måske den strukturerede lønassistent, vi søger til vores hovedkontor i Randers.

Du vil komme til at arbejde i funktionærteamet, der består af 3 dygtige og engagerede kollegaer, der er klar til at tage god imod dig. I teamet er der et uformelt, professionelt og konstruktivt arbejdsmiljø, hvor humor er en vigtig del af hverdagen.

Dit overordnede ansvar bliver at gennemføre lønkørslen og yde en gode service til vores interne kunder samt varetage alle opgaver omkring lønadministrationen for alle funktionærer i Danish Crown i Danmark.

DANISH CROWN A/S
DANISH CROWN A/S
Automationstekniker

DANISH CROWN A/S

Har du kendskab til automationssystemer, Scada og kan programmere PLC? Vil du bruge din ekspertise til at automatisere vores slagteris produktions- og procesudstyr? Så er du måske den nye automationstekniker til Herning!

Teknisk afdeling søger lige nu en engageret kollega, der med sin store interesse for automation kan bidrage til, at vi fortsat kan øge kvaliteten og effektiviteten.

Som vores nye automationstekniker kommer du til at stifte bekendtskab med nedenstående teknologier, og du får stor indflydelse på egen udvikling.

DANISH CROWN A/S
DANISH CROWN A/S
Elektriker/automatiktekniker

DANISH CROWN A/S, Sæby

Vi investerer i vores ”Maintenance Excellence” program og derfor søger vi yderlige bemandingen til vores tekniske afdeling. Er du uddannet elektriker, automatiktekniker eller lignende, og vil du være med til at sikre optimal drift og vedligehold af en af vores største fabrikker? Så er du måske den servicemindede kollega, vi søger til vores slagteri i Sæby.

I jobbet får du mulighed for at bruge dine kompetencer og udvikle nye inde for blandt andet fejlfinding, udvikling eller vedligeholdelse. Vi er et slagteri i en spændende udvikling mod en højere grad af automatisering via robotteknologi og derfor garanterer vi også, at du vil få robotteknologien helt ind under huden, som den løbende udskiftning af udstyret sker.

Dine arbejdsopgaver vil omfatte:

 • Sikring af driften
 • Fejlfinding og optimeringer på produktionsanlægget.
DANISH CROWN A/S
DANISH CROWN A/S
Smed, automatik eller mekaniker til aftenhold

DANISH CROWN A/S, Sæby

Har du højt humør, højt drive og kan du godt lide at kaste dig ud i nye udfordringer? Er du samtidig uddannet inden for smede- eller mekanikerfaget, og har du lyst til at arbejde med vedligeholdelse på et moderne slagteri? Så er Sæby slagteri det rigtige for dig!

Som vores nye medarbejder bliver du en del af et stærkt og engageret team, hvor du vil arbejde med samtlige maskiner og anlæg på slagtergangen. Jobbet kræver stor selvstændighed, evne og lyst til at arbejde med fejlfinding og løsning af akut opståede opgaver. Samtidig forventes det, at du er aktivt med, når der skal monteres større og mindre nye installationer. Sidst men ikke mindst vil din hverdag komme til at bestå af, at udføre løbende reparationer og vedligeholdelse af maskinparken.

DANISH CROWN A/S
Hansen Toft A/S Director, Head of Group Finance

Hansen Toft A/S søger for DANISH CROWN A/S i Randers

Become a key stakeholder in the Finance Strategy for Danish Crown improving the processes for both financial and sustainability reporting.

The plan in Danish Crown is to formalize and standardize financial reporting processes even more in the group, which means that Group Finance in the future will get an even more important role. As Head of Group Finance, you will be the front figure for a team of seven employees all working at the headquarter in Randers. You will be responsible for providing the executive board and board of directors with relevant, high quality financial reporting on the Danish Crown Group.

You will report to SVP, Group Finance & Tax and drive the competent finance team towards more standardized and transparent financial reporting and processes – also including sustainability data.

Hansen Toft A/S
DANISH CROWN A/S
Administrationselev

DANISH CROWN A/S, Ringsted

Er du ansvarsfuld og ønsker du at dygtiggøre dig inden for kontor og administration? Og tiltaler det dig samtidig at starte din karriere i en international koncern med gode udviklingsmuligheder? Så er det nu, du skal tage din plads ved bordet og blive vores nye administrationselev på vores fabrik i Ringsted!

Du bliver en del af administrationen på fabrikken, der består af omkring 25 medarbejdere. Vi varetager planlægning, driftsopfølgning, forsendelse af varer, teknisk controlling og regnskab. I løbet af din elevtid kommer du rundt i de forskellige funktioner og lærer dermed mange af de administrative processer i en produktionsvirksomhed at kende til fingerspidserne.

DANISH CROWN A/S
DANISH CROWN A/S
Reparatør/tekniker til aftenhold

DANISH CROWN A/S, Ringsted

Er du engageret og har du lyst til at arbejde med vedligeholdelse og drift af produktionsanlægget på et af vores avancerede slagterier? Hvis du herudover har du de faglige færdigheder i orden, så er du måske den nye reparatør/tekniker, vi søger til vores slagteri i Ringsted.

Du bliver en del af teknisk afdeling, der i dag består af ca. 50 medarbejdere, heraf omkring 40 teknikere. Afdelingen varetager drift og vedligehold af slagteriets moderne proces- og produktionsudstyr samt arbejder med forskelligt projektarbejde. Du kommer til at indgå i et team med 9 kollegaer af både nye og mere erfarne fagfolk. I afdelingen vægter vi frihed under ansvar højt og forventer fleksibilitet fra både lederens og medarbejdernes side i forhold til hvornår dine arbejdsopgaver udføres. Da vi er et team der løfter i flok, er samarbejde også en vigtig ingrediens i teamet.

DANISH CROWN A/S
DANISH CROWN A/S
Reparatør/tekniker til daghold

DANISH CROWN A/S, Ringsted

Er du engageret og har du lyst til at arbejde med vedligeholdelse og drift af produktionsanlægget på et af vores avancerede slagterier? Hvis du herudover har du de faglige færdigheder i orden, så er du måske den nye reparatør/tekniker, vi søger til vores slagteri i Ringsted.

Du bliver en del af en teknisk afdeling, der i dag består af ca. 50 medarbejdere, heraf omkring 40 teknikere. Afdelingen varetager drift og vedligehold af slagteriets moderne proces- og produktionsudstyr samt arbejder med forskelligt projektarbejde. Du kommer til at indgå i et team af både nye og mere erfarne fagfolk. I afdelingen vægter vi frihed under ansvar højt og forventer fleksibilitet fra både lederens og medarbejdernes side, i forhold til hvornår dine arbejdsopgaver udføres. Da vi er et team, der løfter i flok, er samarbejde også en vigtig ingrediens i teamet.

DANISH CROWN A/S
DANISH CROWN A/S
Senior Demand Planner

DANISH CROWN A/S, Holsted

Kan du bygge bro på tværs af værdikæden og vil du være med til at sætte retningen for Demand Planning på den S&OP-rejse, som vi er ved at begive os ud på i Danish Crown Beef? Så er du måske vores nye Senior Demand Planner!

Du bliver en del af et nyoprettet team på tre personer, der har fået til opgave at definere og drive den S&OP-rejse, som vi i Danish Crown Beef er ved at begive os ud på. Derfor får du hos os en unik mulighed for at sætte dit præg og være med til at tegne de første og afgørende penselstrøg på, hvordan vi i fremtiden skal planlægge i vores organisation.

Som en del af vores nye S&OP-team skal du være med til at tilføre værdi på tværs af hele vores værdikæde gennem bedre, langsigtet planlægning. Du får en nøglerolle i hjertet af vores organisation, hvor du sammen med dine nye kollegaer skal definere rammerne for, hvordan vi i løbet af de næste mange år skal planlægge.

DANISH CROWN A/S
DANISH CROWN A/S
Senior Supply Planner

DANISH CROWN A/S, Holsted

Kan du skabe overblik over forventningerne til vores globale produktion og bygge en fælles forståelse for den retning, vi skal bevæge os i? Og vil du samtidig være med til at sætte retningen for Supply Planning på den S&OP-rejse, som vi er ved at begive os ud på i Danish Crown Beef? Så er du måske vores nye Senior Supply Planner!

Som en del af vores nye S&OP-team skal du være med til at tilføre værdi på tværs af hele vores værdikæde gennem bedre, langsigtet planlægning.

Du får det overordnede ansvar for vores S&OP Supply planlægningsprocesser (”Master Planning”) og bliver systemejer på vores Master Production Planning-system. Derudover bliver dine primære opgaver:

 • Supportere vores S&OP projekt i udviklingen af Supply Planning-processer
 • Master Production Planning; afbalancering af udbud og efterspørgsel
 • Planlægning af forsyningsnetværk i Danmark og Tyskland
DANISH CROWN A/S